hartslag

Geplaatst door: touchandfeel op 28-01-23

Langzaam merkte de man hoe hij landde. Hoe hij terugkeerde in zijn lichaam. Hoe hij zich weer bewust werd van ruimte en tijd. Van zijn lichaam dat opgerold tegen het lichaam van een ander lag.

Hij werd zich weer bewust van de ervaring die hem tot deze onvoorstelbare hoogte heeft gebracht en de man met wie hij deze ervaring heeft beleefd.


Menno had hem opgewacht op het station. Er bleek een mogelijkheid elkaar te ontmoeten binnen handbereik. Wederom geheim en stiekem. In gestolen uurtjes. Een ontmoeting buiten de tijd waarin hij even niet bestond.

Telefoon uit, alle systemen offline; “ik chat dus ik besta”, ging het gekscherend door hem heen. Anderzijds kwam deze gedachte hem nogal dubbelwaardig voor, denkend aan de avondlijke chatsessies met Menno.

Op het station hadden ze sandwiches gekocht en door de vrieskou naar een hotel gelopen midden in de binnenstad. Een statig gebouw dat verworden was tot hotel en bijbehorend restaurant.

Het gevoel was veranderd nu. De introvertheid had meer dan ooit bezit van hem genomen en hij wist niet hoe hij zich hieraan zou moeten ontworstelen. Zijn gedachtewereld strekte zich in vol ornaat voor hem uit en hij wilde rust. Rust en het gevoel ertoe te doen in de armen van deze man naast hem. Hand in hand liepen ze door de stad en hij genoot. Hij genoot van de stilzwijgende vriendschap die op dit moment niet in woorden uit te drukken was. Eigenlijk ook geen woorden nodig had. “waarom lopen hier vanavond zoveel homo’s? “hoorde hij achter zich roepen door een meisje dat misschien z’n dochter had kunnen zijn. Hij moest de drang onderdrukken zich om te draaien en een sneer te geven en beide mannen liepen door.


In de hotelkamer aangekomen nam Menno resoluut het initiatief en zoende Mark vol op de mond. Hierop had hij dit keer geen antwoord. Menno zou vandaag de touwtjes in handen mogen hebben. Op de vraag wie van hen twee het meest dominant was dacht hij gekscherend: “hij mag dit van mij vandaag, maar een volgende keer kan het zomaar andersom zijn.”

Gelijkwaardigheid leek een van hen uitgangspunten te zijn geworden. In dat opzicht merkte Mark dat er zich bij hem iets rigoureus begon te veranderen. Waar hij voorheen het initiatief verwachtte van de oudere minnaar bemerkte hij nu een fundamentele verschuiving naar een meer evenwichtig contact waarin zij beiden het kader bepaalde en niet de ander. 

Menno nam zijn hoofd tussen z’n handen en kuste zijn ogen. Mark bemerkte dat hij meer interesse had in Menno dan de ruimte om hem heen en verplaatste zijn aandacht naar diens geslacht. Hij deed een poging de pantalon van Menno uit te trekken en in No time lagen beide mannen in een omhelzing verstrengeld alsof ze elkaar  nooit meer zouden loslaten.

Hij legde zijn hoofd op de licht behaarde borst van Menno en hoorde voor het eerst die keer het vertrouwde geluid van diens hartslag. Keboem, keboem, kemoem, keboem. Rustig en vertrouwd klonk het hem in de oren terwijl hij voelde hoe Menno z’n rug begon te strelen. Hij voelde hoe hij begon weg te drijven uit z’n lichaam en flarden van een andere tijd trokken aan zijn geestesoog voorbij. Flitsen die hij niet goed kon duiden. Fracties van een seconde waarin hij een oergevoel ervoer waar hij die avond heel dichtbij wilde komen.


Menno legde zijn hoofd tussen zijn handen en mark voelde hoe hij nog verder weg dreef. De geur van deze man in zijn neus en zijn hoofd tussen de slanke warme handen van de man. Z’n oren waren bedekt waardoor hij het gevoel kreeg onder water te verkeren. Dit wond hem op en telkens als Menno deze houding aannam merkte hoe hij ernaar verlangde om vastgehouden te worden. Vastgehouden te worden of deelgenoot te zijn van een groter geheel. Hij voelde hoe hij op zoek ging naar het geslacht van de man dat fier op z’n buik lag. Zonder woorden nam hij het voorzichtig tussen z’n lippen terwijl Menno zijn lichaam liefkoosde. Hij voelde hoe hij langzaam maar zeker high begon te worden het gevoel dat hij vergeleek met het begin van een trip na een goede joint.

Zijn lichaam deed instinctief wat het moest doen en hij voelde hoe Menno genoot van zijn aanrakingen. Hij trok de man dichter tegen zich aan, diens handen steviger om zijn hoofd, zijn gezicht. Hij rolde zich op tot een bal, een foetis-achtig wezen. Was dit waar hij naar verlangde? Was dat wat hij bezig was in nano fracties her te beleven? 

Menno begon zwaarder te hijgen en veranderde van houding. Hij ging overeind zitten en omsloot met z’n knieën Marks borst terwijl een druppel voorvocht op z’n borst terecht kwam. Terwijl Menno Marks hoofd bleef vasthouden met zijn handen op z’n oren. Mark begon te zweven en zijn lichaam tintelde. Hij hoorde nu zijn eigen hartslag en voelde de man boven hem. Hij pakte met z’n ene hand diens harde geslacht en voelde hoe hij zijn lippen zocht met z’n tong. Mond op mond, tanden die elkaar hard raakten en Mark die wilde dat Menno het zou doen. Hij hoefde niet lang te wachten. Na minder dan een minuut voelde hij hoe Menno hem nog meer tegen zich aan trok; hem zowat verzwolg met zijn mond. Mark genoot van het genot van deze man en wilde hem nog meer laten genieten totdat hij alles zou geven wat hij had!


En dat gebeurde. 1, 2, 3, 4, 5, 6 stralen sperma golfden over Marks borst en buik terwijl hij de emoties van de man door zijn eigen lichaam heen voelde golven. Was het geluk? Verdriet of zo lang gekoesterde gevoelens die nu in deze enorme zaadlozing een uitweg zochten? 

Menno boog zich nog dichter naar Mark toe en het leek of hij huilde. Mark voelde hoe hij zijn astrale identiteit losweekte van die van Menno en zichzelf hervond. Het voelde alsof hij terugkeerde uit een andere wereld; rakend aan een ver verleden 

2064 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.