Bijrijder

Geplaatst door: lurker op 31-01-23

Ik ben aangenomen als bijrijder bij een drankengroothandel, maar verslaap me meteen op de eerste dag, waarna ik er de oorzaak van ben dat de vrachtwagen waar ik op ben ingedeeld een half uur te laat vertrekt. Ik zeg meerdere keren sorry tegen de baas, die me heeft ingehuurd, en de chauffeur waar ik bij in ben gedeeld, Benny, maar als ik eenmaal ben ingestapt vraagt hij of ik een beetje van aanpakken en initiatief nemen ben en als ik dat beaam zegt Benny “dan is het goed, ik heb er een hekel aan alles de hele tijd uit te moeten leggen”.

Het werk is aardig wennen, maar ook aanpoten en lunchen doen we uiteindelijk ook een half uur later dan gepland. Ik verontschuldig me daarom nogmaals voor het te laat komen, maar Benny geeft aan dat het best goed gaat eigenlijk omdat we niet nog verder achter op schema zijn geraakt terwijl ik toch nieuw ben. Ik word daardoor wat relaxter en er wordt zelfs wat gelachen zo nu en dan samen met de uitbater van de lunchroom waar we eten.

Na de lunch gaan we weer verder naar de volgende adressen en als ik op een gegeven moment onderweg haast in slaap lijk te vallen zegt Benny “wil je een snoepje? Daar zit suiker in en dan heb je wat om op te sabbelen!” ik stem in met het snoepje en Benny houdt het met zijn linkerhand meteen voor mijn mond. Omdat het zo wordt aangeboden pak ik het snoepje zonder handen aan, maar op een of andere manier zit Benny’s duim ook in mijn mond als ik op het snoepje begin te zuigen. Ik schrik, trek snel mijn hoofd terug en stamel “sorry”, waarop Benny mij aankijkt, rustig terugzegt “geeft niet” en zich weer op de weg concentreert. Daarop ontspan ik en sabbel ik verder op het snoepje.

Terug op de zaak blijken we als 2e terug te zijn waarop Benny vertelt dat hij deze week de makkelijkste route heeft omdat ik nieuw ben en dus normaal gesproken als 1e terug zou zijn geweest. Ik zeg nogmaals sorry, maar krijg juist complimenten van Benny omdat we 20 minuten later zijn teruggekeerd en dus zelfs 10 minuten hebben weten in te lopen in de middag. Daarop ga ik glunderen.
Als we aan tafel plaatsnemen bij de chauffeur en bijrijder van de vrachtwagen die vandaag als 1e terug is, hoor ik dat die chauffeur vrijdag gaat trouwen. Daarop feliciteer ik hem en vertelt hij dat alle collega’s ook zijn uitgenodigd, hij hoopt dat ik er ook bij kan zijn. Het is inclusief overnachting, dus er kan gedronken worden! Ik geef aan vrijdag te kunnen en daarop hoor ik dat er geen kamers meer vrij zijn, maar er wel meerdere collega’s alleen op een kamer liggen, dus dat ik wel ergens bij kan. Benny zegt daarop meteen dat hij een kamer alleen heeft en dus nog plek en meteen neem ik zijn aanbod aan.

De dinsdag ben ik op tijd, lunchen we op tijd en ruim ik bij een andere lunchroom dan gisteren niet alleen mijn eigen bord, mok en bestek op, maar ook dat van Benny, ik heb nog steeds iets goed te maken, vind ik. Hij blijft met de uitbater in gesprek terwijl ik dat doe en even later zitten we weer op de wagen zonder dat ik een complimentje heb gehad en na een paar adressen houdt Benny onderweg weer een snoepje voor mijn mond, wat ik wederom aanneem zonder handen en het wéér gebeurt dat zijn linkerduim in mijn mond zit als ik begin te sabbelen. Wederom trek ik mijn mond terug, maar het voelt deze keer raar om sorry te zeggen omdat het volgens mij niet aan mij lag. Benny zegt ook niks, zit inmiddels met beide handen aan het stuur en kijkt naar de weg. Daarop sabbel ik maar weer op het snoepje. Uiteindelijk zijn we vandaag als eerste terug en dat levert een compliment op van Benny voor het aanpakken dus dat maakt me toch wel weer blij.

Op woensdag herhaalt zich tot en met de lunch ongeveer hetzelfde als op dinsdag, maar dan met andere adressen, totdat we ‘s middags al aardig ver zijn en Benny onderweg vraagt of ik zin heb om te sabbelen. Ik veer meteen op en zeg “Jáááá!”, waarna Benny dit keer geen snoepje, maar alleen zijn duim voor mijn mond houdt. Daarop kijk ik aanvankelijk vertwijfeld naar Benny en dan weer naar zijn duim en ik denk ‘Als kind sabbel je op je eigen duim, misschien is als volwassene op een duim van een ander zuigen ook wel wat??’, waarop ik Benny’s duim in mijn mond neem en er op begin te sabbelen. Net als ik denk dat dit toch wel raar is en overweeg te stoppen zegt Benny “goed zo Sander, ga nog even zo door!”. Daarop bloos ik en ga ik inderdaad nog een tijdje door. We zijn wederom als eerste terug op de zaak, maar daar krijg ik al geen complimenten meer voor, ditmaal wel voor mijn initiatief en Benny kijkt me veelbetekenend aan als hij het zegt, we weten allebei wat hij hiermee bedoelt en dus ga ik weer blozen.

Op donderdag herhaalt zich in grote lijnen wat zich op woensdag afspeelde met als verschil dat ik sneller Benny’s duim in mijn mond neem om te sabbelen en veel minder bloos als hij me daarvoor een compliment geeft terwijl ik dat doe.

Op vrijdag herhaalt zich wederom in grote lijnen hetzelfde als op woensdag en donderdag, behalve dan dat Benny geen enkele keer zijn duim aanbiedt om op te sabbelen en ik aan het eind van de werkdag ook geen enkel complimentje krijg. Benny zegt slechts “tot vanavond” en ik zeg hetzelfde terug, terwijl ik me loop af te vragen of ik iets verkeerd heb gedaan omdat ik vandaag niet op zijn duim heb mogen sabbelen.

‘s avonds bij de bruiloft is het erg leuk en gezellig, maar op een gegeven moment vraagt Benny of we naar de kamer zullen gaan omdat sommige collega’s dronken beginnen te worden en de sfeer dus minder. Ik geef hem gelijk en loop met hem mee naar de kamer waar we ons beiden uit beginnen te kleden. Net als ik mijn overhemd heb uitgedaan en alleen nog een boxer aan heb, begint Benny complimenten te geven over ‘het uitzicht’ waarna ik opeens stil blijf staan. Benny heeft ook alleen nog zijn boxer aan zie ik als hij op me afloopt en als hij vervolgens zijn linkerduim voor mijn mond houd open ik die en neem zijn duim in mijn mond en begin meteen te sabbelen. Dit voelt zowel vertrouwd als dat ik blij ben dat ik toch nog op zijn duim mag sabbelen vandaag :-)

Als ik dat langer dan ooit aan het doen ben legt Benny zijn rechterhand rustig op mijn rug en als ik daar niet op reageer, beweegt hij zijn hand omlaag naar mijn billen. Daar pakt hij rustig mijn ene bil vast en knijpt er een beetje in, waarna hij hetzelfde doet bij mijn andere bil. Mijn hartslag is inmiddels aardig omhoog aan het gaan en het gesabbel op Benny’s duim is niet meer ritmisch, maar behoorlijk onrustig. Als Benny zijn rechterhand vervolgens van mijn lichaam losmaakt ben ik aanvankelijk teleurgesteld, waardoor ik even stop met sabbelen, maar na 2 tellen ga ik daar toch weer mee door, ik heb er de hele dag op moeten wachten dat ik graag nog een hele tijd doorga.

Wat ik niet weet is dat Benny inmiddels met zijn rechterhand zijn boxer omlaag trekt zodat zijn stijve vrij komt te hangen. Als hij dat gedaan heeft haalt hij zijn duim uit mijn mond en in één vloeiende beweging legt hij zijn handen op mijn schouders en duwt me omlaag. Meegaand als ik de hele tijd al ben reageer ik daar meteen op door op de grond te gaan zitten, waarna ik iets nieuws voor mijn mond zie hangen waar ik op zou kunnen gaan sabbelen. Toch durf ik dat niet meteen, dus pak ik zijn stijve eerst met beide handen vast en begin eraan te trekken.

Dit duurt niet lang, ik ben nu zo ingesteld op sabbelen dat ik na een paar seconden voorover buig, mijn mond open en ditmaal op Benny’s eikel ga sabbelen. Dit vind ik nog leuker om te doen dan op zijn duim sabbelen omdat hij hier zichtbaar meer van geniet. Alleen een beetje jammer dat Benny al na een minuutje terugtrekt om in mijn gezicht klaar te komen, waarna hij meteen in bed stapt om te gaan slapen.

Ik blijf toch een beetje ontevreden achter. Niet omdat ik niet aan mijn trekken ben gekomen, want dat boeit me totaal niet. Ook niet omdat hij in mijn gezicht is klaargekomen, want dat vond ik juist prima. Maar het was wat mij betreft veel te snel voorbij, ik had veel langer met zijn piemel in mijn mond willen zitten …

Ik ga naar de badkamer, veeg mijn gezicht af, poets mijn tanden en ga nog even naar de wc. Daarna doe ik een shirt aan en ga ik ook maar naar bed, waar ik enigszins teleurgesteld in slaap val.

Als ik weer wakker word (gemaakt) is het eerste wat ik zie Benny’s stijve piemel die bij mijn gezicht hangt en dus open ik mijn mond waarna ik weer op zijn eikel begin te sabbelen. Benny zegt meteen “Vang het deze keer in je mond op, dan komt het niet op de lakens of je shirt” en ja hoor, wederom komt hij al zo ongeveer na een minuut klaar, waarna hij even later terugtrekt en zegt “Ik ga douchen!”. Daar lig ik dan, wederom met een onbevredigd gevoel over het gebeuren. Dat zijn sperma in mijn mond is achtergebleven vind ik prima, ik slik het zelfs door, maar had het sabbelen nou niet wat langer kunnen duren??

Benny stapt even later aangekleed de badkamer weer uit en zegt “We hoeven nog niet te ontbijten, tijd zat. Ga jij nu douchen?” en als ik zonder iets te zeggen overeind kom en uit bed stap vervolgt hij “Mag ik toekijken als jij je uitkleedt en doucht?” Ik denk even na, maar zie geen bezwaar en aangezien hij me van dichtbij vragend aankijkt knik ik om aan te geven dat ik instem met zijn verzoek. Benny pakt daarop een stoel, neemt deze mee naar de badkamer en gaat zitten met uitzicht op de douchebak.

Als ik de badkamer binnenloop en in één beweging mijn shirt heb uitgedaan en weggelegd zegt Benny vrij bevelend “Je boxer veel langzamer uit, als in een striptease”. Die bevelende toon is nieuw, maar ik heb al ingestemd met me uitkleden in zijn bijzijn, dus kan ik het net zo goed op de manier doen die hij wenst en dus zeg ik niks, loop de douchebak in en draai me om naar hem toe.

Terwijl ik hem aankijk doe ik mijn boxer tergend langzaam, beetje bij beetje omlaag, totdat deze uiteindelijk op de natte vloer ligt, dan raap ik hem op gooi hem richting Benny. Hij negeert mijn boxer en zegt slechts “Toon je kont”. Daarop draai ik me om en kijk van hem vandaan.

Benny staat op en loopt op me af. Hij pakt met beide handen mijn billen vast waarna hij tegelijk in beide knijpt en weer loslaat. Dan fluistert hij “Wat een lekkere kont” en vervolgens knijpt hij nog een keer in beide billen en laat weer los. Dit wind me erg op, hij lijkt te weten wat hij doet.
Ik baal ervan dat hij het hierbij laat, wegloopt en weer gaat zitten, want nu zit er niets anders op dan te gaan douchen.

Na een paar minuten vind ik het welletjes dus doe ik de douche uit en net als ik een handdoek wil pakken zegt Benny “Laat liggen!”. Zijn toon is nog bevelender geworden en dus stap ik snel weer terug de douchebak in en als Benny daarna “Toon je kont!” zegt draai ik me ook meteen weer om. Daarop staat Benny weer op en loopt op me af, maar deze keer zegt hij “Spreid je billen” en dat doe ik. Benny beweegt vervolgens een vinger tussen mijn billen richting mijn gaatje omlaag en vlak voordat ie er is, gaat zijn vinger toch weer omhoog. Vervolgens gaat zijn vinger weer omlaag richting mijn gaatje en ditmaal raakt hij mijn anus wel aan, maar hij duwt zijn vinger niet naar binnen. Nu fluistert Benny in mijn oor “Hoewel ik erg opgewonden raak van je natte lijf moeten we dit maar voor de volgende keer bewaren, het zou andere gasten van de bruiloft op kunnen vallen dat je wat moeilijk loopt bij het ontbijt …” Vervolgens laat hij zijn vinger weer los, loopt terug naar de stoel en gaat weer zitten.

Er gaat een rilling door mijn lijf. Niet van de kou, maar van de gedachte dat Benny me wil ontmaagden. Of eigenlijk vooral van het genot dat ik hoop te beleven als hij dat gaat doen, want ik kijk er nu naar uit terwijl ik 5 minuten geleden nog niet wist of ik dat wilde …

Terug naar het hier en nu, Benny heeft zijn stijve tevoorschijn gehaald en zegt kortweg “Pijp me!”, waarop ik uit de douchebak kom, voor Benny op de grond ga zitten en zijn piemel wederom in mijn mond neem. Deze keer duurt het gelukkig wat langer voordat Benny klaarkomt, want zijn sperma in mijn mond voelt eigenlijk alleen als een beloning als ik er moeite voor gedaan heb en dat is deze keer voor het eerst het geval.

Als ik trots doorslik en na zit te glunderen staat Benny op en zegt “Ik ga ontbijten. Je hebt nog een kwartier om dat ook te doen, ik neem aan dat je ook wat anders in je maag wilt dan sperma”. Daarop kijkt hij mij nog even met een grote grijns op zijn gezicht aan om zich vervolgens om te draaien en de kamer uit te lopen.

Ik begin te mijmeren en bedenk o.a. nu pas dat ik de hele ochtend nog geen woord gezegd heb en als ik er verder over nadenk gisteravond op de kamer eigenlijk ook niet. Dat zorgt voor een gevoel van schaamte omdat Benny mij haast als gebruiksvoorwerp heeft kunnen behandelen aangezien ik alles doe wat hij vraagt. Maar toch komt er ook snel geilheid (ik hoop op meer) in me op en keert ook de trots terug, want ik ben degene die het Benny zo naar zijn zin maakt en dat bevalt me toch eigenlijk wel erg goed :-)

Als ik me even later heb afgedroogd en aangekleed komt Benny de kamer weer binnen en zegt “Ben je hier nog? Heb je geen trek? Heb je dan nog steeds alleen mijn sperma in je maag?”
Ik weet even niet hoe daarop te reageren, maar ga vervolgens weer voor Benny op de grond zitten en kijk hem vragend aan.
Benny moet heel even schakelen maar maakt daarop gelukkig zijn riem los, ritst zijn broek open en haalt zijn piemel weer tevoorschijn. Die is nog slap, dus ik moet deze keer echt aan de bak voor mijn beloning en dat brengt ditmaal een grote grijns op míjn gezicht :-))

3877 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.