Van beiden kon ik houden.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 18-02-23

Dit verhaal vervangt Regent het? daar ik niet eens met co-schrijver kon worden. Dit verhaal bevat veel kan verwarren en nee is niet in 1 minuut te doorgronden. De boodschap is simpel Jean Paul houdt van Marc en Claus Jan. Marc is zijn rijke egoïstische partner en Claude Jan zijn maatje van vroeger.  Concurrentie jaloezie kan Marc is eigenaar van een gigolo agentschap voor de rijke homo man, en Claude  Jan een van zijn gigolo's dus. Jean Paul is een ex Mister Gay Nederland dus slimme gast eigenlijk. Lees verder is strijd om liefde geld en lust eigenlijk. Natuurlijk is er jaloezie maar is gewoon toch.


Marc is jaloers daar hij alleen geboekt wordt door stellen vaak zestig. En Claude Jan eet & drink en begeleid de zakenman van net veertig of jonger. Is sex een onderdeel van de afspraak ja en klaar komen zeker.  Nooit ontvangt de gigolo de client prive altijd hotel of prive adres client. Laten we beginnen iedereen wordt nieuwsgierig. CJ heeft een date we gaan met hem mee daarna de confrontatie. We volgen CJ de client leid hem het huis in. Natuurlijk gebeurd de actie in de slaap kamer. CJ legt alles klaar glijmiddel en condooms en zweepje. De client heeft zich op gefrist draag witte hand doek alleen. CJ trekt de hand doek los ja CJ is stijf en spier naakt hoor. CJ neemt zoals belooft de man hard en slaat hem soms met het zweepje. De man kreunt is de af gesproken prijs waard de rode striemen zullen genezen. CJ kwam netjes verlaat de ruimte doucht, kleed zich aan pakt envelop en vertrekt in de auto met chauffeur.

We gaan de confrontatie aan voor wie kiest Jean Paul en waarom moet hij kiezen. Marc kwam eerder thuis dan de bedoeling is. En betrapt bijna zijn partner  JP met dus Claude Jan.. Hij weet zeker zal niet laatste keer zijn die twee elkaar zien. Marc betrapt ze onder de douche samen een confrontatie. Jean Paul moet kiezen zijn maatje nooit meer zien of Marc verlaten. Raar goed hij verlaat Marc voor CJ welk zelf succesvolle zakenman blijkt te zijn. Ik mixte fantasie met realiteit er bestaat gigolo agentschap voor rijke homo en biseksuele man en garanderen je komt klaar.

1677 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.