Groot & Klein.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 07-02-23

Marco weten we is fitness coach in een sport school. Waar onze geile vriend Harko achter de balie staat en zaak opent en sluit. We nemen aan het avontuurtje met Harko was niet eerste rit van Marco. Zou denken laat onze brede gast zelf vertellen. Even geduld is naakt komt onder douche vandaan. Dus vertelt als een bad doek om heeft geduld. Hier Marco hoe hij heette is onbelangrijk hij was twintig roodharig vurig klein mannetje. Hij was 1.60 en ik ben bijna 2 meter maar net als Harko nam hij het voor touw. Eerst staande later diep op de bank zou hij door mijn penis gespietst worden. En dat verkeerd bijna af liep lees wel.


Oke hij was client flink sterk maar zeker geil lees verder. Ons avontuur begon al in de kleedkamer voor we douchte. Laat zo zeggen wat hij tussen zijn benen had hangen was niet klein. Ik voelde het lopend naar de douches zeker wel. Nee we spoelde elkaar wel af maar geen sex onder de douche. Hij nam mijn linker hand en leidde mij terug naar de kleedkamer. na we droog waren en boel in gesmeerd actie. Hij sprong in mijn armen en liet zich spietsen door mijn penis. Eerste voelde ik twijfel daar hij nog maagd was maar wilde het. Daarom twijfelde eerst maar hij ging op en neer op mijn penis. Toen stramme benen kreeg was geen lichte knaap diep in hem op de houten bank.

 Hij kwam al snel voelde sperma lopen nou ik dus niet. We zoende hij verlangde naar mij of wilde sex moeilijk te zeggen. Ik voelde hem in mijn armen verslappen even ehbo wist even niet. Snel een oplossing dacht onder de douche het hielp hij kwam bij. Hij kwam zeker bij nam mijn penis in zijn gulle mond begon mij te pijpen. Nu kwam ik zeker wel klaar over hem zat onder de sperma. Nu waste ik hem zeker onze geile kleine man. Ik schreef zoals ik wil bedankt hulp troepen voor aan passingen.

2467 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.