Het regent!

Geplaatst door: snoepjevanweek op 22-02-23

Ik geef het een kans dit verhaal de man heeft hard meegeholpen. De titel slaat op van alles kan je vertellen. Van de vreugde tranen van Claus Jan tot de tranen van woede van Marc. Ja Marc verloor diegene die huishouden leidde toen Jean Paul vertrok. Een nieuw leven voor de geliefden geen bazige Marc meer. JP & CJ zouden naar bescheiden etage van Claude Jan gaan eerst wat leukers. CJ heeft als gigolo verdient maar heeft ook een legale zaak. Daarom bezoeken wij een oude boerderij eerst voor naar de etage gaan. De boerderij lijkt verlaten mooi dus niet, CJ tikt bij de deur een code in. En al snel horen we twee stemmen wie of wat lees verder is spannend. Daniel denk een brede vijftiger deed net zijn broek omhoog. Had zijn maat Thijs even lekker verwent kan je zeggen.


De broek ging snel aan werk aan de winkel wat lees verder. CJ leid een foto studio maar geen gewone. De geliefden worden door Thijs & Daniel ontvangen en uit gekleed. Ze gaan poseren maar waarvoor en waarom. CJ bedrijf maakt sexpoppen maar dan baseert op naakt modellen. CJ weet hoe JP er naakt uit ziet dus poseren dan maar. Ze waren nog niet stijf maar een willige mond helpt daarbij. Met sexpop kan je niet tongen de geliefden lusten er wel pap van. Terwijl de fotografen hun pijpen tongt het duo of ze dorstig zijn. De kreunen zijn ver te horen denk niet buiten. De foto sessie is perfect de sex poppen lijken zo meer op een man.

Even gezellig standje 69 voor geliefden er vandoor moeten. De geliefden gaan douchen terwijl de fotografen elkaar verwennen. Lange rit van de boerderij naar de etage. Maar wees zeker Claude Jan maakt moeite waard de rit. Als ze in de slaapkamer geweest zijn schone lakens zijn nodig. Jean Paul heeft lang gespaard en geen koffie bonnen. De lakens zijn nat van als JP uit CJ komt met een plop. Heb verhaal niet aangepast minder toen gebeurd dit of dat.

2638 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.