En nu?

En nu?

Al jaren heb ik regelmatig een date met iemand die ik van vroeger ken en in dezelfde stad als mij woont.

Hoe dat begon, Ik kon hem al van voor mijn trouwen, hij was ongeveer 10 jaar jonger dan mij en een buurjongen van mijn vriendin, latere vrouw.

Ik zal zijn echte naam niet noemen maar in dit verhaal heet hij Hans. Hans wist al heel jong dat hij anders was en op mannen viel. Ik had geen andere ervaring met jongens dan stiekem met elkaar in het weiland aftrekken. Gewoon jezelf ontdekken was dat. Nadat ik getrouwd was heb ik Hans nog een paar keer gezien, maar daarna verhuisde hij. Mijn vrouw zei dat hij een eigen zaak was begonnen. Wij kregen kinderen en hadden het goed, al was de seks ondertussen wat minder. In die tijd stonden er allerlei 06 nummers in de krant, van die hijglijnen met kreunende vrouwen. Daar luistere ik wel eens naar. Op een dag belde ik weer een 06 nummer, maar dat bleek een homo lijn te zijn. Ik bleef luisteren en de mannen maakten mij geil.

Nog weer later kwamen de chatsites op internet. Ik geloof dat het de Bull was waar ik op zat, en ik kreeg contact met een man bij mij uit de stad. We hadden een klik en wij wisselen foto’s uit. Plots kreeg ik de uitnodiging om langs te komen, hij wist mij te overtuigen en door mijn geilheid gaf ik er aan toe. Na het werk ging ik vol spanning naar het aangegeven adres. Een mooi oud pand waarin zijn bedrijf zat. Ik ga naar binnen,  hij wacht mij achter de deur op. Draait de deur op slot en zegt, kom mee. Ik mag voor hem de trap op lopen, en voel zijn handen op mijn billen. Ondertussen ben ik zenuwachtig maar ook supergeil. Nog een trap op en dan komen we in een knusse gezellige kamer. Hij pakt mij vast en zegt, wat ben ik blij dat je bent gekomen. Herken je mij? Vraagt hij, ik ontken het dan komt het er uit. Dat hij al jaren verliefd op mij was en dat hij Hans heet, de buurjongen van mijn vriendin. Hij zegt, en wil je doorgaan, ik ben geil en zeg, ja graag. Hij pakt mij vast, streelt mij en kust mij. Voordat ik het weet sta ik voor het eerst in mijn leven met een man te vrijen, en dat voelt heerlijk. Hij knoopt mijnbroek los en pakt mijn harde staaf. Gaat door de knieën en doet iets wat mijn vrouw nog nooit heeft gedaan. Hij neem mijn harde lul in zijn mond en verwent mij op een manier die ik nog nooit mee heb gemaakt. Zo lekker, zo heerlijk. Van geilheid kleed ik mij helemaal uit en streel hem. Kom ga liggen dan verwen ik je helemaal. Ik weet niet wat er gebeurt, maar ik geef er aan toe. Hij pakt een flesje en zegt wil je echt genieten, snuif hier eens aan. Hij drukt een neusgat dikt en zegt snuif, snuif diep. Dan raak ik in een geile roes enorm, wat heerlijk. Ik voel hem overal, ik kreun en kronkel van geilheid. Dit is zo heerlijk. Wij vrijen en tongen, zijn hand gaat tussen mijn benen, ik doe ze uit elkaar en ik voel zijn vingers tegen mijn gaatje. Hij zegt, snuif nog eens en houd het flesje onder mijn neus.

Ik snuif diep en wordt gigantisch geil. Zijn vinger glijd naar binnen ik kreun en ondertussen pijpt hij mij. Ik houd het niet meer en kom gigantisch klaar. Wat is dit heerlijk en fijn. Hij streelt en kust mij en vraagt, wil je dit wel vaker. Ik kan alleen maar knikken. Kan je vrijdagavond ook. Ik heb dan een feest, maar ik zeg dat ik kan. Hij zegt, mijn vriend is dan wel thuis, dus misschien wil hij wel mee doen. Ik vind alles best, zolang ik maar seks met Hans kan hebben.

Wordt vervolgt

2546 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.