Eindelijk 1

Geplaatst door: trucker-bi op 18-02-23

Langzaam trekt Fred zich terug, zijn paal voel ik uit me glijden.

Zijn handen trekken mijn billen open, mmmm hoor ik hem hijgend zeggen je ster staat open en wat glanst ie mooi.
Ik begin te kreunen als Fred met zijn tong door me spleet gaat, hij zuigt het zaad uit me kut en likt me diep en lang hij neemt alle tijd en het is heerlijk.
Dan komt hij over me heen hangen zijn mond bij me oor lekker fluistert hij, het is heerlijk zeg ik.
Zullen we zo op bed verder gaan, graag zeg ik ik begin kramp te krijgen van deze ongemakkelijke positie.
Fred helpt me overeind en we ploffen op de bank, onze koffie is koud geworden.
Ik pak wat anders en Fred loopt weg.
Hij komt terug met drinken hij geeft me een glas zijn half stijve pik bungelt voor me, ik buig voorover en begin er op te zuigen hij is meteen weer stijf.
Fred kreunt strakjes sletje en gaat snel zitten.
Ik neem een slok van de Bacardi cola of is het alleen de rum.
Het stijgt me naar me hoofd in elk geval.
Snel krijg ik me tweede en derde glas, ik moet plassen zeg ik, kleed je eerst helemaal uit zegt Fred en hij begint met zichzelf verder uit te kleden, ik sta op en wankel een beetje maar het lukt me om alles uit te doen.
Fred loopt mee naar de badkamer komt achter me staan en pakt me bij me pik, pis maar sletje.

Ik concentreer me probeer te ontspannen maar er komt niks.
Pers je pis eruit hoor ik Fred zeggen en ik voel zijn vingers tegen me ster.
Persen hijgt hij ik pers zijn vinger schiet in me en spontaan begin ik te plassen een stevige harde straal snel komt ie voor me staan en ik plas over zijn pik die rechtvooruit staat, als ik klaar ben zal ik door me knieën en neem zijn pik in me mond ik tril van geilheid en zuig of me leven ervan afhangt rustig sletje hoor ik hem zeggen, we gaan naar bed.
Hij begeleidt me naar de slaapkamer ik ga op het bed zitten, pffff ik voel me licht in me hoofd en had niet eens door dat Fred drinken is wezen halen.
Hij doopt zijn pik in het glas en ik zuig de rum er tot de laatste druppel van af, zijn pik is keihard hij duwt hem tot mijn huig in me keel.
Dan legt ie me op me rug pakt me benen houdt ze omhoog zijn pik duwt tegen me ster en schiet naar binnen in een heerlijk tempo begint ie me te neuken, niks geen pijn alleen maar genot van zijn pik diep in me.
Soms trekt ie terug en komt ie bovenop me zitten trekt me aan me haren omhoog en laat me op zijn pik zuigen die naar ons geil smaakt.
Hij komt weer in me hij vouwt me bijna dubbel zijn ballen ketsen tegen me kont met kracht stoot Fred in me ik kreun als een gek en Fred ook met een diepe kreet spuit ie zijn zaad in me, neuk me kreun ik niet stoppen maar helaas voel ik zijn pik uit me glijden….

2588 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.