Bijrijder deel 3

Geplaatst door: lurker op 04-02-23

Op donderdag vliegt de werkdag weer voorbij maar ‘s avonds bij de voetbaltraining sta ik meerdere keren te dagdromen, waardoor mijn teamgenoten zich afvragen of er iets aan de hand is. Ik verzin een smoesje en kom ermee weg. De werkdag op vrijdag vliegt ook weer voorbij en dan is het 16:52, waarna ik aanbel bij Benny, maar dan gebeurt er niets :-(


Minutenlang sta ik te wachten en dan eindelijk één voor vijf gaat de deur open. Net als woensdag is de opdracht binnen een minuut uitkleden in de hal en dan naar de woonkamer. Als ik die in loop staat Benny op de gebruikelijke pijpplek en dus ga ik weer voor hem zitten, maak zijn riem los, rits zijn gulp open, haal zijn stijve uit zijn boxer en neem hem in mijn mond. Wederom komt Benny binnen een minuut klaar en wederom gaat hij weer in zijn stoel zitten. Ik krijg weer de opdracht om vlak voor hem te komen staan met mijn kont naar hem toe en ik spreid zelf mijn billen alweer, maar dat is deze keer niet de bedoeling, dus laat ik weer los.


Benny pakt met beide handen mijn billen weer vast en knijpt er een paar keer in, steeds een beetje harder. Dan haalt hij zijn handen los en geeft me een pets op mijn rechterbil. Ik incasseer deze zonder morren, maar als hij nog een paar tikken op dezelfde plek geeft komt er ‘au!’ uit mijn mond. Benny vraagt of hij moet stoppen en ik knik instemmend.

Daarna krijg ik tikken op mijn linkerbil, ook daar net zo lang totdat ik ‘au!’ roep. Deze keer stopt Benny zonder te vragen of ik dat wil.


Dan komt hij overeind, zegt “Spreid je billen!” en als ik dat doe, houdt hij zijn rechterwijsvinger voor mijn mond, waarop ik die in mijn mond neem en erop ga sabbelen. Even later haalt hij zijn vinger weer uit mijn mond en duwt deze ineens in mijn kontgat naar binnen. Ik kreun een beetje, maar eigenlijk valt het wel mee.

Benny beweegt zijn vinger weer een paar keer heen en weer en haalt hem er dan uit. Vervolgens houdt Benny zijn rechterduim weer eens voor mijn mond en dus ga ik ook daar op sabbelen. Die wordt even later ook in één beweging mijn gaatje in geduwd en ook nu slaak ik een kreuntje, maar ook de beweging van zijn duim in mijn kont kan ik wel hebben.


Als Benny zijn duim weer uit mijn kont heeft gehaald loopt hij even weg om glijmiddel te pakken (hij zegt het erbij). Vervolgens manoeuvreert hij mij richting een hoek van de kamer, waar ik met mijn schouders tegen de muren kom te staan. Dan voel ik een koude substantie langzaam omlaag lopen in mijn bilspleet en ik hoor dat Benny zijn stijve ook insmeert. Al dit ‘voorspel’ zorgt dat ik ‘in blijde verwachting’ ben van wat gaat komen, ook al weet ik nog niet of het mee gaat vallen om zijn piemel in mijn kont te krijgen …


Dan plaatst Benny zijn eikel tegen mijn gaatje, maar hij duwt nog niet echt. Hij zegt dat ik het beste kan ontspannen, bijvoorbeeld door te denken aan liggen op een strand met mooi weer. Ik probeer inderdaad te ontspannen en even later is het moment eindelijk daar: Benny duwt zijn eikel langs mijn kringspier naar binnen. Ik slaak een grote kreun en word overweldigd door geile en onderdanige gevoelens, ik wil meteen méér.


Benny is echter erg voorzichtig en duwt de schacht van zijn piemel langzaam verder naar binnen en fluistert dan in mijn oor “Geile slet! Want dat is wat je bent, toch? Een geile slet!”. Ik kan niet anders dan snel en heftig jaknikken, want ik wil dat hij het tempo opvoert en me gaat neuken, al kan ik dat natuurlijk niet hardop zeggen.

Vervolgens begint Benny zijn piemel inderdaad iets sneller heen en weer te bewegen, maar niet zo snel dat het pijn doet en dus raak ik alleen maar meer opgewonden. Het kreunen van mij wordt steeds vaker vervangen door het uiten van het woord “ja” en dan wel in de vorm met de lange a: “jaa - jaaaa - jáááá” en dan trekt Benny opeens zijn piemel terug en zegt “Omdraaien en gaan zitten!”.


Dus ik draai me om en ga zitten, Benny’s stijve bungelt voor mijn gezicht. Ik kijk vragend naar Benny en hij kijkt vragend terug. Ik kijk naar zijn piemel en zie wat poepsporen erop zitten, maar ik ben geil genoeg om dat te negeren …

Ik neem zijn piemel in mijn mond en merk qua pijpen ook weinig van waar zijn piemel zojuist geweest is, maar de geur valt me toch eigenlijk wel een beetje tegen, hopelijk wordt dat snel minder.

Ik heb geluk, na een minuutje pijpen komt Benny klaar en ditmaal schiet hij zijn lading weer eens in mijn gezicht, waarna hij wegloopt en weer op zijn fauteuil gaat zitten om televisie te kijken. Vanuit de hoek waar ik nu zit kan ik niet meekijken op het scherm.


Na een tijdje druipt Benny’s sperma op de grond en ik laat dat maar gebeuren omdat er geen teiltje geplaatst is. Gelukkig ligt er geen vloerbedekking, maar parket, dus het zal vrij makkelijk opgeruimd kunnen worden en geen blijvende vlekken achterlaten.

Als Benny na een hele tijd de televisie uit doet en uit zijn stoel omhoog komt, loopt hij op me af en vervolgens veegt hij de restanten sperma van mijn gezicht en moet ik zijn vingers aflikken. Daarna moet ik ook de grond schoonlikken. Vervolgens moet ik weer in de hoek gaan staan en mijn billen uit elkaar trekken, waarna ik weer glijmiddel in mijn bilspleet omlaag voel lopen en Benny zijn piemel weer hoor insmeren.


Deze keer wordt er amper gewacht na het positioneren van zijn eikel tegen mijn gaatje, hij duwt zijn piemel vrijwel meteen naar binnen. Wel beweegt hij vervolgens wat langzaam, waardoor ik wel zo nu en dan een kreuntje slaak, maar niet zo wordt opgegeild als eerder op de avond. Benny neemt deze keer de tijd om me te penetreren, waardoor het voor mij eigenlijk iets minder leuk is, maar uiteindelijk komt hij in me klaar.

Vervolgens zegt hij “Blijf je billen uit elkaar houden, dan kan ik nog even genieten van het uit jouw kont zien lopen van mijn zaad”. Zo gewenst, zo gedaan.


Na een tijdje heeft mijn kringspier zich gesloten en loopt Benny weer op me af. Hij verzamelt steeds wat sperma op een vinger en laat mij dat er telkens vanaf likken. Als Benny daarmee klaar is, zegt hij dat ik mijn billen weer los mag laten, waarna hij er weer een paar keer in knijpt en er nog wat petsen op geeft omdat hij daar nou eenmaal zin in heeft. Dit keer gaat hij er ook gewoon mee door als ik al ‘au’ uitroep bij het ontvangen van een pets, totdat hij zegt “Nu zijn je billen mooi rood, dat past goed bij je status van gebruiksvoorwerp. Fijn weekend!”


Ik sta perplex, gaat hij me nou weer van het ene op het andere moment naar huis sturen? Als ik me omdraai blijkt dat inderdaad het geval. Benny kijkt niet eens meer naar me, hij zit weer in zijn stoel en doet de tv weer aan. Dus loop ik zonder tussen de tv en Benny door te lopen weer naar de hal waar ik me aankleed en mezelf weer uit laat. Buiten stuur ik Benny een appje “Jij ook een fijn weekend!”, maar daar komt geen reactie op. Sterker nog: hij lijkt het niet te lezen.


Gedurende het weekend blijf ik dus een beetje in onzekerheid over het hele gebeuren. Was dit alles wat Benny wilde en zijn onze seksafspraken dan alweer voorbij?? Hoewel ik me dan ergens vooral gebruikt zou moeten voelen overheerst de teleurstelling, want ik had nog steeds zin in méér.


Als ik op maandag op het werk kom ben ik bijrijder bij weer een andere chauffeur, Henk, en wederom op de makkelijkste route. Henk vertelt dat ik als nieuwe bijrijder de eerste 5 weken steeds de makkelijkste route krijg en dan telkens met een andere chauffeur zodat ik ze allemaal leer kennen.

Lijkt me prima.


Na de lunchpauze hoeven we op een gegeven moment nog maar naar één adres en het is pas 14:50, dus stopt Henk op de parkeerplaats van een tankstation en vervolgens vraagt hij “Wil je een snoepje?”. Meteen komt zijn rechterhand richting mijn mond zonder dat hij er een snoepje in vast heeft en op het laatst steekt hij zijn duim uit en houdt deze vlak voor mijn gezicht. Ik open mijn mond niet meteen en denk ‘Moet ik jou nou ook …??’. Henk haalt daarop zijn hand alweer weg en dus kijk ik zijn kant op. Ik zie dat hij de knoop van zijn broek losmaakt en vervolgens de rits omlaag trekt. Dan zegt hij, recht in mijn gezicht “Of ga je me pijpen? Deze heb ik liever in je mond dan mijn duim”, waarna hij zijn stijve tevoorschijn haalt en ik daarnaar kijk.


Ik zie een mooie piemel waar ik te lang naar blijf kijken, zo benieuwd ben ik naar hoe het zou zijn om die in mijn mond te nemen. Henk heeft dat ook door, dus hij zegt “Kom maar, je weet dat je het wilt!” en ja, hij heeft gelijk ... Ik hou mezelf niet langer in en doe snel mijn gordel los, ga met mijn knieën op de bijrijdersstoel zitten en leun omlaag Henks kant op, waarna ik zijn piemel meteen in mijn mond neem en hem begin te pijpen. Henk geeft daarop een pets op mijn kont en zegt “Misschien moet jij vaste bijrijder op de makkelijkste route worden, dan is er elke dag tijd over voor een speelkwartiertje en kan je iedere week met een andere chauffeur spelen”. Ik maak weer het geluid waarmee ik aangeef dat ik ergens mee in stem, terwijl ik een piemel in mijn mond heb: hu-hum


Ik speel verder met mijn nieuwe speeltje en zorg ervoor dat als Henk klaarkomt er geen druppel op de bekleding terechtkomt. Weer zie ik een tevreden blik in de ogen van een ander, die mij gelukkig maakt :-D

2101 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.