En nu? 2

En nu-2

Wat vooraf ging Ik snuif diep en wordt gigantisch geil. Zijn vinger glijd naar binnen ik kreun en ondertussen pijpt hij mij. Ik houd het niet meer en kom gigantisch klaar. Wat is dit heerlijk en fijn. Hij streelt en kust mij en vraagt, wil je dit wel vaker. Ik kan alleen maar knikken. Kan je vrijdagavond ook. Ik heb dan een feest, maar ik zeg dat ik kan. Hij zegt, mijn vriend is dan wel thuis, dus misschien wil hij wel mee doen. Ik vind alles best, zolang ik maar seks met Hans kan hebben.

Ik ben de dagen tot vrijdag gespannen en krijg zo nu en dan een berichtje van Hans. Vrijdagavond ga ik mij douchen en scheer mij. Ook spoel ik mij zoals ik op internet had gelezen. Om half acht zeg ik dat ik naar het feestje ga en stap op de fiets. Als ik in de stad ben krijg ik een appje van Hans met de mededeling dat de deur los ik en dat als ik binnen ben deze op slot moet draaien en dan maar naar boven moet gaan naar dezelfde kamer als de vorige keer. Ik zet de fiets op slot en ga naar binnen, best spannend zo, en draai de deur op slot. Loop de trappen op en kom in de kamer, het licht is gedimd en Hans staat uitgekleed op mij te wachten. Een heerlijke vrij en tongpartij volgt, dit terwijl Hans mij uit kleed. Ik kronkel van geilheid. Hij zakt door de knieën en begint mij op een fantastische manier te pijpen. Dan komt hij omhoog waarna we weer geil tongen en wij elkaar strelen betasten en geil maken. Hans zegt pijp mij en duwt mijn hooft naar beneden. Ik ga door mijn knieën en lik voorzichtig aan zijn stijve paal, dan duwt hij voorzichtig zijn paal in mijn mond. Eerst kokhals ik en hij zegt adem door je neus dat helpt. Dan beweegt hij mijn hoofd heen en weer. Weer kokhals ik maar ik ga door en voor het eerst wordt ik in mijn mond geneukt en ik vind het een heerlijk sletterig gevoel. Kom zegt hij, trekt mij overeind en neemt mij mee naar een kamertje waar een bed staat. We gaan liggen en vrijen en tongen heerlijk. Dan draait hij zich om en ligt zijn stijve paal voor mijn mond. Hans ligt boven op mij. Ik open mijn mond en zijn harde paal glijdt in mijn mond en we beginnen elkaar te pijpen. Ik kronkel van geilheid. Hij streelt mijn gaatje en ik kreun, zijn vinger glijd naar binnen en na een poosje een tweede. Ik wordt steeds geiler. Dan zegt hij kom eens en laat mij weer snuiven aan het flesje, ik weet inmiddels dat het poppers zijn en ook wat het effect is. Kom op mij zitten zegt hij. Ik ga boven op hem zitten en voel zijn harde paal tegen mijn gaatje.

Ik wil hem in mij voelen en beweeg zachtjes. Wacht even dan smeer ik hem in met glijmiddel. Ik voel allerlei nattigheid en dan zegt hij probeer het eens. Ik ga weer op zijn paal zitten en voel dat deze naar binnen glijd. Het doet pijn en ik wacht even en laat me dan weer verder zakken en plots voel ik dat Hans zijn paal naar binnen schiet, weer laat hij mij poppers snuiven en ik wordt geiler en ga bewegen alsof ik op een paard zit. Hans zegt zal ik vragen of Joop mee wil doen. Joop is Hans zijn vriend. Ik zeg ja vraag maar. Hans roept “Joop kom je” daarna nog een paar keer, maar Joop kwam helaas niet. Jammer, ik had het best mee willen maken. Ik buig voorover en we tongen terwijl Hans mij begint te neuken. Wat is dit lekker, veel lekkerder dan seks met een vrouw. Dan begint Hans harder te kreunen en te stoten en pakt mij hard vast. Ik voel dat ik bijna kom en in een explosie van gekreun kom ik klaar terwijl ik hard door Hans wordt geneukt, dan komt ook hij klaar. Hijgend val ik over hem heen en kus hem. Wat is dit lekker zeg ik, dit zou ik altijd wel willen, seks op deze manier. Hij kust mij en zegt dat kan hoor, graag zelfs !

Ik voel zijn paal verslappen en uit mij glijden, we kussen nog wat en dan zegt hij, kom je maandag hier weer.? Ik zeg graag, want dit is zo fijn, seks met Hans is heerlijk. Ik app je wel hoe laat ik hier ben, oké? Ik zeg graag. We kleden ons aan en bij de deur kussen wij elkaar nog een keer. Daarna ga ik naar het feestje, als ik op de fiets zit voel ik nog wat er is gebeurt. Ik ben geneukt door een man, voor het eerst van mijn leven ben ik geneukt en ik heb daar geen spijt van.

Wordt vervolgt.

2413 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.