Fiets afspraak

Geplaatst door: freakbird op 30-01-23

Het is een doordeweekse dag en ik ben in de ochtend op weg naar een wielrenafspraak. Ik de buurt van de bossen bij Doorn heb ik een huisje gehuurd voor een dag. Aangekomen haal ik de sleutels, zet ik mijn fiets klaar en wacht op Andre. Met spanning wacht ik of hij wel zal komen, maar gelukkig zie ik een auto met fiets op het dak parkeren en een lange slanke man uitstappen. Dat is hem en na een korte kennismaking besluiten we dan maar eerst aan onze fietstocht te beginnen. We hebben beiden onze wielerkleding al aan.

De tocht door de bossen verloopt goed en we fietsen op hetzelfde niveau. Het voelt vertrouwd en ik vergeet bijna waarvoor deze afspraak eigenlijk bedoeld is. Maar denkend aan wat ik hoop dat gaat komen zwelt mijn pik toch af en toe op 

We bereiken na een mooi rondje fietsen het huisje en zetten onze fietsen tegen de muur en gaan naar binnen. We drinken snel wat en staan dan bezweet naar elkaar te kijken. "Hmm..." Zeg ik, " ik begin al aardig af te koelen, tijd voor een douche". Ik begin me uit te kleden. "Niet schrikken hoor , mijn pik is altijd piepklein na een lange fietstocht" zeg ik tegen Andre die nog steeds in zijn kleding staat en stilletjes mij observeert. "Haha, bij mij is er wat meer leven" zegt hij terwijl ik inmiddels volledig naakt voor hem sta en inderdaad een aardig zwelling in zijn strakke broek zie. "Ik help je wel " zeg ik en begin zijn shirt open te ritsen en trek zijn broek omlaag. Terwijl ik op mijn knieën ga zitten om zijn fietsbroek over zijn voeten uit te trekken schiet zijn pik fier omhoog en begint ritmisch te wippen. Mooie pik met een lichte kromming omhoog, grote eikel en daaronder ballen die strak tegen zijn lichaam zitten. Alles is mooi geschoren en ik ruik het verse ballenzweet. Ik neem zijn eikel even in mijn mond en zuig er kort aan terwijl Andre een kreun uitbrengt. "Kom, laten we eerst even douchen" zeg ik en ik loop met een inmiddels half stijve pik naar de badkamer. 

Andre volgt mij en al snel staan we samen onder grote regendouche. We staan met onze gezichten naar elkaar. Ik pak wat douchegel en begin zijn rug in te smeren en zak langzaam naar zijn billen. Met flink wat zeep was ik zijn stijve pik en ga ik door zijn bilspleet. Hij doet hetzelfde bij mij en pakt dan onze stijve pikken met zijn hand vast en wrijft ze tegen elkaar. "Wat een geile pik heb jij, heel anders dan die van mij" zegt Andre. "Zo geil". Ik draai hem om zodat ik met mijn pik tegen zijn kontje sta en streel met een nieuwe lading zeep zin borst in en masseer zijn tepels. Hij brengt een zachte grom uit en drukt zijn billen naar achter tegen mijn pik. Langzaam beweeg ik mijn handen naar beneden en ik speel met zijn keiharde pik. Ik pak een nieuwe hand douchegel en ga met met hand onder zijn ballen door en bewerk met een vinger zijn kontgaatje. Dan glij ik langzaam met mijn middelvinger bij hen naar binnen. Andre laat het zich allemaal overkomen en bukt verder naar voren waardoor mijn vinger uit zijn gaatje schiet. Met een nieuwe lading douchegel wrijf ik mijn keiharde pik heen en weer in zijn bilspleet. Een paar keer druk ik mijn eikel tegen zijn sterretje zonder naar binnen te gaan. Hij is vrij strak en ik herinner me dat Andre nog niet zo ervaren is in de herenliefde.

"Volgens mij staan we allebei op springen en moeten we even afkoelen. Het zou zonde zijn als het nu al voorbij is" zeg ik. "Helemaal mee eens. Laten we ons afdrogen en op bed gaan liggen" zegt Andre. 
Even later liggen we beiden naakt op bed op onze rug. We nemen elkaar goed op en de pik van Andre staat weer fier omhoog. Ik kan me niet inhouden en neem hem in mijn mond en begin gulzig te zuigen. Wat een heerlijke paal is dit. Andre slaat een hand om mijn zij en duwt me over hem heen zodat ik bovenop hem kom te liggen met mijn pik voor zijn mond. Hij begint mij eveneens te pijpen en ik wordt helemaal geil zo goed als hij dat doet. 

"Ik vind je zo lekker, ik wil je in me voelen" zegt hij dan. Ik rol van hem en en pak het glijmiddel en een condoom uit mijn tas die naast het bed staat. "Draai je maar om Andre, ik zal je eens lekker berijden, maar wel safe". Ik doe het condoom om en smeer ruim glijmiddel in zijn spleetje en ga weer voorzichtig met een vinger bij hem naar binnen. Hij zucht diep. Ik doe er een tweede vinger bij terwijl ik met mijn andere hand met zijn pik speel. Als ik denk denk dat zijn kutje voldoende is opgerekt zet ik mijn pik tegen zijn sterretje en duw hem langzaam naar binnen. Andre kreunt zachtjes en slaakt een zucht. Ik begin hem zachtjes te neuken terwijl hij op zijn knieën zit met zijn hoofd omlaag op een kussen. Ik grijp zijn heupen stevig vast en begin harder en dieper te stoten. "Aaah...aah…zo geil" roept hij. 

Dan stop ik en zeg hem dat hij zich moet omdraaien. "Ik wil je zien als je klaarkomt" zeg ik. Hij gaat op zijn rug liggen en ik leg een kussen onder zijn heupen zodat zijn kontje een beetje omhoog komt. Ik zuig even aan zijn pik en zeg hem om zijn benen omhoog en uit elkaar te houden. Weer penetreert ik hem en stoot zachtjes in zijn kutje terwijl ik hem met mijn rechterhand aftrek. Ik pak zijn benen met beide handen en ga harder stoten. Dan opeens komt Andre klaar zonder handen en zie ik zijn zaad in krachtige stralen over zijn borst spuiten. Tegelijkertijd voel ik zijn kringspier ritmisch knijpen om mijn pik. Snel trek ik mijn pik terug en verwijder het condoom. Ik sta op springen en trek een paar keer aan mij pik. Met krachtige stralen mengt mijn zaad zich met dat van Andre op zijn borst.

Uitgeput ga ik naast hem liggen en kijk hoe het zaad langzaam van zijn borst en buik opzij richting het matras stroomt. Ik lik de stroompjes op voordat ze het laken bereiken. Andre pakt met twee vingers een beetje van het sperma en likt het op. "Veeg het maar snel weg, anders wordt het zo'n bende" zegt hij. Daarna liggen we nog een tijdje naast elkaar om bij te komen. Vervolgens spoelen we ons af onder douche trekken schone kleren aan.

Het is tijd om naar huis te gaan, terug naar de andere wereld want we zijn zo in elkaar opgegaan dat we alles om ons heen even vergeten zijn. "Dit was precies wat ik gehoopt had, dankjewel" zegt Andre. "Het was zo mooi, we houden contact" antwoord ik. Daarna rijden we allebei terug naar onze eigen wereld. 

2825 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.