Taxi Driver

Geplaatst door: underwearandmore op 09-02-23

Ik werkte een aantal jaren geleden in een leuke winkel in een grote stad in het noorden van het land, een gezellige woonwinkel met allerlei buitenlandse producten.
Normaal gesproken werkten we altijd met minimaal 2 mensen, maar mijn collega was ziek, en ik zou die donderdagavond alleen werken,  dat was geen probleem voor mij. het was de laatste tijd toch rustig op donderdagavond .
Ik was dus alleen die avond, had een paar klanten gehad, en tussendoor lekker gegeten.
Het liep ondertussen naar de klok van 21.00 uur en ik begon met opruimen. Tijd om de spullen van buiten binnen te zetten, ook al was het net 20.50 uur, maar dan was ik mooi op tijd klaar deze avond.  Ik pakte de spullen op om ze binnen in de winkel te zetten, en besloot voordat ik om 21.00 uur de winkel zou sluiten nog een sigaret buiten te roken.

Toen ik daar bijna mee klaar was, stopte er een taxi buiten. De chauffeur hielp iemand met uitstappen en haalde een grote tas uit de kofferbak, ik zag dat hij even naar de winkel keek, maar dat doen zoveel mensen, dus ik ging rustig naar binnen om de kas te tellen, zodat ik daarna de winkel kon afsluiten.
Wij sluiten nooit de deur voor 21,00 uur, er kan altijd nog een laatste klant binnenkomen, dat was wel vaker gebeurd de afgelopen weken, en je weet nooit wat je nog kan verkopen.
Zo ook deze avond, ik was bijna toe aan het tellen van het geld wat in kas zat, toen er iemand binnenkwam. Ik dacht een laatste klant, een man strak in het pak, handen in de zakken van zijn broek, en ik zag daar precies in het midden een aardige bult. Op dat moment zag ik dat het de man van de taxi was die langzaam mijn kant op liep.

Mag ik wat vragen, of moet ik dat bij 1 van je collega's doen vroeg hij. Natuurlijk antwoordde ik. vraag maar, ik ben hier alleen vanavond. Zou ik hier even naar het toilet mogen, ik kom uit Zwolle en moest hier een klant afleveren. Sorry voor de brutale vraag hoor, voegde hij er aan toe, maar ik zag dat je nog geopend was, en moet heel nodig plassen Geen probleem hoor antwoordde ik, ik zal je het toilet even wijzen. Zo gezegd zo gedaan, ik wees hem de deur naar het gangetje waar achterin de deur naar het enige toilet was. Hij ging naar het toilet, en ik telde het restant van het kasgeld, controleerde de bedragen met de pin, borg alles zorgvuldig op, en keek of verder alles was afgesloten.

Ik liep de gang door en sloot de voordeur, en deed in een groot deel van de winkel de lichten uit, daar zou de taxi chauffeur geen last van hebben, die verlichting van de toiletten moest je apart uitzetten. ik liep richting het toilet, en vroeg of alles okay was? Ik kreeg te horen dat alles goed ging, nog heel even dan ben ik klaar hoor. Ik stuurde mijn baas even een app met de omzet van die dag, kreeg er 1 terug: Bedankt, en fijne avond verder nog. Ik antwoordde nog even, jullie ook een fijne avond en tot morgen. Ik vond het toch wel een rare situatie, ik was daar alleen met een vreemde man in de winkel en hij was al zeker zo'n 10 minuten in het toilet, dus ik besloot om polshoogte te gaan nemen, liep het kleine gangetje in en luisterde aan de deur van het toilet, ademde diep in, en zei met een zo normaal mogelijke stem, lukt het ?, hij antwoordde niet maar deed de deur open. Daar stond de taxichauffeur met een stijve lul uit z'n broek, een prachtige dikke lul, en waarschijnlijk ook een behoorlijke zak met ballen.

Ik ben bijna klaar ,zei hij toen, maar als je wil helpen is dat prima hoor, terwijl zijn stijve pik op en neer wipte.
Dat liet ik me niet nog een keer zeggen, en dook het toilet binnen en greep zijn dikke paal in mijn handen.
Wat een worst had hij tussen zijn benen, ik kreeg mijn duim niet tegen mijn vingers, een echte knoeperd van een pik. Hij knoopte z'n broek los en liet die tegelijk met zijn undie naar beneden zakken tot op zijn enkels, een mooie undie van Andrew Christian, dat wond me nog meer op, ik ben gek op mooi underwear, en mannen in mooie undies. Ik ben normaal gesproken niet echt zo'n zuiger, maar deze  moest ik voelen. Ik ging door mijn knieën en zag die dikke worst zo vlak voor mijn neus, pakte zijn pik beet en deed m'n mond open. Ik kreeg eerst alleen zijn vette eikel in m'n mond, maar veel verder kwam ik eerst niet. Ik sperde mijn mond tot het uiterste open om meer van die lekkere pik in mijn mond te krijgen, hij schoof langzaam een stukje verder naar binnen. Ik begon te kwijlen omdat ik niet meer kon slikken en alleen maar kon ademen door mijn neus, hij stootte zijn pik naar voren om meer van zijn vette worst in mijn mond te duwen, OMG wat een kanon was dit zeg, heerlijk. Door al dat kwijl werd zijn pik gladder, mijn mond natter en gleed zijn pik nog wat verder mijn mond in, ik was ongeveer op 2/3 van zijn dikke paal en moest nu echt een teug lucht hebben.

Ik liet zijn dikke paal uit m'n mond glippen en stond op om ook mijn eigen broek naar beneden te laten zakken zodat mijn eigen pik alle vrijheid kreeg, ontsnappend aan mijn strakke brief die er omheen had gezeten, die was ondertussen ook half stijf  en nat van m'n eigen voorvocht, zelfs mijn slip had een grote natte plek gekregen zag ik toen ik deze liet zakken.
Daarna ging ik rustig op de toiletpot zitten, en pakte zijn natte pik weer beet om die weer naar mijn mond te brengen, ik zat nu in een betere positie, en begon weer te zuigen, mijn mond weer wijd open om die knots van een pik zo diep mogelijk te zuigen.
Het ging een stuk beter zo, mijn hele mond vulde zich met die genotsknots en ik voelde zijn eikel diep in m'n keel stoten, en kon nog net kokhals neigingen onderdrukken.
Met één hand hield ik zijn pik beet net boven zijn ballen en met m'n andere hand rukte ik aan mijn eigen stijve lul., die ondertussen ook keihard was geworden, en nog natter was geworden van mijn eigen voorvocht.

Hij had zijn lul nog steeds diep in mijn mond, en mijn kwijl liep in stralen naar beneden en viel in druppen op mijn lul, wat het geheel nog natter maakte dan ik al was van de voorvocht, heerlijk hoe mijn glibberige lul in mijn handen lag, terwijl ik bleef masturberen en nog steeds aan die pulserende pik in mijn mond bleef zuigen, terwijl zijn grote hangzak tegen mijn kin sloeg, dikke ballen gevuld met dat heerlijke mannenvocht waarvan ik hoopte het straks te mogen zien spuiten uit zijn enorme zaadpaal. Zuig me maar diep man, zei hij met een warme stem, dan zal ik je straks eens laten zien hoeveel ik voor je spuit, maar ik wil eerst jouw paal zien spuiten, daar kom ik op klaar. Hij stootte opnieuw zijn paal diep in m'n mond, wat me de adem benam. Wil je poppers vroeg hij, ik kon natuurlijk alleen maar knikken omdat ik mijn mond nog steeds gevuld had met een  heerlijke paal van een voor mij verder onbekende man. Hij pakte een flesje Blue Boy poppers en hield het onder mijn neus, 1 keer bij ieder neusgat, ik en werd hier bloedgeil van en ontspande helemaal, en begon nog harder aan zijn paal te zuigen, terwijl hij z'n pik zover mogelijk in mijn mond duwde, wil je mijn zaad vroeg hij, ik knikte, niet wetend waar ik die lading zou krijgen Ik werd hier zo geil van en had zoveel geile gedachten in m’n hoofd, en zoveel pik in mijn mond dat maakte me zo botergeil dat mijn lul ineens ontplofte, een grote straal cum belandde precies tussen zijn benen en doorweekte zijn undie en broek, de rest van mijn zaad kwam terecht op de tegelvloer tussen ons in.

Hij had het gezien en gevoeld hoe ik klaarkwam, trok zijn pik uit mijn mond en zei: goed werk man, rukte nog een paar keer aan zijn massieve lul, waarbij zijn ballen heftig heen en weer gingen en spoot zijn lading tegen de tegels op de muur, waar het langzaam naar beneden liep richting de vloer. Hij pakte een tissue , veegde zijn pik schoon en trok zijn broek weer omhoog, ik volgde zijn voorbeeld, en zwijgend liep ik met hem naar de uitgang, een thanks en tot ziens, en hij verdween in de late avond naar zijn taxi, mij achterlatend in de deuropening, zal ik zijn nummer vragen dacht ik, maar ik was te laat , hij reed net weg. De laatste lichten dovend draaide ik de deur op slot, pakte mijn fiets om naar huis te gaan, wat moest ik zeggen dat ik zo laat thuiskwam, m’n man zat natuurlijk allang te wachten.

Ik had nog een laatste klant gehad, die wat extra hulp nodig had………..

2652 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.