Deeptrhoat bij heerlijke oudere man

Geplaatst door: sportienaakt op 25-01-23

Het was alweer even geleden dat ik en date had en daarom heb ik mijn profiel weer even ge-update. Zoekend naar leuke oudere mannen kwam ik een man tegen in mijn regio. Hij stond leuk op de foto en had goede uitstraling. Ik besloot hem een berichtje te sturen. Al snel reageerde hij en wisselde we 06 uit, das toch makkelijker. Hij heette Peter en was 69 jaar, Met mijn 36 jaar vond hij mijn lijf en pik ook erg mooi.


We hadden as snel klik want hij droeg ook graag cockringen net als ik. Al snel wisselde we geile foto uit en keek ik verlekkerd naar zijn enorme lul. Ik werd direct stijf.
Het was snel duidelijk dat we elkaar wel wilde zien om onze cockringen aan elkaar te laten zien. We spraken af dat hij me van het station in Barendrecht zou ophalen, we spraken af dat ik geen slip zou dragen en mn cockring al om zou doen. Dat vind ik zelf erg geil om zo in de trein te zitten. Toen ik uitstapte uit de drukke trien bungelde mijn lul al losjes in mijn broek.
Buiten aangekomen stond de auto al klaar en stapte  Peter uit. We zeiden elkaar gedag en het gevoel was goed. Snel reden wij naar zijn huis. Binnen aangekomen konden we niet wachten om ons uit te kleden, daar stonden we naakt in de gang beiden onze cockring om. Ik zag zijn heerlijke lange lijf en een heerlijke lul, eentje waar je direct zelf stijf van wordt. We liepen naar binnen en hij schonk mij wat drinken in. Mijn lul was keihard en stond recht omhoog, ik kon mij niet meer inhouden en ging door mn knieën en nam Peters lul in mn mond. Zonder veel moeite nam ik hem diep in mn keel, ik wilde zn hele lul in mn keel en genieten. Peter genoot ook want hij liet het zich welgevallen.
Ondertussen nam hij een slok van zijn borrel.

We gingen op de bank zitten en hij speelde nu ook met mijn keiharde lul, likte en zoog er heerlijk aan. Maar zodra ik de kans kreeg ging ik voor hem zitten en nam zn lul weer in mn mond. Ik drukte mn hoofd naar beneden zodat toen hij diep in mn keel zat, zn eikel net nog verder in mn keel kreeg. Ik had dit al talloze keren met mn dad geoefend en wilde Peters lul ook echt goed verwennen. 
Natuurlijk namen we tussendoor ook tijd om al onze ringen te laten zien, toen hij ineens met een fleshlight aankwam. Hij smeerde zijn lul in met glijmiddel en kwam voor me staan en stopte zijn lul in de fleshlight. Wat een geil gezicht, ik trok aan mn lul en mn ballen waren heel groot door mn cockring en zo speelde we ff. Daarna haalde hij zn lul eruit en zette de fleshlight op mijn harde lul. mmmmm dat was geil. 
Hij ging voor me staan terwijl ik de fleshlight heerlijk over mn pik bewoog en duwde zijn lul weer diep in mn keel. Hij pakte mn hoofd vast en begon mn mond te neuken met zijn heerlijke pik. 

Hij drukte zn pik diep in mn keel en ik moest me goed concentreren om zn pik goed in mn keel te nemen, af en toe haalde hij zn pik uit mn mond en sloeg deze met ferme tikken tegen mn gezicht. Daarna weer met kracht in mn mond. 
Tijd voor 69 zei hij en hij nam me mee naar de tuinkamer waar de haard lekker brandde, we gingen voor de haard liggen en zo namen we elkaars lul in onze mond en zogen we elkaar. Ik zoog zn lul, likte zn ballen en genoot van zn dikke eikel. Toen kwam hij op mij zitten met zijn lul in mn gezicht. Hij trok mn hoofd omhoog en stopte zn lul in mn mond en begon me zo te neuken. Alleen het uitzicht was al bloedgeil, deze atletische en lange senior die mijn mond zo neuke met zn heerlijke pik, maakte me bloedgeil. Ik trok aan mn eigen lul en kon niet meer stoppen en spoot mn zaad. Peter mertkte dat en begon steeds harder te kreunen en te stoten in mn keel. Plots trok hij zn lul eruit en na sec kreunde hij en spoot hij zijn zaad vol in mn gezicht. Met zijn gewicht op mij kon ik nergens heen en kreeg ik een lekkere cumshower.  

Dat was heerlijk, na nog wat napraten bracht hij me weer naar het station, zodat ik op tijd thuis was om NL /ARG te kijken...

Peter dank je wel voor deze heerlijke date...Gr Richard

3257 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.