Alles is lekker Onderzoek.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 12-02-23

Mensen hoef niet teveel na te denken is fantasie. Ik schrijf het op verwacht geen groots verhaal. Overal wordt bezuinigt ook op de universiteit. Dus Klaas welk criminologie geeft maakt niet genoeg uren. Dus gaat proberen bij een tweedehands prive detective bureau hij vertelt zelf straks over het onderzoek. Is geen spannend onderzoek wel ligt hij paar keren op zijn rug er voor. Is vermoeden van overspel tussen oudere en jongere man wie doet overspel lees verder. De jongere man ruikt vaak naar goedkope eau de cologne dus overspel. Denk bij Klaas aan gewoon lichaam grijs kort geknipt haar een volle baard. Hij is een nerd dus onhandig lees verder vind vanzelf uit.


Hier Klaas ja ik heb bepaalde levens stijl maar verdiende niet genoeg meer. Ging er deuren open voor mij soms letterlijk niet echt. Om dat mijn eerste onderzoek was ging het nodige fout en beland in rare situaties. De oudere echtgenoot had een ontmoeting geregeld in een hotel. Hij sprak met mij maar zijn mond had ook ander doel. Ik had weleens avontuurtje gehad maar hij wist raad met mijn pik. Die werdt verwent in zijn mond tot ik klaar in  zijn mond kwam. Na schoon maken was de ontmoeting af gelopen kamer was niet voor lang gehuurd. Ik had zeker geen zin in sex op bureau of on veilige sex op het bed. Dat hem terug zou zien was zeker niet in huis waar het gebeurde.

Ja klopt de jongere  echtgenoot lag in een kamer een kerel onveilig vol te pompen. Ik wist waar moest zijn bleek  gewoon tuin huis in de tuin van hun villa te zijn. Ik nam door de deur opening foto's en glipte weg. Helaas te laat kwam de man welk met echtgenoot was geweest tegen op de gang. Hij duwde mij de kamer in wat volgde was actie. De jongere echtgenoot beval mij uit te kleden wat ik deed. Hij nam mij hard wel veilig was niet zijn sletje. Ik voelde stoot na stoot was schrikken toen mijn opdracht gever kwam. Hij maakte zijn broek los en nam het pompen over van zijn echtgenoot. Ze kwamen in en op mij klaar. Ik was in val gelokt niks overspel gewoon twee viezerikjes welk sex spel spelen. Ik bedank mijn team voor helpen wanneer moeilijk kreeg.

1328 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.