Geile zondagmiddag

Geplaatst door: bottomnh op 27-01-23

Het was het Hemelvaartsweekend, alweer een jaartje of 18 geleden. Mijn ouders wilden op visite bij kennissen in Beverwijk, en vroegen aan mij om hun heen en weer te rijden. Uiteraard geen probleem voor mij, en omdat mijn vriendin afgesproken had met haar vriendinnen een terrasje te pakken, was ik dus een paar uur op mezelf aangewezen. Wie niet waagt, wie niet wint, dus ik die dinsdag ervoor een  advertentie schrijven op homo.nl ,met de titel: Paar uur plezier gezocht in Beverwijk en omgeving. En in de tekst uiteraard dat het om de zondagmiddag zou gaan, tijd aangegeven, en mijn wens voor een lekkere ervaren topman. Tig reakties gekregen, de fakers haal je er gauw uit, maar gelukkig 1 serieuze, met face en pik foto. En met een profiel op homo.nl. Een jaar of 57,maar wel uit Limburg.

Hij vertelde samen te wonen met zijn jongere vriend, maar het weekend vlakbij Beverwijk te verblijven in een vakantie huisje. En alleen. Mmmmm mijn interesse was gewekt. Terug gemaild, en hij zou vrijdag een foto maken van zichzelf, bij zijn huisje, en het adres. En inderdaad, vrijdag avond nieuwe mail. Wat een leuke vent. En het adres bleek inderdaad een kwartiertje rijden van waar ik zondag middag heen moest. Nog wat heen en weer gemaild, en wachten tot zondag. Het was een mooie zomerse middag, in korte broek en shirt erop aan, mijn ouders afgezet, en vol gas verder. Auto geparkeerd,5 minuutjes lopen, en daar stond hij al. Sportief gekleed, ook in korte broek en een een strak shirtje. Kom binnen, zei hij, en binnen gaven we elkaar een zoen, die al gauw een lekkere tongzoen werd, waarbij zijn handen al gauw in mijn broekje zaten, en ik ook bij hem natuurlijk. Een mooie lichtbehaarde paal van een cm of 18,heerlijk. We liepen de kamer in, de gordijnen waren al dicht, en op de tafel lagen een paar gayporno boekjes. Hij had zich al lekker opgewarmd. Hij trok zijn kleren uit, ging lekker op de bank zitten, en ik er naast, en al gauw zat ik zijn paal lekker te zuigen.

Een minuut of 10 later zei hij te gaan spuiten, nou, graag hoor. En een paar warme stralen zaad vulden mijn mond en keel. Heerlijk! Hij liep naar de koelkast, en pakte een pilsje, voor mij een cola. Gezellig wat kletsend bleef ik met zijn pik spelen, en al gauw kwam hij weer rechtop te staan, waarop ik hem weer zo diep mogelijk in mijn mond nam. Even maar, want hij wilde me neuken ook. Graag!! Hij pakte een condoom, deed wat glij middel erop, en tussen mijn billen, en ik liet me er overheen zakken. Even rustig aan, maar al gauw in een heerlijk ritme. Na een tijdje draaide hij me om, zette me op knieen op de bank, en neukte zichzelf in een paar minuten klaar. Heerlijke vent! Helaas moest ik weer weg. Nog een flinke tongzoen, en met een heerlijk tintelend gevoel tussen mijn billen op weg naar de auto. Nog een paar keer gemaild met deze kerel, maar hij is nooit meer alleen in de buurt geweest. Zonde. 

3045 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.