Onze toyboy Ido op volle toeren

Geplaatst door: bootwanker op 13-02-23

Het was eindelijk weer zover dat Ido een paar dagen zou komen. Een lieve, lekkere jongen die net afgelopen weekend 23 is geworden. Ido is altijd een beetje op zoek naar wat hij nou precies wel en niet lekker vindt om te doen. We hebben dus al wat dingen met hem uitgeprobeerd.

Dit weekend haalde ik hem van de trein op en ik zag het al. Hij had een strakke leren broek aan, waar zijn pik en zak doorheen priemde en een leren shirt met leren jasje daarover. Dat kon nog wat worden. Op de weg naar huis zat hij al overal aan mij te plukken en friemelen zodat ik nauwelijks mijn aandacht bij het rijden kon houden.

Toen we thuiskwamen had Frank ook al snel door hoe het er voor stond. Meestal gaan we eerst even op de bank zitten met Ido tussen ons in en drinken we wat en praten we wat. Ido begon al vrij snel met knuffelen en zoenen met ons om de beurt. Elke hand in een kruis van ons en ik voelde door zijn leren broek heen hoe zijn pik loeihard was. Hij had zijn jasje uitgedaan en we zagen hoe zijn lijf lekker strak in het leer zat. Ido is altijd heel zachtaardig en wij worden altijd zacht geliefkoosd, gestreeld en geknuffeld, Deze keer zat hij al vrij snel bij Frank op schoot en vrat hem haast op. Perst zich strak tegen Frank aan en trok al heel snel Frank zijn pik uit de broek. “Zuigen” commandeerde hij mij terwijl hij met Frank knuffelde en toekeek of ik het wel goed deed. En al snel gingen we dan ook naar boven. Hij ropte snel Frank zijn kleren van het lijf. Ik moest mezelf maar redden. Hij trok een paar van onze laarzen aan en commandeerde dat wij dat ook moesten doen.


Hij trok Frank op bed en lag al snel bovenop Frank en wreef met zijn leren outfit over Frank zijn blote lijf. Die genoot daar hoorbaar van. Hij ging boven op Frank zijn buik zitten en haalde zijn keiharde lekkende pik tevoorschijn. En weer het commando “zuigen” voor mij. Ido heeft niet zo’n grote pik en zak, maar wel een keiharde en flink veel voorvocht. Ik vergreep me dus aan die geile harde en natte pik en zoog en likte alles. Ik kan zijn hele pik in de mond krijgen en dan ook nog zijn zak likken. Ido gromde tevreden en Frank keek geil toe hoe ik onze leerboy verwende. Ido begon mij stevig in de mond te neuken en ik dacht dat hij al klaar zou komen. Maar niks daarvan. Hij kroop van Frank af en duwde Frank zijn benen omhoog met een kussen onder de kont en weer was het commando: “likken, nat en diep likken”. Frank heeft gelukkig een hele geile kont dus ik gaf me er helemaal aan over. Ik voelde hoe Ido met zijn natte, harde pik ondertussen door mijn bilspleet reed en hoe het leer tegen mijn kont wreef. Nog geiler dus en mijn pik lekte draden met geil over mijn laarzen heen.


Na een poosje was hij blijkbaar zo geil dat hij me wegduwde en zijn pik genadeloos tot aan zijn ballen bij Frank naar binnen ramde. Frank was inmiddels zo nat en was genoeg ontspannen door mijn gelik dat Ido zijn pik ook zo naar binnen gleed. Ido liet zich naar voren vallen en begon met Frank te tongen terwijl hij hem in een stevig tempo bereed. Ido kwam even overeind en trok zijn broek ietsje naar beneden en commandeerde weer dat ik zijn kont moest likken terwijl hij Frank aan het neuken was. Even oefenen, maar al gauw had ik het ritme van Ido te pakken en likte diep in zijn heerlijk geile kont. Het geil nu in straaltjes uit mijn pik en ik wreef het geil over mijn laarzen.


Ik hoorde beide mannen nu ernstig grommen en kreunen en dacht dat het zover was. Maar niks daarvan. Ido kroop van Frank af en zei dat ik op de knieën voor het moest gaan zitten. Frank moest naast hem komen staan en beiden trokken ze zich klaar en kreeg ik twee flinke ladingen zaad over me heen. Dit was wel anders dan wat ik had verwacht. Ik wilde me ook aftrekken, maar Ido trok me overeind en nam me mee naar de douche. Ik dacht dat hij me lekker ging douchen. Hij is daar erg bedreven in. Maar ik moest op de knieën en eerst zijn pik schoonlikken en daarna piste hij al het zaad van me af. Hij had blijkbaar veel gedronken thuis, want het leek een oneindige stroom. Toen het zaad van me af was piste hij de rest in mijn laarzen. “opdrinken” was het commando. “Opdrinken en ik wil zien dat je je aftrekt en klaarkomt”. Nou dat was zo klaar. Ik dronk zijn geile pis uit mijn laars en trok met tegelijkertijd af. Ik kwam heel snel klaar terwijl Ido toekeek. Gelukkig gingen we daarna nog samen douchen. Ido doet dat heel sensueel en samen is dat heerlijk zacht en knuffelig. Toen we beneden kwamen zat Frank al klaar met hapjes en drankjes.

2244 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.