Bijrijder deel 2

Geplaatst door: lurker op 02-02-23

Als ik op maandag weer op het werk kom blijk ik deze week ingedeeld bij iemand anders en die rijdt nu de makkelijkste route. Ik baal hier wel van, maar probeer er maar het beste van te maken.
Aan het eind van de dag zijn we als eerste terug op de zaak, er is helemaal niets noemenswaardigs gebeurd. Benny zit niet op de 2e wagen die terugkomt en ook niet op de 3e, dus om 16:00 ga ik teleurgesteld naar huis. Plots krijg ik om 16:17 een appje van Benny “Of ik vandaag een snoepje heb gehad?” Ik antwoord “Nog niet” terug en krijg een adres door waar ik me om 17:00 mag melden, dus daar ga ik meteen naartoe.

Ik ben ruim op tijd in de buurt van Benny’s huis, maar besluit pas aan te bellen om 16:58, langer kan ik niet meer wachten. Benny doet meteen de deur open, laat me binnen en mijn jas ophangen en neemt me mee naar de woonkamer. Daar gaat hij zitten op een relaxfauteuil en als ik net denk waar zal ik gaan zitten, zegt Benny “Een striptease graag, tot je alles uit hebt”. Ik wil een bijdehantere opmerking maken, maar slik deze in, het lijkt me beter om in mijn rol te blijven. Benny lijkt dat door te hebben, want hij zegt “In het hotel hield je vorige week de hele tijd je mond terwijl we in het spel zaten, doe dat ook nu. Praten doe je alleen in de hal!”. Duidelijk.

Ik schop mijn schoenen uit, omdat daar niet echt een striptease mee te doen is, en maak vervolgens langzaam mijn riem los. Daarna knoop ik mijn broek los en doe ik de rits omlaag, maar mijn broek gaat niet ineens naar beneden, daarvoor neem ik de tijd.
Als mijn broek uit is volgt mijn shirt en daarna mijn sokken, alle drie ook langzaam. Net als ik aan mijn boxer wil beginnen maakt Benny met zijn vinger de beweging dat ik naar hem toe moet komen, dus dat doe ik. Pas als ik vlak voor hem sta stopt zijn vinger met bewegen. Dan moet ik me omdraaien.

Zonder dat hij (of ik) nog iets zegt, ligt mijn boxer even later op de grond en zit hij weer aan mijn billen op die manier dat het mij opwindt. Benny zegt weer “Spreid je billen!” en ik doe dat meteen. Wederom gaat vervolgens zijn vinger in mijn bilspleet, maar nu wel ineens naar mijn gaatje. Hij duwt dit keer heel licht tegen mijn sterretje en ik slaak een klein kreuntje. Daarop haalt Benny zijn vinger weer weg en zegt hij “Jammer dat ik je vrijdag pas kan ontmaagden, ik heb er nu al zin in”. Ik denk “Ik ook!”, maar hou wijselijk mijn mond.

Ik moet me weer omdraaien en gaan zitten, waarna Benny opstaat, zijn kruis veelbetekenend ter hoogte van mijn gezicht. Als ik omhoog kijk zie ik een blik van ‘waar wacht je nog op?’ en dus maak ik snel Benny’s riem los, trek zijn gulp open en broek omlaag, waarna ik ook zijn boxer naar beneden trek. Zijn piemel is alweer goed stijf, dus begin ik hem meteen te pijpen. Benny zegt nog snel “Niet op de vloer morsen!” en als ik instemmend een hu-hum geluid gemaakt heb, komt hij al weer klaar in mijn mond. Ik zorg dat er geen druppel achterblijft in of op zijn piemel en slik vervolgens door.

Benny doet zelf zijn boxer en broek weer aan en zegt “Blijf zitten!” waarna hij wegloopt.
Een tijdje later komt hij pas weer terug, hij zegt “Ik heb even gegeten, eieren met name, maar jouw maag krijgt vanavond alleen sperma” en hij komt weer met zijn kruis voor mijn gezicht staan. Ik doe gedienstig wederom zijn broek en boxer omlaag trek, terwijl ik denk ‘De hele avond alleen sperma? Ik heb nog geen avondeten gehad …’
Ik laat mijn gedachte niet aan Benny merken, maar trek hem een paar keer af tot zijn piemel weer stijf is en daarna neem ik hem weer in mijn mond.

Deze keer duurt het iets langer voordat Benny klaarkomt, zijn sperma wederom in mijn mond achterlatend en ik slik, uiteraard, door. Vervolgens trekt Benny zijn boxer en broek weer omhoog en gaat hij zitten, waarna hij de tv aan doet. Tegen mij zegt hij “Het duurt nog ff voor die eieren verwerkt zijn” en dus kijken we samen naar een tv-programma, al zit hij aangekleed in een stoel en ik nog steeds naakt op de grond.

Na het programma komt Benny weer voor me staan, waarna ik wederom zijn broek en boxer omlaag trek en hem ga pijpen. Ditmaal duurt het wederom slechts een paar minuten voor hij klaarkomt. Nadat Benny zijn zaad weer in mij gedeponeerd doet hij rustig zijn boxer en broek weer aan, haalt hij drinken en zet dat op tafel, waarna hij ook nog even gaat plassen en als hij de woonkamer weer in komt, gaat hij doodleuk weer in zijn stoel zitten om naar iets anders te kijken op tv. Alsof ik er niet ben …

Zo langzamerhand begin ik een beetje hoofdpijn te krijgen omdat ik niks eet en drink, maar ik besluit het nog even aan te kijken, Benny heeft vast een plan.
Na een half uurtje doet Benny de tv weer uit, hij staat op en zegt “Kom mee naar de badkamer”, dus ik sta op en loop met hem mee. In de badkamer staat een teil, waar ik achter moet gaan zitten en dat doe ik. Benny zegt dat hij me deze avond nog geen eten of drinken heeft gegeven om het leren keelneuken voor mij makkelijker te maken, er zit nu weinig in mijn maag waardoor er niet veel uit naar boven zal komen.

Benny trekt nu weer zelf zijn broek en boxer omlaag en als hij met zijn stijve voor mijn mond komt staan doe ik die er meteen weer in, hoewel ik me ergens wel afvraag waar ik in meega. Mijn hoofd wordt vastgepakt en Benny laat er geen gras over groeien, hij duwt zijn eikel meteen langs mijn huig. De eerste paar keren dat dat gebeurt heb ik daar behoorlijk wat moeite mee, maar dat komt vooral ook doordat er in het begin wel een paar keer wat naar boven komt en in de teil beland. Dat houdt vrij snel op, al raak ik in één sessie niet meteen van mijn kotsreflex af, dat zal wat langer gaan duren.

Als Benny me een tijdje (5 minuten? 10 minuten? Eigenlijk geen idee) in mijn mond heeft geneukt duwt hij zijn eikel nog één keer achterin mijn keel en komt hij klaar, zijn lading deze keer rechtstreeks naar binnen schietend. Daarop vraagt Benny “Bevalt het om slechts een kwakje van mij in je maag te hebben zitten?”, waarop ik snel ja-knik, want ja, dat deel van het gebeuren de laatste minuten is het enige waar ik volmondig ja op zou antwoorden. Slim dat hij juist dat vraagt ...

Vervolgens mag ik opstaan en mee naar de keuken, waar ik eten en drinken krijg. Als ik dat allemaal achter de kiezen heb gaan we terug naar de woonkamer, vraagt Benny om een omgekeerde striptease en als ik die gegeven heb zit de avond erop. Benny vraagt in de hal of ik woensdag ook kan 'ter voorbereiding op vrijdag' en als ik dat beaam zegt hij “Ik kan niet wachten”, ditmaal zeg ik wel “Ik ook niet” terug en ik bloos ervan.

Op dinsdag vliegt de werkdag gelukkig voorbij door het harde werken, maar op dinsdagavond sleep ik me naar de bioscoop om de tijd wat sneller te laten gaan. Op woensdag gaat de werkdag weer zo voorbij en deze keer bel ik om 16:55 aan bij Benny waardoor hij toch enigszins verrast is en uit de woonkamer moet komen. Als hij me heeft binnengelaten zegt hij dat die striptease deze keer versneld mag en wel meteen, hier in de hal, zodat ik over een minuut naakt de woonkamer in kan lopen. Zo gezegd, zo gedaan en als ik de woonkamer in ben gelopen gaat Benny weer op dezelfde plek staan als waar ik hem maandag drie keer heb gepijpt, dus ik weet wat me te doen staat.

Als Benny weer binnen een minuut nadat ik begon met pijpen zijn zaad in mijn mond heeft achtergelaten zegt hij “Zullen we het jou nog wat makkelijker maken voor de volgende zaadlozing?” en hoewel ik geen idee heb wat hij bedoelt knik ik instemmend. Ik mag op de bank gaan liggen met mijn hoofd op de leuning, waarna Benny een teil en slabbetje gaat halen en als hij terug is zegt “We kunnen meteen door, ik heb vanmiddag al eieren gegeten”. De teil wordt onder mijn hoofd geplaatst en het slabbetje krijg ik om, zodat de bank (hopelijk) niet vies wordt.

Wederom gaat Benny mijn keel neuken, maar doordat ik met mijn kin omhoog lig gaat het iets makkelijker dan vorige week, daar ben ik blij om. Wel komt er nu meer uit mijn maag, maar als dat eenmaal voorbij is heb ik er niet zo'n moeite meer mee om in deze houding mijn keel te laten gebruiken. Na een tijdje komt Benny weer rechtstreeks in mijn keel klaar en mag ik overeind komen, waarna hij (en dus ook ik) weer een tijdje naar een tv-programma kijkt. Als dat programma is afgelopen gaat de tv uit, gaan we samen naar de keuken en eten en drinken we wat, waarna we weer naar de woonkamer gaan.

Deze keer moet ik voor de bank gaan zitten en mijn hoofd achterover laten vallen. Benny doet buiten mijn zicht zijn broek en boxer uit en stapt vervolgens over mij heen, waarna hij zijn zak tot boven mijn gezicht laat dalen. Hij wil dat ik zijn ballen een voor een in mijn mond neem en erop sabbel, wat ik gretig doe, want sabbelen doe ik nog steeds graag. Benny doet intussen de tv weer aan en kijkt naar een programma. Ik hoor het wel, maar krijg het toch niet helemaal mee wat er nou precies gebeurt.

Dan tilt Benny zijn zakie iets omhoog en gaat hij iets naar voren om zijn kont te laten zakken. Hij zegt duidelijk verstaanbaar “Rim me!” en positioneert zijn anus daadwerkelijk bij mijn mond.
Ehhhhhh
Maar wederom denk ik “Hoe erg kan het zijn? Ik kan het op zijn minst proberen” en dus steek ik mijn tong uit en begin ik rond en op zijn gaatje te likken. Na een tijdje durf ik mijn tong ook een klein beetje naar binnen te duwen en zodra ik dat doe, begint Benny een beetje te kreunen.
Wat een heerlijk geluid! Vol overgave versnel ik het tempo en duw ik mijn tong verder naar binnen. Dat zorgt ervoor dat hij al snel weer overeind komt, opstaat en zich nu met zijn piemel weer voor mijn gezicht begeeft. Hij zegt “Steek je tong uit, want die verdient nu de beloning” en dat doe ik. Als Benny even later zijn sperma op mijn tong heeft doen belanden doet hij een stap achteruit en slik ik door.

Dan gaat Benny weer op de stoel zitten, zegt hij “Kom weer met je kont voor me staan” en dat doe ik heel snel, hij hoeft zelfs de opdracht “Spreid je billen” deze keer niet te geven, want dat doe ik uit mezelf. Al snel voel ik weer een vinger op mijn lijf, maar deze keer begint ie op de onderrug. Tergend langzaam daalt de vinger af naar mijn bilspleet richting mijn gaatje en dan ... wordt de vinger van mijn lijf gehaald. Er giert opwinding en teleurstelling door mijn lichaam, maar gelukkig maakt Benny zijn vinger slechts even nat.

Benny legt zijn natte vinger vervolgens ineens op mijn gaatje. Ik kreun weer zachtjes en dat wordt wat sterker als Benny een klein beetje gaat duwen. Steeds een beetje harder duwt hij en steeds een beetje meer kreun ik totdat zijn vinger ineens 'plop' naar binnen gaat. Benny beweegt zijn vinger twee, drie keer heen en weer en haalt hem er dan weer uit. Dan zegt hij “Tot vrijdag!” en ik wil datzelfde terugzeggen totdat ik bedenk dat dat hier niet de bedoeling is, dus haal ik mijn handen van mijn billen en loop naar de hal waar ik mijn kleren weer aan doe. Benny loopt deze keer niet met me mee, dus ik laat mezelf uit en stuur op mijn telefoon “Tot vrijdag!” en krijg als reactie een duim omhoog terug.

2626 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.