Nieuwe Lingerie en kleding

Geile Hallo weer,


Deze keer een werkelijkheid (lingerie en kleding die ik daadwerkelijk heb) gemixt met een geile fantasie hihi.

Het is een Zondag als vandaag als ik lekker zit te typen met een blowtje en bedenk wat ik wil gaan aantrekken.
Eenmaal de blow op te hebben begeef ik mij naar mijn crossdress spullen in mijn slaapkamer, de luiken van mijn huis zijn allemaal dicht en de privacy is 100% gegarandeerd alleen het geluid moet op zo min mogelijk wat ik op zich niet erg vind want ik ben vrij stil van mijzelf.

Vandaag trek ik lekker mijn nieuwe BH en String setje aan, zwart met kant, voorgevormde BH met de opvulling uit de verpakking (proppen papier) er nog in als borsten en het geile zwarte kanten stringetje waar mijn slappe pik en ballen precies in passen, beide met een diamantje en een strikje zo geil hihi.
Eroverheen trek ik een strak spaghettitopje met kanten randen aan, een zandkleurig met paarse ruitjesvormig profiel legging met jaren 70 stijl broekspijpen lijkend op een nette damespantalon waar de billen en bovenbenen lekker strak in zitten en de onderbenen lekker los.
Daar weer overheen trek ik een strak wit shirt aan met lange mouwen die ik opstroop tot 3/4 met een lekker decolleté waardoor ik mij op en top vrouwelijk voel en zo begin ik mij ook te bewegen, benen strak tegen elkaar aan, me pik past slap precies in het stringetje en mijn ballen klemmen niet tussen mijn benen. Toegegeven een bult ziet er raar uit in die vrouwenkleding, maar het voelt zo ontzettend geil om dit aan te hebben dat ik daar wel doorheen kan kijken en eigenlijk zie ik alleen maar een lekker wijf met veel haar en een lekkere bult op haar broek hihi.

Nu je weet hoe het er ongeveer uit ziet komen we aan op de fantasie van dit verhaal; op homochat kom ik iemand tegen die legit is zeg maar (echt genegen om af te spreken in dit geval) en het komt inderdaad tot een date.
Mark heeft 18cm hard vlees tussen zijn benen, heeft een goed lichaam en komt graag langs dus zo gezegd zo gedaan; Mark staat voor mijn deur en ik doe de deur open en laat hem snel binnen zonder dat ik gezien wordt door mensen buiten hihi.
Eenmaal binnen praten we even en Mark neemt plaats op mijn bank en draagt een spijkerbroek en een t shirt niks bijzonders eigenlijk en ik bied hem wat te drinken aan. Op een sexy vrouwelijke manier ga ik ga naast hem zitten in mijn geile outfit en begin als een verliefd maar geil meisje aan hem te zitten en langzaam beginnen we te tongen met elkaar en begin ik over zijn broek thv zijn pik te wrijven. Langzaam maar zeker voel ik zijn pik harder worden en de mijne begint ook te groeien en begin ik Mark zijn broek los te knopen. Op een sexy vrouwelijke manier sta ik op, ga op mijn knieen zitten op de grond en trek zijn broek bij hem uit incl boxer, sokken en schoenen. 

Mark zijn pik staat fier omhoog en ik begin hem eerst lekker af te trekken en aan zijn ballen te likken. 
Langzaam lik ik vanaf zijn ballen omhoog naar zijn eikel en begin zijn eikel te likken en uiteindelijk lekker erop te gaan sabbelen.
Met mijn handen laat ik zijn pik lekker even los en wrijf hem over zijn lekkere lichaam terwijl ik heerlijk door blijf pijpen en gedraag mij lekker, sexy en vrouwelijk.
vervolgens pak ik zijn pik weer lekker vast en trek hem heerlijk af met zijn eikel in mijn mond en begin hem als een vrouwelijke pornoster flink door te pijpen waarbij ik zijn pik zelfs helemaal in mijn mond neem tot diep in mijn keel en deepthroat hem tot ie heerlijk spuitend is klaargekomen en slik alles door.

Geil en sexy geef ik Mark een geile tongzoen en vraag of hij nog langer wil blijven want ik wil hem graag in mijn kontje ontvangen en hij zegt de hele dag en avond te hebben. Het vervolg hierop lees je de volgende keer hihi xx.

2313 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.