Eindelijk

Geplaatst door: trucker-bi op 16-02-23

Ik heb al jaren contact met Fred hier op de site.

We sturen elkaar regelmatig privé berichtjes of spreken elkaar op de chat, altijd leuk en geil.
Tot een afspraak is het nooit gekomen tot afgelopen week….
Ik bel aan bij zijn flat, door de intercom hoor ik zijn stem ik doe de deur open is op de bovenste verdieping.
Via de winderige galerij kom ik bij zijn deur, Fred wacht op me.
Je ziet er nog geiler uit in het echt zegt ie, dat is wederzijds zeg ik snel gaan we naar binnen.
Fred zet koffie en we ploffen op de bank, 
Met mijn hand wrijf ik over zijn kruis, de warmte van zijn pik voel ik door zijn broek, mmmm kreunt Fred ik wrijf door en de bobbel in zijn broek wordt groter.
Ik glij van de bank af en ga voor hem zitten, knoop zijn broek los Fred zijn pik floept meteen omhoog als ik zijn broek naar beneden doe, met één hand pak ik hem vast.
Hij heeft een mooie rechte pik rustig trek ik eraan terwijl ik met mijn tong rondjes rond zijn eikel draai, ga door kreunt Fred wat doe je dat goed.

Er komt al wat voorvocht wat ik gulzig opzuig, het smaakt heerlijk ik laat zijn pik los en laat hem in me keel glijden Fred maakt neukbewegingen met zijn heupen en kreunt zachtjes maar geil.
Stop even kreunt hij, ik wil nog niet spuiten, ik laat zijn stijve pik uit me mond glijden en kom overeind.
Dan pakt Fred me bij me heupen en trekt me naar zich toe hij trekt me broek naar beneden mijn halfstijve pik neemt ie in zijn mond zijn handen kneden me billen ik voel een vinger tegen me kut duwen mijn pik wordt harder en harder zijn vinger draait rondjes in me, het is heerlijk wat ie doet, hij stopt met zuigen en staat op zijn pik recht vooruit glanzend van mijn vocht.
Kom slet ik weet wat je wilt kreunt hij en draait me om zijn vinger glijdt uit me zachtjes kreun ik, ik voel zijn pik tegen me ster duwen ik val voorover op de bank dan een pijnlijke penetratie eindelijk neuk ik je slet kreunt Fred hij gaat stevig tekeer in me de pijn ebt weg en het genot komt dit wil je toch sletje en met een harde stoot spuit hij zijn zaad diep in me…..

2446 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.