Lust is goedkoper dan liefde.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 27-02-23

J had ontdekt dat hij op zijn mannelijke klasgenoten viel. Was dan al twintig maar wat onder douche zag was wel lekker. Eerst had hij avonturen met meiden maar was het toch niet. Meestal was gepijpt worden wat rotzooien dan in condoom klaar komen. Dan dacht hij gebeurd mij niet met jongengs. Heb ik boodschap met de titel bedenk hem zelf maar. Denk maar aan komt voor wat je heb hangen niet voor jou. J heeft twee dates gehad eerste anders dan met meid ja dat wel. Pijpen tot je stijf ben dan tongen terwijl condoom om ging. Hij kwam snel in je schreeuwde eerst van pijn daarna van lust nee was niks.


Was de tweede date anders dat kan je wel zeggen J moest onthouden is geen liefde zuiver lust. Mogelijk zou hij de negentien jarige nooit meer terug zien. De jongen lippen waren zacht toen ze J pik op slokte. De tong was ruwer maar J was tevreden het tongen was ook oke. De condoom was zo om in J kont ging de dunne penis. De man was zachtaardig hij streelde J zelfs woa. J ontspande door de strelende bezig over zijn brede rug. Het hielp zeker dat J bijna zelfde leeftijd had eerste was veel ouder. J genoot zeker van het gesabbel aan zijn oor lelletjes. De man kwam sneller dan verwacht, J schrok daar van had niet verwacht heus waar. Samen doken ze onder de douche hun handen verkenden elkaars lichaam. Natuurlijk waste ze elkaar en spoelde ze af.

Na de douche was niks aan kleden terug naar de slaapkamer. J pijpte de man en ze rotzooide wat met elkaar. Voor J in de man kwam niet ruw of te zacht alvast. De man genoot van het gestuntel van J zijn eerste keer. Het vuurtje in J brandde flink J nam hem stevig. J deed langer over klaar te komen maar hij kwam zeker. Even snel schoon maken voor de gym les begint. Laten we snel weg wezen dan maar.

2266 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.