Lekker Viezerikken

Hallo lieve mannen,


Lang geleden dat ik wat getypt heb, dus ik zal jullie niet teleur stellen en een heerlijk geil verhaal aan jullie vertellen of eigenlijk een kinky fantasie die ik nog weleens een keer wil uitvoeren hihi ;) 
Het is een heerlijk rustige zomerse zondag en mijn buren zijn niet thuis dus ik spoel mijn anus lekker schoon en app een lekkere kerel met een goeie 20cm pik om af te spreken.
Hij heeft heel de dag en avond de tijd en dat komt mooi uit want ik heb een heerlijk geile dag nodig vandaag.
Uurtje of 1 komt mijn sexmaat Jan aan, geeft me een tongzoen en hij gaat op de bank zitten. 
Ik pak 2 biertjes en mijn alvast gedraaide blow en ga naast hem zitten lekker tegen hem aan geef hem zijn pils en geef hem een heerlijke tongzoen. 
Die alvast gedraaide blow steek ik ook lekker op en neem na een flinke 1e hijs een goeie slok bier, kijk Jan aan en pijp mijn bierflesje even geil om Jan alvast een btj op te warmen.

Na een goeie aantal hijsen van mijn blow geef ik hem aan Jan middels een heerlijk geile tongzoen en ik leg mijn hand heerlijk tussen zijn benen in zijn kruis (de rolluiken van mijn huis zijn dicht, dus niemand die iets kan zien).
Jan draagt alleen een korte sportbroek en een boxer, dus ik kan zijn pik en ballen goed voelen en wrijf er heerlijk geil overheen met mijn hand terwijl we praten over hoe geil we zijn en waar we zin in hebben.
Jan is inmiddels weer klaar met de blow en geeft hem weer met een geile tongzoen aan mij en ik neem een hijs en geef hem weer terug en zeg dat ie ook een haaltje moet nemen en dan weer aan mij geven, zo roken we hem samen helemaal op en worden lekker knetter.
Al vanaf ik Jan geappt had om langs te komen was ik gekleed in wat nieuwe lingerie en kleding.
Een mooie BH en String setje in het zwart met kant met een voorgevormde BH gevuld met 2 handballen als borsten en de String lekker opgetrokken.
Daaroverheen draag ik een zwart met kant strak spaghetti topje en een jaren 70 style legging aan met een paars/bruin patroon dus bij mij kun je ook alles goed voelen hihi Eenmaal ons biertje op te hebben ga ik op Jan zijn pik zitten, begin geil met hem te tongzoenen en met mijn pik over zijn pik heen te wrijven en te berijden.
Zachtjes kreunend zoenen we heerlijk geil en op een geile manier druk ik mijn zogenaamde borsten tegen zijn gezicht aan en zeg dat ik wil dat ie mij in de badkamer helemaal onder pist.

Jan zegt leidt de weg maar liefie en ik sta op, pak zijn hand vast en neem hem mee naar de badkamer boven.
Hier ga ik op de wc zitten met de bril naar beneden zodat ik zittend ook even kan plassen en Jan staat inmiddels naakt voor mij en ik pak zijn pik vast en hij begint te plassen. 
Zijn pik als douchekop gebruikend, doordrenk ik mij eigen met zijn urine en douche er letterlijk mee en Jan lijkt het heel geil te vinden.
Eenmaal klaar pak ik Jan zijn billen vast en trek hem naar mij toe tot zijn pik lekker op mijn gezicht ligt en ik hem lekker begin te likken langs zijn inmiddels keiharde pik.
Kwijlend begin ik geil op zijn eikel te zuigen en te likken en begin hem heerlijk te pijpen.
Zin pik wordt zeiknat van het kwijlen en deepthroaten dat ik op een sexy manier doe en druk zijn pik nog eens goed diep in mijn keel en druk hem goed aan en laat zijn pik helemaal los en trek hem uit mijn keel waarbij de kwijl lekker aan zijn pik hangt die ik vervolgens nog eens even heerlijk aftrek met de speeksel als glijmiddel. 
Ik sta op en draai mij om met mijn kont tegen Jan zijn pik aan en zeg dat ie mij mag neuken en geef hem een fles olie als glijmiddel.
Geil begint Jan mijn anus te vingeren met een goeie hoeveelheid olie en mijn billen in te smeren terwijl ik zacht kreunend als een sletje met mijn kont naar achteren sta met mijn handen boven op de spoelbak.
Stop hem er maar in zeg ik tegen Jan terwijl ik zijn harde paal vastpak en deze tegen mijn anus aan druk.

Langzaam, lief en zachtjes drukt Jan zijn pik door mijn kringspier heen en penetreert mijn anus met zijn keiharde natte paal zo diep als hij maar kan komen.
Zachtjes kreunend neukt Jan mij langzaam, geil en diep terwijl we weer beginnen te tongen.
Ik nog drijfnat van Jan zijn urine trek mijn topje uit en druk mijn naakte natte huid tegen de zijne en we vrijen heerlijk geil tongend verder.
Na een tijdje heerlijk neuken zeg ik tegen Jan dat ie op de grond moet gaan liggen en hij gaat heerlijk geil in zijn eigen urine liggen.
Mijn string en legging heb ik uiteraard al uitgedaan op een sexy manier toen ik op de wc ging zitten, dus heb ik alleen heel sexy nog mijn BH aan.
Als een slet ga ik heerlijk geil op hem zitten en laat daarbij zijn keiharde pik langzaam in mijn anus zakken en begin hem te berijden met mijn voeten plat op de grond en mijn handen op de grond bij zijn oksels. 
Met mijn pik omhoog berijd ik Jan heerlijk geil over de gehele lengte van zijn keiharde pik en Jan pakt geil mijn heupen en pompt heerlijk mee.
Zachtjes kreunend neuken we elkaar heerlijk in de urine en Jan pakt soms even lekker mijn keiharde pik beet en trekt mij even af, maar op een manier dat ik net niet klaarkom iedere keer.

Na een tijdje zegt Jan bijna klaar te komen en ik zeg dat ie mij lekker in mijn mond en keel spuit en ik sta op en zeg Jan op de wc pot te gaan zitten.
Met de benen wijd gaat Jan zitten en ik begin hem af te trekken en te tongen en ik ga op mijn knieën zitten in de urine en begin Jan heerlijk nat en diep te pijpen met mijn hand om zijn pik.
Jan kreunt zachtjes dat hij komt en ik laat mijn hand los van zijn pik en druk hem helemaal in mijn keel zonder handen en keelneuk Jan heerlijk klaar en zuig hem het laatste stukje heerlijk leeg met mijn hand weer om zijn pik en hij zegt dat ik kan stoppen en met een geile naschok waarbij ik zelf nog even klaarkom slik ik al Jan zijn geile warme sperma door en geef zijn zeiknatte pik nog een tongzoen.
Dat was echt heerlijk zegt Jan en ik zeg het ermee eens te zijn en vraag hem waar ie nu zin in heeft en zeg dat we later vandaag nog een keer sex hebben.
Jan zegt dat een goed idee te vinden en zegt op de bank tv te willen kijken en/gamen met een joint erbij.
Ik droog mij eigen af en trek een schoon zwart wetlook rokje aan en mijn string uiteraard, een droog bruin topje kort met lange mouwen en loop vrouwelijk met Jan mee naar de woonkamer.

De rest wordt vervolgd hihi ;)

2253 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.