Bijna perfect

Geplaatst door: aries64 op 19-02-23

Bij onze ontmoeting is het net of we elkaar al langer kennen.

Dat zal komen door de mails en telefoongesprekken die we hebben gewisseld en waarin we elkaar al aardig leerden kennen.
We geven netjes een hand en ik merk op dat je heerlijk ruikt, jij lacht en besteld wat te drinken.
Zo zitten we samen wat te keuvelen en doordat het wat te druk is waar we zijn, kunnen we niet echt vrij uit praten.
Als onze drankjes op zijn en ik aanstalten maak om nog wat te bestellen, onderbreek je mij en zegt dat we ook wat bij jou kunnen nuttigen, dat lijkt mij een prima plan en al snel zijn we op weg naar je huis.
Eenmaal binnen en onbespied, kussen we elkaar innig en de geile spanning die er al was tussen ons neemt nog meer toe.
Handen glijden op en neer en je kust mijn nek en hijgt fluisterend in mijn oor dat ik ook lekker ruik.
Nog een vluchtige kus en dan ga je richting keuken voor de drankjes en ik trek mijn schoenen uit en ga de woonkamer in.
Alleen al door het korte zoenen en knuffelen is mijn pik hard en mijn verlangen naar meer groter geworden.
Dan kom je binnen en zet de drankjes op tafel en ik gluur naar je kruis om te zien of daar ook meer te zien is, ik kan me vergissen maar volgens mij is het daar voller dan eerder. 

We proosten op onze kennismaking en zetten onze glazen weer neer en ik draai me wat naar je toe en trek mijn ene been op de bank, je snapt de hint en een arm schuift onder mijn arm door en ik buig me naar je toe en we beginnen een heerlijk tongen gevecht, mijn hand glijd over je been richting je kruis en ik voel nu duidelijk een zalige bobbel , als ik er zachtjes in knijp hoor ik je heerlijk wat kreunen en je trekt me verder naar je toe en zo beland ik al zoenend op je schoot.
Ik druk mijn kruis naar beneden en wrijf zo over je bobbel, je handen glijden onder mijn overhemd over mijn rug heen en weer en pakken uiteindelijk mijn billen stevig beet en je begint mijn nek weer te kussen, ik knoop mijn overhemd wat los en je hebt mijn mails goed gelezen, want je neemt een tepel heerlijk in je mond.
Ooh ja dit is geil kreun ik op mijn beurt en duw mijn borst steviger tegen je mond, ik leg mijn handen op de jouwe die mijn billen nog steeds stevig vast hebben.
Als ik wat terug leun om je wat ruimte te geven, hijg je me geil toe, dat je me gaat ontvoeren naar de slaapkamer.
Ik zoen je lippen als antwoord en ga staan om "ontvoert" te worden.
In de slaapkamer gaan de kleren snel uit en naast het bed staan we te tongen en ik kan met mijn hand in je slip eindelijk die lekkere harde pik beet pakken, al zoenend kreun je zachtjes en ik maak wat korte rukjes eraan.
We belanden op bed en al zoenend en voelend kom ik op mijn rug terecht en je neemt duidelijk de leiding, je tong over mijn tepels en borst maken me geiler en geiler en als je mijn nek weer zoent hijg ik geil dat ik je wil pijpen.
Je trekt je slip uit en komt naast mijn hoofd zitten en duwt je pik in mijn gulzige mond, ik voel hoe je hand in mijn slip op verkenning gaat en ik kreun luider, je gaat over me heen zitten en mijn slip gaat helemaal uit en ik krijg je pik diep in mijn mond gestoten en ik hoor je lekker geil kreunen bij elke stoot.
Ondertussen masseren je handen mijn zak en pik en dan voel ik je tong over mijn eikel gaan, ik zou het wel uit willen schreeuwen van geilheid maar je pik belemmert dat gelukkig.

Zo pijpen en genieten we een tijdje van elkaar en dan voel ik hoe je wat verder schuift en mijn benen wat uit elkaar duwt en je tong zich verplaatst naar mijn zak en bilnaad, ik snap wat je wilt en doe mijn benen gewillig en geil wijder.
Zo ja, hoor ik je geil hijgen en je vingers spreiden mijn billen en wrijven er tussen je laat wat spuug er tussen lopen en een vinger duwt wat tegen mijn aarsje, je stoot nog steeds rustig en beheerst in mijn mond en ik verwen die eikel lekker met mijn tong, die ik er wel om heen zou willen wikkelen.
Je geile praat maakt me nog geiler dan ik al ben en als ik je hoor zeggen dat ik een lekker mannenkutje heb en je vinger in mijn kont verdwijnt, heb ik het niet meer en duw mijn kont omhoog voor meer.
Maar je draait terug en kijkt me lachend en geil aan, even geduld nog hoor en we tongzoenen weer even.
Dan draai je naar je nachtkastje en pakt een glijmiddel, zo zal het nog beter gaan zeg je en met een flinke klodder verdwijnt je hand tussen mijn billen, ik duw mijn heupen vol geile verwachting omhoog en voel je vingers naar binnen schuiven, zonder enige moeite duw je ze naar binnen, ik trek mijn benen verder op zodat je er nog beter bij kunt.

Jij schuift wat dichterbij en ik neem die heerlijke harde paal weer tussen mijn lippen terwijl je vingers mij zalig verwennen.
Terwijl ik je pijp voel ik hoe je meer en meer glijmiddel gebruikt en mijn mannenkut hoor ik sop geluiden maken van nattigheid, met je andere hand ondersteun je mijn hoofd en bepaalt ook het tempo van pijpen.
Dan trek jij je pik terug en ik denk, nu gaat het gebeuren, hij gaat me neuken.
Maar met je vingers diep in mijn kont kus je me en verwend mijn tepels en glijd naar beneden en neemt mijn harde pik in je mond en ik voel je tong om mijn eikel draaien.
Ik hijg en snak naar adem en laat je begaan en schok met mijn heupen op en neer, je hebt wel door dat ik dit niet veel langer ga volhouden zonder dat ik gigantisch klaar ga komen en je stopt abrupt en schuift een kussen onder mijn billen en smeert nog flink wat glij op je eikel, ik denk niet dat dat nodig is zeg ik geil en je neemt plaats tussen mijn benen en duwt ze wat omhoog.
Ik voel hoe je eikel heen en weer gaat tussen mijn super gladde billen en geniet er van, ik zie hoe je er geil naar kijkt en dan naar mij, je buigt je naar me toe en met een wat hese geile stem zeg je dat je me gaat neuken en vraagt me of ik er klaar voor ben, Oh ja toe maar, kom in mij met die geile staaf van je en neuk me lekker.
Dan voel ik je eikel aandringen en ik ontspan me zo goed als kan en je eikel overwint de weerstand en je pik schuift naar binnen, we kreunen allebei en zoals het een goede minnaar behoort, wacht je even en stoot dan zachtjes dieper en dieper.
Tot je ballen tegen mijn billen rusten, je richt je wat op en vraagt of het gaat, Oh ja het is zalig kreun ik geil teug, ga maar door.

Zachtjes en beheerst gaat die pik in me heen en weer en ik wil meer en duw op je billen en onderrug en zeg dat je lekker neukt.
Je versnelt wat en hijgt dat het heerlijk is om me te neuken, als je mond mijn tepel zoekt en vind, kreun ik uit dat je zalig neukt en wel harder mag en kunt, Oh ja je vind het geil he om geneukt te worden door mij he lekker sletje.
En ik zeg kreunend ja neuk me goed en stevig door en besef wederom dat hij mijn mails goed heeft gelezen, want ik ben in slettenstand beland.
De stoten worden wilder en wilder en het gehijg en gekreun ook, dan zijn lippen op de mijne en ik voel aan het schokken van zijn heupen dat hij diep in mij klaarkomt, ik vouw mijn benen om zijn billen en druk hem stevig tegen mij aan en begin ook klaar te komen, wat het moment nog intenser maakt.
En dan......ben ik klaargekomen en is mijn fantasie ten einde, maar het zou wel een perfect begin kunnen zijn.

Tot zover lieve lezer.
Tot het volgende verhaal xxx   

2312 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.