Op de foto voor het pikkenboek - deel 2

Geplaatst door: damian op 29-01-23

Deel 2

Zoals ik al vermoedde was Wim een oudere man, blond, beetje gezet en met een goed stuk gereedschap tussen zijn benen. Ook Wim was volledig kaal geschoren, iets wat ik wel geil vind om te zien. Wim gaf me een hand en zei dat ik op de bank kon gaan zitten. De man die hij daarnet had gefotografeerd liep nog rond met een halve erectie en keek me geil aan. Hij kwam naast me zitten en stelde zich voor als Mike. Het was voor hem ook de eerste keer en het was hem wel bevallen. Hij vroeg of ik het erg vond als hij even bleef kijken. Aangezien ik een lichte exhibitionistische neiging heb vond ik het geen probleem dat  hij bleef kijken. Het idee dat iemand me zou gadeslaan terwijl ik me aftrok wond me wel op en dat was ook wel te merken aan mijn pik, die zich langzaam begon op te richten. Ik zag Mike zijn ogen afdwalen naar mijn kruis en hij toverde een kleine glimlach op zijn gezicht. ‘Hij heeft er zin in? ‘ zei hij. ‘Ohh shit….euhhh , sorry, is niet de bedoeling, ‘zei ik stotterend. ‘Geef niet hoor, ‘zei hij en legde een hand op mijn been. Zijn hand bleef wat langer dan normaal op mijn been rusten en ik zag dat zijn pik ook stijf begin te worden. En voordat hij zijn hand weg haalde streelde hij nog even mijn bovenbeen. ‘We kunnen beginnen, ‘zei Wim, ‘alles staat klaar.’ ‘Laten we eerst maar ff op de bank beginnen, als je hem een beetje stijf wilt maken. ‘ Nog een beetje verlegen, maar toch best wel geil al, begon ik mijn half stijve pik te bewerken. Mike was een stukje opgeschoven en bekeek het van een afstandje, af en toe likkend aan zijn lippen. Ik gaf aan dat mijn pik aardig stijf was en stond op. ‘Kom maar hier staan, ja goed zo, ‘zei Wim. De lampen flitste en ik hoorde het geklik van de camera.

‘Ok, nu ff je pik los laten….perfect..die is mooi stijf, ‘zei Wim enthousiast. Wim dartelde als een bij om een bloem om mijn pik heen. Af en toe raakte hij mijn pik aan en trok mijn voorhuidje naar beneden om de eikel goed op de foto te krijgen. Een warm gevoel van opwinding ging door me heen bij deze aanraking. Ook Wim begon een stijve te krijgen maar deed alsof er niks aan de hand was. ‘Ok, nu wil ik er een paar maken van je kontgaatje, ‘zei Wim en gaf aan hoe ik moest gaan staan.

Ik leunde voorover de op stoel, spreidde mij benen en trok mijn billen wat van elkaar. ‘Hmm, netje…goed zo, even verder uit elkaar graag, ‘zei Wim terwijl zijn camera maar bleef klikken. Mike zat op de bank alles gade te slaan en zijn pik stond fier overeind. Terwijl hij me aankeek deed hij zijn benen wat uit elkaar en had ik een mooi uitzicht op zijn kale ballen. Maar zag ik het nou goed en was zijn eikel nat van het voorvocht? Onze ogen kruisten elkaar en zonder wat te zeggen stond Mike op en liep mijn kant op. ‘Kan ik misschien helpen Wim? ‘vroeg hij brutaal. ‘Nou, als het kan graag, vind je dat ok? ‘vroeg Wim. Verrast door deze onverwachte actie gaf ik aan dat het ok was. Op een of andere manier was ik vreselijk geil geworden en ik merkte dat ik het er warm van had gekregen. Niet alleen van de lampen maar int algemeen. ‘Als jij z’n billen uit elkaar kan houden dan kan ik een mooie foto van zijn kringspier maken, ‘zei Wim en gaf me een tik op de billen. Ik kreunde zacht toen hij dat deed. ‘Hmmm das mooi, prima, even wat verder Mike, ‘zei Wim. Al die tijd stond ik voorover gebogen om mijn kontgaatje aan  twee mannen te tonen. ‘Zeg Mike, leg jou lul maar even op z’n billen. Kan een mooi plaatje worden, ‘zei Wim. Mike deed wat hem werd gevraagd en ik voelde zijn natte eikel op mijn billen rusten. Ik keek even opzij, zag de billen van Mike en begon deze te strelen. Het leek erop alsof alle remmen langzaam aan los gingen bij mezelf. En terwijl Mike en Wim druk bezig waren mijn kontgaatje op de gevoelige plaat te zetten streelde ik Mike zijn billen. ‘Ja das mooi, ‘zei Wim, ‘nu even je eikel voor zijn kringspier houden.’ Wim kwam nu voor me staan en ik zag dat hij een stijve had. Niet heel groot maar wel lekker dik, besneden met een natte eikel. ‘Ik pak even een krukje dan kan ik een foto  van bovenaf maken, ‘zei Wim en weg was hij. ‘Je vind het toch niet erg dat ik dit doe?’vroeg Mike. ‘Nee, hoor helemaal niet, ‘zei ik, ‘dat zie je toch.’

Wim kwam weer aanlopen met een krukje en stond nu met zijn pik op mondhoogte. Ik had nu perfect zicht op zijn kale besneden lul die vrolijk heen en weer bewoog bij elke beweging die hij maakte. ‘Leg je eikel er maar tegen aan.’ Mike volgde de instructies en wik voelde zijn natte eikel tegen mijn kringspier aan duwen. Wim bleef enthousiast aanwijzingen geven en telkens kwam hij wat dichterbij. Hij was nu zelfs zo dichtbij met zijn eikel dat hij mijn lippen raakte. Zonder wat te zeggen duwde hij zijn heupen naar voren zodat zijn pik mijn lippen raakte. Aangezien ik al megageil werd van Mike zijn eikel tegen mijn kringspier aan kon dit er ook nog wel bij. Ik opende mijn mond en wachtte tot Wim zijn lul weer vooruit zou duwen. ‘Nu even die billen goed uit elkaar en dan je eikel tegen die anus aanduwen Mike.’ En zoals verwacht duwde Wim zijn heupen naar voren, ik opende mijn mond en Wim zijn pik schoof mijn mondje in. Hij deed alsof er niets aan de hand was en gaf Mike aanwijzingen terwijl hij maar foto’s bleef schieten. ‘Ohhh hmmmm, ‘kreunde Wim ineens. Hij begon langzaam zijn heupen te bewegen en mij in mijn mond te neuken.  Mike had nu door wat er gebeurde en nog voor ik wat kon zeggen pakte hij mijn heupen beet en duwde zijn natte harde genotsknots bij me naar binnen. Ik wilde wat zeggen maar Wim had zijn pik nu helemaal in mijn mond geduwd. Ik werd nu in beide gaten gevuld en door de mannen.

#deel 3

1769 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.