Eindelijk 2

Geplaatst door: trucker-bi op 20-02-23

Fred zijn pik glijdt uit me, neuk me kreun ik nog een keer maar Fred gaat met zijn hoofd naar beneden en begint zijn zaad uit me te likken.

Ik lig nog wijdbeens zijn tong voel ik in me ster bewegen door me spleet gaan als ie onverwacht mijn stijve pik helemaal in zijn mond neemt die vol met ons zaad zit.
Hij begint me lange halen te zuigen sliertjes geil glijden van me pik die Fred meteen weer oplikt.
Mijn pik is ondertussen flink gegroeid en Fred pakt me stevig bij me ballen dit in combinatie met zijn heerlijke zuigwerk doen me bijna spuiten, snel stopt Fred en knijpt mijn eikel dicht, nog niet slet zegt ie.
Fred komt bovenop me zitten zijn pik is stijf zie ik hij houdt mijn pik vast ,stuurt hem naar zijn kut laat zich zakken even voel ik de weerstand van zijn sluitspier om meteen daarna het heerlijke gevoel om me pik te hebben.
Fred beweegt heel rustig zachtjes gaat zijn pik op en neer sliertjes vocht plakken op me buik en zijn pik die ik vastpakt is keihard.
Ik begin hem af te trekken Fred kneedt me tietjes mijn stijve pik probeert een sneller tempo in zijn kut wat Fred begrijpt en sneller op en neer gaat ik beweeg me heupen omhoog om zo diep mogelijk in hem te komen.

Fred knijpt zijn sluitspier strak om me pik ik voel dat ik ga spuiten, wat is dit geil terwijl ik zijn enorme stijve pik vasthou voel ik mijn zaad door mijn pik stromen zo zijn kut in.
Dan komt Fred omhoog en draait zich zo dat we 69 liggen zijn stijve pik duwt ie tegen me lippen terwijl hij mijn pik begint te likken , zuigen slet roept ie zijn pik duwt ie tussen mijn lippen knijpt hard in me zak ik geef een kreun zijn pik glijdt me mond in.
Goed zo sletje hij begint me in me mond te neuken, zaad uit zijn kut stroomt naar beneden in me mond ik kokhals hiervan en vrij snel stopt Fred.
Ik draai me op me zij helemaal uitgeput maar Fred is hiervan niet gediend, hij pakt me hand legt ie om zijn pik hiermee kan ik niet slapen slet, ik begin hem te trekken, nee zegt ie dat kan ik zelf ook op je knietjes met die heerlijke reet in de lucht we zijn nog niet klaar.
Hij pakt me bij me heupen en trekt me omhoog dan trekt ie me billen uit elkaar zijn pik duwt ie tegen me ster, hij duwt door zijn pik glijdt in me kut tot zijn buik mijn billen raakt mmmm heerlijk kreunt hij terwijl ie zich terug trekt om met kracht weer in me te stoten.
Hij slaat me billen rood kneed me tietjes en blijft stevig in me stoten, ik kan niet meer maar hij blijft doorgaan ik zak door me knieën wat Fred duidelijk opwind zijn hand duwt me hoofd in het matras hij neukt me steeds iets sneller tot ie met een luide kreet zijn zaad in me spuit.

2353 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.