Onze toyboy Ido

Geplaatst door: bootwanker op 30-01-23


Zo waren we hem inmiddels gaan noemen. En ik liep al een paar dagen af en toe met een stijve natte pik rond. Frank mij dan maar plagen dat ik al helemaal op tilt stond bij de gedachte dat Ido weer zou komen. En eerlijk gezegd was dat ook wel een beetje zo. Ik ben gelukkig getrouwd met Frank en we daten af en toe met anderen, maar Ido was wat anders. We noemden onze toyboy, want waren allebei voor hem gevallen. Zo’n heerlijk en lief joch. Hij werd binnenkort 23 en was nu al een aantal keren een paar dagen geweest. Gelukkig was het zover.

Ik haalde hem weer van het station en onderweg werd ik overal gestreeld en werd mijn kruis betast of ik nog wel geil op hem was. En natuurlijk was ik al knettergeil. Thuis stond Frank ons al op te wachten en ook hij kreeg een uitbundige begroeting. Eerst even op de bank wat zitten met wat drinken. En Frank en ik kregen allebei zijn volledige aandacht. We werden gestreeld en geknuffeld en kregen kusjes en likjes overal waar hij maar bij kon. Dat is nou echt zo fijn met Ido. Nadat we flink waren verwend zat Ido wat onrustig en keek ons wat verlegen aan. Uiteindelijk vroeg hij of hij ons neopreen pak aan mocht met laarzen. Hij had die zien liggen de vorige keer. Op naar de slaapkamer dan maar. We hesen dat heerlijke joch in het neopreen pak en trokken hem een paar laarzen aan. Alles paste wonderbaarlijk goed. Hij heeft niet echt een enorme pik, maar wel een keiharde, die dwars door het neopreen heen priemde. Frank en ik trokken ook een rubberpak aan met laarzen. Wel met handicaps want Ido zat de hele tijd ons overal te strelen en likken. Met z’n 3en waren we inmiddels flink opgegeild door al die liefkozingen die we van Ido kregen.

Met veel moeite haalde ik zijn pik en zak tevoorschijn uit het pak. Hard en nat en ik likte samen met Frank zijn pik en ballen af tot groot genoegen van Ido, zo te horen. Op den duur vroeg ik of hij me lekker wilde neuken. Dus werd de rits van mijn pak geopend en kwam er een klodder glijmiddel op mijn sterretje, wat hij voorzichtig naar binnen werkte met zijn vingers. Ik zat op mijn knieën op bed en ik voelde hoe zijn eikel naar binnen gleed en en heel snel hoe zijn zak tegen mijn kont perste en dus zijn hele pik in mij zat. Niet te groot en niet te klein. Langzaam ging die pik in en uit mij terwijl Frank zat toe te kijken en aan zijn pik zat te trekken en af en toe Ido er aan liet likken. Op een gegeven moment ging Ido boven mij staan en liet zijn pik van bovenaf mijn sterretje binnenglijden. Nog geiler was dat en Ido begon mij in een stevig tempo flink hard te neuken. En ik maar roepen dat het nog harder moest en Frank hem ook aanmoedigend dat hij flink moest door neuken. Ik dacht dat ik hier haast van ging klaarkomen. Helaas stopte de pret. Ido zei dat het pak veel te warm was en het pak uit wilde. Ik trok hem snel het pak en de laarzen uit en heel snel greep hij Frank vast en duwde hem op het bed. Hij spuugde even op Frank zijn kontje en ramde pardoes zijn pik tot aan zijn ballen bij Frank naar binnen. “Oh, wat heerlijk strak ben jij Frank, daar ga ik zo van komen”. Ik keek toe hoe Ido van Frank genoot en zich klaar neukte en onder luid gekreun zijn lading afspoot in Frank. Hij liet zich boven op Frank vallen en knuffelde en vrijde met Frank alsof hij al jaren tekort was gekomen. Ik zag hoe zijn pik uit Frank zijn kontje gleed en er een beste lading zaad mee naar buiten kwam. We knuffelden nog even met ons drieën en toen zei Ido dat het onze beurt was. Hij deed zijn leren tuigje om en ging met zijn kontje omhoog op bed klaar zitten voor ons.


Frank en ik hadden nog steeds onze rubber outfits aan en we moesten die aanhouden van Ido, want dat voelde zo lekker geil op zijn lijf. Ik begon Ido zijn sterretje te likken. Ido heeft heerlijke ronde billen met daar binnen in een geil en schoon sterretje die ik altijd heerlijk vind om te likken. Zo diep mogelijk. Ido zijn gekreun werd gesmoord doordat Frank zijn pik bij hem in de mond duwde. En zo waren we Ido in beide gaten flink aan het verwennen. Op een gegeven moment zei Ido dat hij nu eindelijk mijn pik in hem wilde voelen. Dat is even flink doorduwen omdat Ido dus flinke billen heeft en een strak gaatje. Ik duwde langzaam maar zeker mijn kletsnatte eikel naar binnen onder genotsgeluidjes van Ido. “Toe maar lief, ik wil hem helemaal tot je ballen tegen mijn billen aan geplet worden” Ik zag hoe Frank zijn pik en zak weer liet likken door Ido terwijl ik heel langzaam mijn pik tot aan mijn ballen naar binnen schoof. Genietend van dat warme, natte, strakke holletje. Ik hield me vast aan zijn tuigje en trok hem hard naar mij toe zodat mijn pik haast met hallen en al naar binnen schoof. Af en toe kneep ik in die geile billen en gaf er een speelse pets op en hield me dan weer vast aan het tuigje om hem hard en diep te neuken. En elke keer dat mijn ballen tegen zijn billen werden geplet zag ik ook dat Frank zijn pik steeds dieper bij hem in de mond perste. Het geile gezicht voor mij en het gevoel van dat strakke neukholletje over mijn eikel afgewisseld door het pletten van mijn ballen tegen zijn billen maakten dat ik uiteindelijk heftig klaar kwam en voor mijn gevoel een flinke lading afspoot. “Meer, meer, oh wat geil, spuit me vol” moedigde Ido me aan tot ik helemaal leeg was en uitgeput over hem heen viel. Me vasthoudend aan zijn tuigje.


Toen ik was bijgetrokken en me van Ido af liet vallen zei hij dat hij nu Frank zijn pik in zich wilde voelen stoten en dat ik met zijn pik en zak moest spelen. Lekker stevig. Ik bedacht me niet en ging op bed boven hem staan en hield me vast aan de balken van het plafond. Een laars deed ik boven zijn mond: “Likken, goed nat maken” zei ik. Ido gehoorzaamde en likte de zool flink nat terwijl Frank langzaam zijn dikke pik naar binnen perste. Ik had het volle zicht daarop en zag hoe zijn natte , donkerrode eikel langzaam naar binnen gleed. Frank zijn pik is groter dan de mijne, maar omdat ik hem al had voorbereden en volgespoten gleed hij makkelijk naar binnen. Geil gezicht is dat zo van bovenaf. Toen ik dacht dat mijn laars goed nat was gelikt spuugde ik nog even op Ido zijn pik en zak en begon toen die pik en zak met mijn laars te masseren. En daar had Frank dan weer goed zicht op. “Harder, harder” riep Ido. Geen idee of Frank harder moest neuken of ik harder zijn pik en zak moest masseren. Dus Frank ging harder neuken en ramde zijn pik hard en diep in Ido en ik ramde stevig met mijn laars over zijn pik en zak. Ido lag te kronkelen van geiligheid en ik zag dikke stralen zaad onder mijn laars vandaan over zijn buik spuiten. Met mijn laars wreef ik zijn zaad helemaal over zijn buik en ik hoorde en zag hoe Frank zich ook leeg spoot in Ido. Ik likte nog even Ido zijn pik schoon en toen kropen we lekker met z’n drieën tegen elkaar om nog lekker lang met elkaar te knuffelen.

2156 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.