Groot nat en lekker

Geplaatst door: snoepjevanweek op 03-02-23

Het is laat in de avond nu (21.30) dus kan dat fouten maak. Hier Harko ik ben geen boer zal mogelijk iemand verbazen. Ik wilde niet boel over nemen dus pa ging in zaken. Heeft een aantal sportscholen in de regio. Ik had na avontuur op natuur camping weer energie achter de balie te staan. Hij Marco een mooie lange man was er ook. Was kwestie van lust en verlangen dat iets met heb had. Een grote kerel behaarde torso bezweet douche meer zeggen nee. Ik wilde die bewuste avond afsluiten hoorde de douche dus ging kijken gewoon. Ondanks alles zag mannelijke vormen.  Hij zag best goed uit op dat moment Marco niet herkennen. Hij zag mij staren bedekte zijn penis en ballen. Hij was geschrokken zeker om dat hem nog naakt naakt gezien had. Hij zag en ziet goed uit maar voelde zich op gelaten.


Dus toen zijn grote handen weg deed zag ik alles. Twee volle ballen en grote nog slappe penis niet voor lang. Ik was brutaal nam een voor een zijn ballen onder handen. Zijn penis paste in mijn mond dus die zoog ik binnen. Dacht ik maar hij had ander plan ging kleed kamer in. Ik volgde hem wist die wacht op mij. Ik was razend snel op mijn knieen toen hij zelf penis aan bood. Mijn tempo was juist hij werd stijf.

 Uit zijn tas kwam glijmiddel en een condoom op water basis. Hij deed alles goed tilde mij op en kwam in mij. Ik voelde zijn handen zijn harige torso terwijl hij mij ruw nam. Mogelijk fantaseerde over iemand anders. Eerst ging hij staande verder maar eindigde op de bank. Waar hij diep in mij kwam stoot na stoot. We kwamen beiden even snelle douche. Hij is een heer van eer wachtte op mij toen af sloot. Bracht mij en mijn fiets thuis was donker. Hoop was goed verhaal om te komen in welk betekenis dan ook. Ja bedank mijn co-schrijvers voor de aan passingen hoe klein dan ook.

2060 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.