Op de foto voor het pikkenboek - deel 3

Geplaatst door: damian op 29-01-23

Deel 3

 ‘Shelly, kan je ff komen, ‘riep Wim, ‘de camera.’ Shelly kwam aangelopen en zag dat ik door beide mannen werd geneukt. ‘Ik zei toch al dat als het niet lukt we je zullen helpen, ‘zei ze en gaf me een tik op de billen. Ze pakte de camera van Wim over en begon te filmen. Wim trok zijn pik uit mijn mond en gebaarde Mike even te stoppen. ‘Kom laten we naar boven gaan, daar heb ik een andere studio om plezier te maken, ‘zei hij en liep een trap op. Gedwee volgden we Wim de trap op naar boven en kwamen in een grote donkere ruimte terecht met een groot rond bed. We lieten ons op het bed vallen en Mike kwam gelijk achter me zitten. ‘Laat me je doggystyle neuken man, ‘zei hij hijgend van opwinding. Aangezien ik in de studio al gemakkelijk was geworden was het in deze ruimte nog erger geworden. Ik voelde me nog sletterig en geiler dan ooit te voren. Nu ik op handen en voeten op het bed zat plantte Mike zijn stijve weer recht voor mijn kringspier en duwde hem in een keer naar binnen. Even snakte ik naar adem om me daarna heerlijk anaal te laten palen door hem. Ondertussen was ook Shelly boven gekomen met de camera en nam ook plaats op het bed. ‘Neuk hem maar goed, ‘zei ze tegen Mike en gaf hem een klap op zijn kont. Mike deed wat hem werd gevraagd en begon me met lange halen te neuken. Mijn pik drupte van het voorvocht en een slijmspoor tekende zich af op mijn benen. ‘Pijp Wim maar geilerd, ‘zei Shelly terwijl ze Wim aanmoedigde zijn pik in mijn mond te stoppen. De camera deed zijn werk en Shelly filmpje mijn pijpkunsten vanuit verschillende hoeken. Blijkbaar werd ze hier ook zelf erg geil van want haar kut zag er behoorlijk nat uit. ‘Zet hem maar op de statief, ‘zei Wim en kon erbij. Shelly deed wat haar werd gevraagd en kroop ook op het bed. Aangezien ik 100% gay vond ik het idee dat Shelly erbij kwam wel geil. Ze ging achter Wim zitten en pakte zijn ballen beet.  Wim kreunde. ‘Doe maar schatje, ‘zei Wim ineens. In eerste instantie dacht ik dat hij het tegen mij had maar dit bleek tegen Shelly te zijn. Ze smeerde wat glijmiddel op haar vingers en begon Wim te vingeren. Ik voelde Wim zijn pik nog meer opzwellen in mijn mond. Het zou net al te lang  meer duren dacht ik voordat Wim zijn heerlijk mannenpap in mijn gulzig keeltje zou spuiten.

Shelly masseerde zijn prostaat en duwde zijn pik tot achterin mijn keel. Even moest ik naar adem snakken. Ik keek Shelly aan die me geil aankeek. ´Hmmmm, wat een heerlijke strakke anus heb je zeg, ´gromde Mike van geilheid. Ik voelde hoe zijn vingers zich begroeven in mijn huid, trok me naar zich toe en pompte zo hard en diep mogelijk in mijn vochtig grotje. ´Komen jullie al mannen? ‘vroeg Shelly. Beide mannen mompelde dat ze bij zouden gaan komen en voerde het tempo op. Ik kon niets anders doen dan mijn beide openingen ter beschikking stellen en deze volte laten spuiten met warm zaad. Ondertussen  had Shelly al drie vingers bij Wim naar binnen geduwd en bereidde ze hem voor om zijn zaad te gaan lozen. Wim pakte mijn hoofd beet, hield deze vast en duwde zijn pik ze ver hij kon naar binnen. Mijn tong bespeelde zijn eikel en nog voor ik naar adem kon happen voelde ik een vloedgolf van zaad mijn mond vullen. ‘Slikken, doorslikken, ‘riep Shelly terwijl ze Wim zijn prostaat bleef bewerken. Er leek geen einde aan te komen en ik probeerde zoveel mogelijk door te slikken. Wim schokte nog na toen ik mijn tong door zijn pisgaatje haalde en Shelly langzaam haar vingers uit zijn openstaande anus trok. Ondertussen bereikte Mike ook zijn hoogtepunt, ramde nog een keer zijn pik diep in en vulde mijn darmen met zijn zaad. ‘Ohhh damn, ik kom…ohhh ..grrr..ohjaa….hier heb je mijn zaad sletje…ahhh, jaaaa, ‘riep Mike al stotend. Ik voelde zijn pulseren in mijn darmen, voor wat extra intensiteit spande ik mijn kringspier aan om hem verder leeg te melken. En terwijl Wim zich uitgeput op het bed liet vallen en nog een beetje met zijn natte pik speelde liep Shelly naar een kastje verderop in de kamer. Ze stond met haar rug naar me toe waardoor ik niet duidelijk kon zien wat ze aan het doen was. Het duurde dan ook niet lang toen ik zag wat ze daar had zitten doen. Nu ze weer richting het bed liep zag ik wat ze om had gedaan. Een grote voorbind dildo omgedaan en nam plaats achter mij op het bed.

Mike zijn kloppende paal was langzaam uit me gegleden en zijn zaad droop langs mijn benen op de lakens van het bed. ‘Hmm, die staat mooi open zeg, ‘zei Shelly, ‘lik jij Mike zijn pik maar mooi schoon wanneer ik je neuk.’ Een pik schoonlikken was niks nieuws maar geneukt worden met een voorbinddildo door een vrouw was totaal nieuw. En nog voor ik Mike zijn paal in mijn mond had duwde Shelly die dikke voorbind dildo bij me naar binnen. Deze was een heel stuk dikker dan de paal van Mike en ik voelde dat mijn kringspier aardig werd opgerekt. Aan de manier van hoe Shelly me neukte kon ik opmaken dat ze dit vaker had gedaan. Ze trok mijn billen verder uit elkaar en duwde de dildo steeds dieper naar binnen. Eenmaal gewend aan het formaat voelde ik de dildo langs mijn prostaat schuren. Ik kreunde als een geil teefje, draaide met mijn kont en likte wild aan Mike zijn paal. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat Wim alweer een stijve had gekregen en heerlijk met zichzelf speelde. Niet alleen ik bereikte bijna mijn hoogtepunt, ook Shelly begon luidruchtig te kreunen. De straps van de voorbinddildo schuurde langs haar schaamlippen en klitje. Mijn pik, die al die tijd nog steeds niet was aangeraakt, stond op springen. ‘Ik ga zo komen, ‘kreunde ik. Plots stopte Shelly met neuken, trok de voorbinddildo uit mijn kont en liet zich achterover op bed vallen. Ze lag nu op haar rug, benen wijd met nog steeds die voorbinddildo om.

‘Kom er maar op zitten, ‘zei ze terwijl ze de dildo recht hield. Ik draaide me om, stond nu boven haar en liet me langzaam over de voorbinddildo zakken. Mijn voorvocht stroomde rijkelijk over haar lichaam en eenmaal in me begon ik de dildo te berijden. Shelly haar tieten wipten op en neer, van links naar rechts. Wim kwam er nu ook bij en begon haar tieten te kneden en te bespelen. Zijn pik bungelde uitnodigend voor Shelly haar mond en zonder wat te zeggen begon ze hem te pijpen. Ook Mike zijn pik was er weer helemaal bij en hij nam plaats achter mij. Ik voelde hoe hij Shelly haar benen uit elkaar deed, mij iets voorover duwde en zijn pik in Shelly haar kontgaatje duwde. Eenmaal erin begon hij haar in het zelfde tempo te neuken als dat ik heen en weer wipte op de dildo. Dit had ik nog nooit zo meegemaakt en een hoogtepunt van ons alle vier naderde snel. ‘Ik kom nu, ‘kreunde ik luid. En nog voor ik verder wat kon zeggen gutste het zaad uit mijn lul over Shelly haar buik, borsten en gezicht. De zaadlozing was heftig, heftiger dan ik ook heb meegemaakt. Maar dat kwam natuurlijk ook door die paar dagen niet masturberen. ‘Ohhh, pffff, ik spuit je vol, ‘kreunde Mike al stotend. Het werd daar een natte boel want de zaadlozing van Mike in Shelly haar kontgaatje was voldoende om haar ook klaar te laten komen. Ze schokte, kronkelde met haar lichaam, duwde haar heupen omhoog om daarna hijgend tot bedaren te komen. Mike trok zich terug, wat haar nog een naschokje van opwinding gaf.

Alleen Wim moest nog een tweede keer klaar komen. Zijn pik, hard en nat, haalde hij langs Shelly haar lippen, zij had ondertussen zijn ballen beet en kneedde deze weer. Ik boog me voorover, de dildo zat nog steeds  in me zo groot was hij, en begon aan Wim zijn pik te likken. Onze lippen omsloten de schacht van zijn penis en als een soort flashlight neukte Wim ons tussen de lippen. Door deze geile actie duurde het voor Wim dan ook niet lang meer voor hij een tweede keer zijn zaad verschoot. ‘Zuig me, ‘kreunde hij om daarna hortend en stotende klaar te komen op onze lippen. Vermoeid lieten we ons allen op het grote bed vallen na deze nogal onverwachte wending van de fotoshoot. Het was Wim die als eerste opstond, een badjas aantrok, en naar de camera liep. ‘Zo, ik denk dat we aardig wat materiaal hebben, denk je ook niet Shelly? ‘zei hij en glimlachte naar ons drietjes. ‘Ik denk het ook, ‘zei Shelly terwijl ze de voorbinddildo af deed. Nu pas zag ik dat het een dubbele dildo was waarvan een deel in haar kut zat en daardoor ook haar klit had gestimuleerd. Ik zag dat het al laat was geworden en dat wij z’n 4 uur met elkaar bezig waren geweest. Paar weken later kreeg ik de ruwe versie van de fotoshoot en een preview van de geile neukpartij. Het zag er allemaal erg geil uit en ik heb me nog heerlijk een paar keer afgetrokken op de geile neukfoto’s van Mike ,Wim en Shelly.

 #einde 

1909 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.