Alles is lekker Gevolgen.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 14-02-23

Ja mij is bekend is Valentines dag dit verhaal gebeurde op Valentijn dag verder niks met verliefdheid te maken. Hier Klaas de professor in criminologie welk bij klust als prive detective les stof misschien. Maar weet mijn studenten smolte bij mijn verhalen. Niet dat een prive detective wil worden echt niet.  Ik kreeg een Valentijns dag opdracht in het lokale oude mannen huis saai niet echt. Er was een verpleger Rick denk slank, blond en zeker geil. Hij zou mannen beroven ja van wat simpel hun maagdelijkheid. Was geen politie zaak dus bureau stuurde mij de man op te sporen. Jorrit & Koen welk mijn opdracht gevers waren. Waren breed en harig ja beren van zestig+ dus. Hun wilde Rick straffen of goede Valentijn beurt geven was de vraag. Waarom Evert niet de opdracht deed was gek op mannen van zestig + simpel. Houdt meer van de hetero's die stiekum het doen.


Dus bureau stuurde mij met opdracht Jorrit & Koen goede Valentijn dag te bezorgen, en dus Rick bij hun af te leveren. Toen hem naar hun kamer gelokt had kwestie wie eerst. Zijn kontje zou mijne worden wat duo ook dacht had de moeite gedaan hem op te sporen. Het duo kleedde hem uit dat hij al toe liet was teken geile kerel. We speelde even met zijn tepels en zijn pik voor Koen zijn kontje verkende. Al sabbelend aan oor schelp kwam Koen dus in Rick. Toen hij er eenmaal goed in zat werd tempo op gevoerd door Koen. Jorrit en ik streelde Rick eerst voor wij van bil gingen. Ik smeerde Jorrit in en hij klom op mijn penis bereed mij flink. Natuurlijk was ik voorzichtig was niet mijn eerste keer wel met een senior haha.

 Ik ramde hem er minder in dan Koen die liet Rick het echt wel voelen. Toen ik in de condoom klaar gekomen was partner ruil natuurlijk. Ik nam nieuwe condoom en Rick smeerde zijn kont zelf in hij had er zin in zeker. Het duo ging elkaar strelen en meer was geil en gezellig. Rick was na Koen geen maagd meer maar raar voor hem genomen te worden. We genoten nog lang van elkaar ik had nieuw verhaal voor de studenten. Het team heeft wat aan passingen aan geraden uitgevoerd meer ontdeugd nu.

1481 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.