Sauna 5

Geplaatst door: natu-60 op 05-02-23

.......we vielen weer achterover op bed en bleven elkaar nog even lekker opvrijen wat was dit geil ik snoof nog de geur van de sauna op en mengsel van kruiden en een beetje chloor.


Ik draaide me om in bed en al snel lagen we in standje 69 elkaars stijve piemels te verwennen ik pakte zij n pik beet en trok de voorhuid helemaal naar achteren. Zijn glimmende eikel kwam naar voren en ik kon het niet nalaten om er even in te knijpen.
Een druppel voorvocht kwam naar buiten die ik gretig oplikte. mmmmmmm heerlijk ik hoorde hem kreunen en toen ik mijn mond open deed stootte hij zijn pik diep in mijn keeltje ik kon hem niet helemaal in mijn mond hebben dus hield hem tegen en begon op zijn eikel te sabbelen ondertussen liet ik zijn kaal geschoren ballen door mijn vingers glijden.
Man wat heb je een heerlijke pik kreunde ik tegen hem ,  hier kan ik wel uren mee spelen.
Als antwoord kreeg ik een zwoel gelag en hij vertelde me dat als ik zo door ging met het verwennen van zijn pik en kloten dat het eerder minuten dan uren zou zijn voordat hij klaar zou komen.
Ik lachte en zei dat ik het geil vond om hem te zien spuiten en het liefst dat hij het in mijn gezicht zou doen.

Ondertussen had hij mijn stijve pik in zijn mond genomen en met zijn handen over mijn billen strelend duwde hij mijn piemel diep in zijn mond al snel stonden we allebei op springen ik hoorde zij ademhaling sneller gaan 
en ik dacht even dat hij in mijn mond zou klaarkomen maar net op tijd haalde hij hem er ui en hield zijn heerlijke stijve pik voor mijn gezicht en spoot een een paar ferme klodders geil zaad in mijn gezicht .

Wat is dat toch altijd heerlijk om een man te zien klaarkomen en zijn warme sperma over je gezicht te krijgen.
Hij draaide zich om en begon zijn eigen geil van mijn gezicht te likken tussendoor kreeg ik dan een natte zoen van hem zodat ik ook kon meegenieten van zijn warme zaad.

Ondertussen zat ik nog met een enorme stijve en hoopte dat hier nog wat aangedaan zou worden.
Hier hoefde ik niet bang voor te zijn  want al snel draaide hij zich om en ging boven op me zitten met zij kont in mijn gezicht en boog zich voor over en nam mijn pik weer in zijn mond heel zachtjes likte hij met zijn tong over mijn gevoelige eikel .

Ik zelf had nu een fantastisch uit zicht op zijn dikke billen en met wat spuug gleed ik met mijn vingers door zijn bilnaad 
Met een natte vinger ging ik zijn mannen kutje die gemakkelijk toegankelijk was en al snel zat ik er met vier vingers in .
Al snel draaide hij zich weer om en met zijn gezicht naar me toe  liet hij zich langzaam met zijn billen gespreid over mijn pik heen zakken.
Ohh wat voelde dat goed zo heerlijk strak en warm hij kon hem makkelijk hebben zo bleef hij even stil boven op me zitten.
Ik had een goed zicht op zijn inmiddels slap geworden pikkie waar nog wat geil uitliep.
Langzaam ging hij nu op en neer en ik probeerde mijn kont wat dieper in de matras  te duwen al  hij omhoog ging zodat ik toch ook een beetje mee neukte en niet al het werk aan hem overliet.

Al snel kreunde ik dat ik klaar ging komen of hij het niet erg vond dat ik mijn geil in zijn kontje liet stromen.
Als antwoord bleef hij op me zitten en met ferme stoot liet alles gaan dit was zo lekker geil Hij liet mijn piemel nog even in zijn kont zitten en toen die slap werd kwam hij van me af en liet zich in mijn armen vallen.
Moe en nat van het zweet en geil bleven we zo even liggen.

Na een beetje te zijn opgedroogd stelde hij voor om samen te gaan douchen en daarna in de huiskamer nog wat te gaan drinken.............

Word vervolgd.

1629 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.