Op de foto voor het pikkenboek - deel 1

Geplaatst door: damian op 29-01-23

Deel 1

Ik had al een paar keer de advertentie voorbij zien komen. Gezocht : mannen die hun pik en kontgaatje willen laten fotograferen voor een boek. Het idee om naakt voor iemand te moeten staan en mijn pik en gaatje te laten zien wond me lichtelijk op. Er gingen maanden voorbij en ik was de hele advertentie alweer vergeten. Tot ik op een avond heerlijk in bad lag en met mezelf lag te spelen. Ik streelde mijn tepels, kneep er zachtjes in, en verwende mijn knotsharde paal. Het voelde heerlijk aan en ik begon te fantaseren hoe het zou zijn als iemand me zou fotograferen wanneer ik naakt in bad lag. Dat hij zich helemaal focuste op mijn harde paal, mijn eikel van dichtbij op de foto zetten en me mijn billen liet spreidden om deze op de foto te zetten.

Ik besloot te stoppen met rukken en droogde me snel af, trok een badjas aan en pakte mijn laptop. Ik google naar de naam van de fotograaf en vond zijn emailadres. Nog steeds in een geile roes van opwinding typte ik de beste man een mail dat ik me wilde aanbieden om te laten fotograferen. Nadat ik het mailtje had verzonden opende ik een van de vele pornosites en zocht een geil filmpje op om mezelf klaar te rukken. Ik sloeg mijn badjas open, pakte mijn harde genotsknots beet en begon te rukken. Mijn ballen bewogen ritmisch heen en weer op maat van mijn handbewegingen en het duurde dan ook niet al te lang meer voor ik mezelf onderspoot met een warme lava van mannenpap. Uitgeput leunde ik achterover, keek naar het zaad op mijn buik en haalde er een vinger door heen. Het voelde warm en plakkering aan en ik kreeg de behoeft om het van mijn vingers af te likken, wat ik dan ook deed.

‘Hmmmm, beetje zoet van smaak, ‘kreunde ik. Ik had het meeste zaad opgelikt en sprong weer snel onder de douche. Het was alweer laat geworden en de volgende dag moest ik nog gaan werken. Om zeven uur ging de wekker, ik sprong snel mijn bed uit, pakte een schone onderbroek en begaf me naar de douche. En terwijl het warme water mijn lichaam verwarmde groeide mijn pik weer tot volle oorlogssterkte. Ik keek op de klok om te zien of ik nog tijd had om mezelf weer heerlijk klaar te rukken onder de douche. Helaas moest ik al over vijftien minuten aangekleed en wel buiten staan. Dan maar vanavond zei ik tegen mezelf. In alle haast was ik vergeten om mijn privé mail te controleren of ik nog een bericht had gekregen van de fotograaf. Eenmaal in de trein probeerde ik op mijn privé mail in te loggen om te zien of ik nog een reactie had ontvangen. Helaas geen reactie, ik besloot wel de melding voor e-mails aan te zetten mocht hij mailen dat ontving ik daar een bericht van.

De ochtend ging tergend langzaam en de vergaderingen leken wel uren te duren. Met moeite kon ik mijn aandacht erbij houden en mijn gedachte dwaalde weer af naar de oproep van de fotograaf. Plots kreeg ik een melding op mijn mobiel : U heeft mail! Ik excuseerde me, zei dat ik een belangrijk telefoon moest beantwoorden en verliet de vergadering. Om niet gestoord te worden liep ik naar buiten en opende mijn mail. Of ik hem even kon bellen voor een afspraak, wel met nummer herkenning aan in verband met fakers. Ik besloot gelijk te bellen en kreeg een , voor mijn gevoel, een oudere man aan de telefoon. Hij vroeg om een bevestiging of ik degene was die hem had gemaild en of ik er nog steeds open voor stond om mijn pik en kontgaatje te laten fotograferen. Ik beantwoorde zijn vragen en gaf aan graag langs te willen komen. Nadat hij een tijd en datum had doorgeven gierde de geile spanning door mijn lijf. Hij had gevraagd om een paar dagen niet te rukken omdat dan de pik mooi halfstijf op de foto kon. Ik had hem belooft het niet te doen, wat best lastig is als je dagelijks minimaal een keer masturbeert.

De rest van de week ging nog langzamer dan die irritante vergadering van afgelopen week en op vrijdag rende ik , bijna gillend, het kantoor uit. Eenmaal thuis dook ik onder douche en onthaarde mij overal. Ik had al een paar dagen niet gerukt en mijn pik stak dan ook binnen no time fier overeind. Heel even gaf ik er een rukje aan, kneep daarna in mijn eikel om weer slap te krijgen. Ik moest om acht uur bij Wim, zo heette de fotograaf, zijn voor onze nogal aparte fotoshoot.  Zoals afgesproken stond ik om acht uur voor de deur bij Wim’s studio. Ik zag wat licht branden en belde aan. Omdat ik geen beweging zag tikte ik op deur en vroeg of er iemand was. Ik hoorde wat stemmen in de verte en riep dat ik er was. Plotseling kwam er een dame aangelopen, volledig naakt, die me begroette.

‘Hoi , kom verder hoor, Wim is even bezig met een andere man om foto’s te maken, ‘zei de dame vriendelijk. ‘Als je wilt kan je je alvast uitkleden hoor.’ De dame, ze stelde zich voor als Shelly, zag dat ik twijfelde. ‘We gaan hier allemaal naakt zodat er geen onderscheid is en we allemaal gelijk zijn.’ Ze lachte en gaf me een knipoog. ‘Wil je anders wat drinken om los te komen?’ vroeg ze en draaide zich om. ‘Eeuhh, doe maar een watertje. ‘zei ik. ‘Weet je het zeker? ‘vroeg ze en draaide zich om en keek me aan. ‘Wacht ik heb wat lekkers voor je, beetje zoet van smaak, is goed voor de erectie.’ En ze zetten een glas drinken voor me neer. Ik nam een slok, Shelly had gelijk, het smaakte zoet maar niet te zoet. ‘Ik ga me wel even uit kleden, ‘zei ik en begaf me naar het kleedhokje. Naakt en ietwat onzeker over mijn lichaam kwam ik terug lopen en ging op de kruk zitten bij het barretje. ‘Eerste keer, is het niet? ‘zei Shelly met een glimlach.

Ik knikte. ‘Wees gerust, als het niet lukt helpen we je wel hoor.’ ‘We zijn allemaal naakt dus je hoeft je niet te schamen. ‘ Langzaam stelde Shelly me op mijn gemak en al snel praatte we over koetjes en kalfjes en viel het me niet meer op dat we beide naakt waren. ‘Shelly kom maar met die meneer.’ Het was Wim die blijkbaar klaar was met de fotoshoot van de andere man. ‘Kom, dan gaan we, ‘zei Shelly en pakte mijn hand.

#deel 2 

2251 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.