Bischierig deel 5

Na de wilde sessie met Dick in het hotel was het even een beetje rustig, maar al snel sloeg de onrust rond mijn pik weer toe. Vooral die aanraking van mijn gaatje echode nog na. Ik kon het niet laten er zelf aan te voelen af en toe, in bed. Onder de douche maakte ik met zeep mijn vingers glad en zo bleek ik makkelijk een vinger naar binnen te kunnen drukken. Zo'n naar binnen glijdende vinger voelde heel geil. Ik wilde meer. Ik wilde dieper. Ik besloot een dildo te kopen. Uit het enorme aanbod koos ik er één waarvan de afmetingen in de buurt van die van mijn pik kwamen.
Een paar dagen wachten en toen had ik het pakketje in handen. Ik schrok toen ik hem uitpakte: wat een ding! Dat past toch nooit. Ik kleedde me lekker uit, smeerde het ding in met vaseline en probeerde hem in mijn kont te drukken Maar dat deed ontzettend pijn en ik kreeg 'm er met geen mogelijkheid in. Maar ik gaf niet op. Ik kocht een kleinere, vooral veel dunner. Ik probeerde met mijn vinger wat op te rekken. Al snel was de dunnere dildo geen probleem meer. Ik raakte er aan verslaafd. Nam hem steeds mee naar bed om er mee te spelen. Ik ontdekte dat mijn gaatje niet meer zo strak was als ie er een tijdje in had gezeten. Toen kon ik weer de grote proberen. Na uitgebreid met de kleine gespeeld te hebben, probeerde ik het met de grote. Het was lastig en in het begin pijnlijk maar uiteindelijk kon ik het hele ding, helemaal in mijn geile aars duwen. En na even bijkomen, ook heen en weer bewegen. Wat heerlijk gevuld voelde dat. Ik neukte mijn eigen kont.


Ondertussen was mijn pik nog niet erg stijf, maar ik zag wel druppeltjes voorvocht verschijnen. Met mijn vinger pikte ik het op en likte het zoete geile sap op. Ik voelde me lekker geil worden. Ik zocht een pornofilmpie op van mannen die elkaar neukten. Er was er één die gewillig zijn kont beschikbaar stelde en anderen die daar gretig gebruik van maakten. Bij een scene werd hij eerst door drie man met een stevige straal pis op z’n gat gespoten. Ook geil. En toen drukte er eentje zijn enorme paal naar binnen. Ondertussen zat ik met de dildo in mijn kont steeds heftiger aan mijn inmiddels keiharde pik te rukken. Op het scherm werd wild geneukt, in min kamer hard gerukt. Toen de man zijn pik eruit trok en enorme stralen zaad op zijn kont en billen liet spetteren kwam ook ik. De eerste straal tot op mijn tepels, de tweede in mijn navel en daarna nog twee of drie kwakken heerlijk geil zaad. Langzaam gleed de dildo uit mijn kont en verslapte mijn pik op mijn buik terwijl ik ‘m nog even liet rondzwemmen in mijn zaad

Ik dacht als dit al zo geil is, hoe moet het dan wel niet zijn om een echte pik in mijn gaatje te voelen drukken. Ik wist dat ik niet meer te houden was. En ik had Dick.
Maar de volgende dag kwam een naar bericht. Dick had een ongeluk gehad en zou maanden moeten revalideren. Zo lang kon ik niet wachten meer. Het anaal vuur was ontstoken. Ik werd lid van een homo/bi site op zoek naar gelijkgestemden. Je kon daar ook foto's uploaden en dat alleen al was geil om te doen. Hopend op reacties. Ik plaatste ook reacties bij anderen. Onder andere bij een man met de naam Ruben. Hij was iets ouder dan ik en had een mooi slank lijf. Weinig haar, net als ik, en een mooie strakke maar gelukkig niet te dike pik. We raakten aan de praat. Hij zei dat ie al wel wat ervaring had. Zowel top als bottom, vooral top. Hij was getrouwd en hield het liever geheim. Daarom waren de mogelijkheden beperkt. Maar sinds kort had hij wel een vakantiehuisje, waar hij soms alleen was. Hij noemde de plaats en toevallig wist ik dat daar ook een naaktstrand was. Het huisje bleek daar vlak in de buurt. We besloten elkaar daar te ontmoeten. En als het beviel dan...

Wordt snel vervolgd……

1774 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.