De 11e verdieping.

Geplaatst door: damian op 01-02-23

Eindelijk konden we weer gaan sporten en ik was onderweg naar mijn sportmaatje Roy. Omdat dinsdag altijd onze vaste dag is om te sporten besloot ik zonder wat te zeggen hem op te halen. Ik ging er vanuit dat hij dat wel wist en al fluitend liep ik richting zijn appartement. Net toen ik wilde aanbellen kwam er een oude dame de deur uit  die net haar hondje ging uitlaten waardoor ik snel naar binnen kon glippen zonder aan te bellen. Eenmaal in de lift begaf ik mij naar de 11e verdieping.  Binnen no time was ik op de 11e en begaf mij naar de woning van Roy. Eenmaal de hoek om zag ik dat zijn deur op een kiertje stond. Niet erbij nadenkend liep ik naar binnen. Het was nogal donker en mijn ogen moesten even wennen. Plotseling hoorde ik mijn Roy vanuit de slaapkamer roepen.

´He geilerd, ik ben in de slaapkamer. Doe alles uit behalve je sneakers en sportsokken.´

Verbaasd als ik was zei ik niets. Wat is hier aan de hand, dacht ik. Ik deed de deur achter me dicht en besloot het spel mee te spelen. Ik wist niet dat mijn Roy een stiekeme voorkeur voor mannenpap had.  Al die tijd had ik niks gemerkt en hij had er nooit wat van gezegd. Ik ontdeed mij van mijn kleding, hield mijn sneakers en sportsokken aan en liep zachtjes de kamer in. Tot mijn grote verbazing zag ik Roy op bed zitten met zijn kontje omhoog. Hij had een netpanty, jarretels en een kanten slipje en bh. Ik probeerde niet te lachen en hoopte dat hij mij niet zou zien.

´Ohhh ik ben geblinddoekt zoals je had gevraagd, ´zei hij en wiebelde met zijn kontje waaruit een but plug bungelde.

Ik was blij dat hij geblinddoekt was en ik besloot hem over zijn billen te strelen. Roy rilde van de spanning en geilheid en begon zachtjes te kreunen. Nu heb ik Roy al vaak naakt gezien maar hem zo aantreffen was nieuw voor mij. Ik begon zijn kont te strelen en te kneden. Aan zijn kierende geluidjes te horen vond hij dat erg fijn. Nu begon ikzelf ook aardig in de mood te komen en mijn pik kwam schokkend omhoog. Fier stak mijn kloppende lans vooruit als het wapenstok van een ridder. Roy trok zijn billen uit elkaar, voor mij een teken om zijn kringspier te gaan bespelen. Naast het bed lag een tube glijmiddel, ik smeerde mijn vingers in, deed wat op zijn anus en begon langzaam mijn vinger naar binnen te werken. Heel even kneep Roy zijn billen samen om hem daarna te ontspannen. Nu zijn poepgaatje minder strak aanvoelde was het tijd om er nog een vinger bij te doen. Roy kreunde van genot.

´Ohhh, ga door, ´zei hij met een opgewonden stemmetje.

Een derde vinger baande zich een weg langs de kringspier om z’n warme holletje te vullen. Nu ik met een hand Roy neukte had ik de ander vrij om zijn lul te bewerken. Zo te zien was deze stoute boy al een tijdje geil want zijn voorvocht stroomde rijkelijk uit zijn lul. Ik maakte een kuiltje met mijn hand en begon de eikel te bewerken met z´n eigen voorvocht als glijmiddel. Roy begon te kronkelen en duwde zijn pik naar beneden. Nu ik zijn eikel goed had bewerkt begon ik hem af te trekken. Eerst langzaam, dan weer snel, om dan even te stoppen en in zijn lul te knijpen.  Ondertussen was zijn anus lekker opgerekt en klaar voor de volgende stap.

´Neuk me, jij tijger, ´zei Roy hitsig, ´vul me grotje met je warme zaad.´

Ook nu weer probeerde ik niet te in de lach te schieten en in mijn rol te blijven. Ik nam plaats achter Roy, klopte met mijn eikel op zijn openstaande anus en bewoog deze heen en weer zonder binnen te treden. Dit herhaalde ik een aantal keren om daarna plagend alleen mijn eikel even naar binnen te brengen. Roy gedroeg zich als een loops teefje en bood zijn kontje nu volledig aan.

´Ohh daddy, neuk je sissyboy, neuk hem.´

Zo te horen was dit niet de eerste keer dat Roy dit had gedaan en naar die Daddy was ik ook wel nieuwsgierig geworden. Ik zag zijn kringspier pulseren, voor mij een teken om mijn kloppende paal in die warme spelonk van Roy te stoppen. Zonder aarzeling ramde ik mijn paal tot aan mijn ballen bij hem naar binnen. Om ervoor te zorgen dat Roy zich niet terug trok pakte ik zijn heupen stevig beet en trok ze naar me toe. Aan zijn ademhaling te horen was hij geschrokken van deze nogal ruwe penetratie. Om hem te laten wennen wachtte ik even. Nu hij, zo te horen, gewend was aan mijn paal kon het neukwerk beginnen. Ik voerde het tempo op, trok hem aan zijn haren naar achteren en neukte hem als een wild paard die een merry aan het bevruchten was.

´Ohh Daddy, wat bent u wild, ´kreunde Roy, ´spuit me darmpjes maar vol Daddy.´

Ik wilde dit geile feest natuurlijk nog niet tot een einde laten komen en stopte met neuken. Pakte Roy beet en draaide hem op zijn rug. Nu kon ik nog beter zien wat hij aan had en ik moet zeggen het zag er best geil uit. Roy had mooie benen, bijna vrouwelijk maar toch gespierd, zijn lichaam was onbehaard en wat behaard was had hij vakkundig kaal gemaakt. Ik trok zijn kantenslipje uit, maakte er een prop van en duwde deze in zijn mond. Roy probeerde nog wat te zeggen maar ik kon niks verstaan. Daar lag hij dan. De netpanty met jarretels die mooi afstaken tegen zijn bleke huidje, de kanten BH plat gedrukt op zijn borst met kleine priemende harde tepels. Ik heb een zwak voor boys die zich zo makkelijk aan beide zijde van het spectrum begeven van man-vrouw zonder hun mannelijke trekjes te verliezen. En nu blijkt Roy dus daaraan te voldoen. Mijn paal stond op knappen zo hard was hij geworden van wat ik voor me zag liggen. Ik pakte Roy zijn benen, gooide deze over mijn schouders, parkeerde mijn eikel voor zijn vochtig grotje en reed hem zonder te aarzelen naar binnen. Aan de ademhaling te zien van Roy wond het hem op. Zijn borstkas bewoog op en neer in het zelfde tempo als dat ik hem nu neukte.

`hmm….ohhh..hhhh..huuu.hhhmm, ´kreunde hij.

Het zal vast iets zijn geweest dat hij het lekker vond en harder genomen wilde worden. Mijn lul sopte in en uit zijn darmkanaal, zijn lul zwiepte op en neer, voorvocht spetterde wild alle kanten en besprenkelde onze lichamen. Nu ik een lekker tempo te pakken had zou een orgasme niet lang meer op zich laten wachten. Ik wilde Roy ook zien klaar komen dus besloot ik te stoppen met neuken en mijn pik in zijn mond te stoppen. Ik trok het kantenslipje uit zijn mond en nog voor hij wat kon zeggen stopte ik mijn pik in zijn mond. Gulzig begon hij erop te sabbelen, zijn tong draaide zalige rondjes rond mijn eikel om daarna de schacht van mijn vleesstaaf af te likken als een ijslolly. Dit was niet de eerste keer dat hij dit had gedaan dat was nu wel zeker. Om niet te snel al mijn zaad achter in zijn keeltje te schieten duwde ik hem weer terug op bed. Al die tijd had zijn pik nog geen aandacht gehad en daar moest verandering in komen. Ik trok Roy naar de rand van het bed, deed zijn benen uit elkaar en nam plaats op de grond. Nu had ik uitzicht op zijn ferme paal, zijn onbehaarde ballen en poepgaatje. Na even met zijn ballen te hebben gespeeld haalde ik langzaam mijn tong langs de schacht van zijn penis. Er ging een siddering door hem heen en hij zuchtte.

´Ohh daddy, wat doet u met me, ´kreunde Roy.

Zijn piemel wipte uitnodigend omhoog, ik proefde zijn voorvocht, de smaak van sperma vulde mijn mond. Ik omsloot zijn eikel met mijn lippen en begon  zijn pisgaatje te bewerken, om daarna tergend langzaam zijn eikel in mijn mond te nemen. Voor Roy blijkbaar niet snel genoeg wat hij duwde zijn heupen omhoog in de hoop dat zijn kloppende paal in mijn keel zou verdwijnen.  Om hem te plagen stopte ik telkens met zuigen wanneer hij dat deed. Om daarna, wanneer hij het niet verwachtte, toch zijn paal volledig tot mijn huigje tot me te nemen. Roy kon niets anders doen dan kreunen en smeken om meer. Zijn paal, nu helemaal nat van zijn voorvocht en mijn kwijl, was er klaar voor om tot een zaadlozing te komen. Ik stopte mijn lul weer in Roy zijn mond, pakte zijn hoofd beet en duwde hem zover mogelijk naar binnen totdat hij bijna moest kokhalzen. Na een paar keer was mijn lul goed nat van zijn kwijl. Ik trok hem tot aan het randje van het bed. Daar zat ik dan op mijn knieën, zijn kontje zat op de juiste hoogte om voor de laatste keer goed, diep en hard genomen te worden. Ik pakte zijn lul beet en begon Roy af te trekken, tegelijkertijd ramde ik mijn genotsknots bij hem naar binnen. Veel had ik niet meer nodig en na een kleine 5 minuten voelde ik het zaad opkomen. Blijkbaar kwam ook het hoogtepunt voor Roy want ik voelde zijn kringspier samentrekken om mijn lul.

´Ik kom Daddy, ik kom nu..ohhhh..aahhhh ik spuit, ´gilde Roy.

En op het moment dat hij zijn zaad over zijn kanten BH spoot leegde ik mijn ballen in zijn darmen.  Het samenknijpen van zijn kringspier melkte mijn pik leeg en nadat de laatste druppel zaad zijn bruine grot had gewit trok ik me terug.

Roy bleef roerloos liggen, zijn slappe pik op zijn buik, een sliert sperma wat een vlek veroorzaakte op het witte beddengoed.

´Dankje wel Daddy, ´fluisterde Roy zacht.

Snel stond ik op, pakte mijn spullen en verliet stilletjes de slaapkamer.

´Daddy, vond u het lekker?’ hoorde ik Roy vragen.

‘Daddy???’

Ik begaf me snel naar het trappenhuis om een verdieping lager de lift te pakken. Al snel was er een lift die ik naar beneden nam. Ik bekeek mezelf in de spiegel, niks geks te zien. Eenmaal beneden wachtte ik en belde toen het nummer van Roy.

‘Roy ga je mee sporten of heb je wat anders te doen? ‘vroeg ik alsof er niks was gebeurt.

‘Ja, nee, euhhh, ik heb niks geloof ik, ‘zei Roy wat afwezig.

‘Wat ben je aan het doen goser, ‘vroeg ik en probeerde niet te lachen.

‘Nou, eeuhmmm, ‘stamelde Roy.

‘Kan je ff boven komen dan kan ik je het vertellen.’

Ik stapte de lift in naar de 11e verdieping en liep richting Roy zijn appartement.

3549 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.