Eindelijk...mijn schoolkameraadje

Geplaatst door: carlocoen op 01-03-23

Laat ik eerst mezelf voorstellen: ik ben een 36-jarige man, leuke kop, zwart haar, lang en een lekker, onbehaard lijf. Ik ben 6 jaar getrouwd met een mooie vrouw en op seksueel gebied heb ik weinig te klagen. Ondanks dat ik in mijn pubertijd regelmatig hete fantasieën had over vrijen met andere jongens, heb ik mezelf altijd hetero beschouwd en na de middelbare schooltijd niet meer omgekeken naar andere mannen. Tot die middag in de stad…

 
…Een paar weken geleden ging ik naar de stad om kleren te kopen – zonder mijn vrouw want ik wilde er snel vanaf zijn. Toen ik door de drukke winkelstraat liep, zag ik opeens een bekend gezicht voor me opdoemen. Ondanks het feit dat ik hem bijna 20 jaar niet gezien had, wist ik meteen dat het Carlo was, de knappe jongen die bij mij op de middelbare school in de klas had gezeten en over wie ik in die tijd vaak gefantaseerd had…

Hij had mij nog niet opgemerkt en ik twijfelde of ik hem aan moest spreken. Hij stond aandachtig naar de etalage van een lingeriezaak te kijken en net toen ik besloten had op hem toe te stappen, ging hij naar binnen. Ik besloot hem toch maar niet achterna te gaan en bleef nog even naar hem staren door de etalageruit. Hij zag er nog steeds engelachtig uit met zijn lichtblonde haren, zijn mooie koppie en zijn lange, slanke lichaam.

Mijmerend liep ik verder. Wat had ik graag meer moed gehad als puber om mijn geile fantasieën over hem in echte daden om te zetten. Ik had sterk het gevoel gehad dat hij er ook open voor stond maar dat hijzelf ook het lef ontbeerde om een eerste stap te zetten.
Eén keer was het bijna zover gekomen; omdat we hadden liggen kloten tijdens de gymles, moesten we nadien de toestellen opruimen van de leraar. Toen iedereen de zaal verlaten had, ging ik aan de ringen zwieren. Carlo keek het even aan zei dat hij dat ook wel wilde.
Hij hield me tegen, pakte dezelfde ringen en aangezien ik niet van plan was los te laten, bungelde hij tegen me aan, zijn gezicht een paar centimeter van de mijne en zijn uitgerekte lichaam tegen dat van mij. We begonnen heen e weer te kronkelen in een poging de touwen te laten schommelen maar daar kwam weinig van.

“Dan maar eens kijken wie zich het meest op kan trekken”, lachte Carlo

Maar bij mijn eerste poging gleed mijn hand al van de ring omdat deze nog nat was van het zweet van alle voorgaande jongens die er tijdens de les aan gehangen hadden. Ik trok mijn shirt uit met de bedoeling om de ringen droog te wrijven. Carlo liet ook los.

“Da’s competitievervalsing,´zei hij lacherig, ´Je probeert jezelf lichter te maken zodat je je makkelijker kan optrekken. Dan doe ik dus ook mijn shirt uit’.

Zo gezegd, zo gedaan en even later hingen we met ontbloot bovenlichaam aan de nu droge ringen. Een heerlijke sensatie ging door me heen toen ik zijn warme lijf tegen me aan voelde, zijn strak gespannen huid wreef tegen me aan, zijn tepels prikten zacht tegen de mijne. Stil keken we elkaar aan, beide genietend van het moment. We dachten niet meer aan optrekken maar wreven alleen onze lichamen zachtjes tegen elkaar aan. Om me toch een houding te geven in deze situatie stamelde ik wat onzinnigheden.

 “…Even concentreren en krachten verzamelen voordat ik me 20 keer ga optrekken”.

“Aha”, zuchtte Carlo met zijn half open mond vlakbij die van mij.

Weer hingen we daar stilzwijgend tegen elkaar aan, beiden niet wetend hoe nu verder te gaan. Het weeë gevoel in mijn buik werd steeds sterker en opeens voelde ik- onmiskenbaar- zijn pik tegen me aanprikken. Door de stof van mijn sportbroekje heen, kon ik hem voelen gloeien.  Ik besefte dat mijn pik inmiddels ook flink gegroeid was en even hard tegen zijn kruis aanduwde.

Beiden een beetje verlegen met de situatie wendden we onze blik van elkaar af en legden onze hoofden op elkaars schouders. Ondertussen gingen we wel door met onze lichamen zachtjes langs elkaar heen te wrijven en onze pikken tegen elkaar aan te stoten, eerst heel subtiel maar al snel uitdagender.
Ik hoorde Carlo steeds zwaarder ademhalen, beiden hadden we het niet meer van ingehouden spanning, beiden wisten we dat we een bepaalde grens gepasseerd waren en net toen ik de moed bij elkaar had geraapt om met mijn mond zijn mond op te zoeken, hoorden we deur van kleedkamer opengaan. Snel lieten we ons vallen en begonnen de turnmatten op te ruimen.

“Zijn jullie nou nog niet klaar?” hoorden we de gymleraar vanuit de kleedkamer roepen.

“Bijna!” riepen we beiden tegelijk en we haastten ons om alles aan de kant te zetten terwijl de leraar bleef wachten tot we klaar waren om af te kunnen sluiten.

Het was het eind van het schooljaar en nadien kregen we nooit meer een echte gelegenheid om elkaar af te tasten, ook omdat Carlo bleef zitten waardoor we elkaar uit het oog verloren. Tot nú dus. .. Ik schrok op uit mijn dagdromerij omdat ik tegen een dikke vrouw aanliep. Excuses mompelend, keerde ik me om, om terug te lopen naar de lingeriewinkel waar ik hem net had gezien. Eigenlijk wilde ik dolgraag weer met hem in contact komen, horen hoe het hem vergaan was en vooral wilde ik ook weten of ik nog iets zou voelen van die oude vonk….Steeds sneller liep ik terug. Als ik maar niet te laat was… Net toen ik bij de winkel was, liep hij naar buiten met een luxe papieren tas in zijn hand. Blij verrast keek hij me aan.

“Hey Coen”, riep hij uit, “da´s lang geleden! Hoe is het met je?”

Al gauw waren we gezellig in gesprek, alle wetenswaardigheden van de laatste 20 jaar in vogelvlucht uitwisselend totdat we bemerkten dat het begon te regenen.


“Ik woon hier vlakbij. Laten we naar mijn appartement gaan, dan kunnen we daar wat drinken en relaxed verder praten want ik wil alles van je weten”, zei Carlo.

Dat liet ik me geen 2 keer zeggen want ik was weer helemaal in de ban van zijn verschijning. Aangekomen bij zijn appartement, trok Carlo meteen zijn natte shirt uit.

“Geef die van jou ook maar, dan stop ik ze in de droger”.

Daar stond hij weer met zijn naakte bovenlijf voor me, net als 20 jaar geleden…Een schok van herkenning ging door me heen en ik voelde dat ik er weer even geil van werd als toen. Ik kreeg ontzettend de behoefte om dat strakke, gladde, zacht glanzende lichaam tegen me aan te drukken en zijn huid millimeter voor millimeter af te likken...

In plaats daarvan trok ik mijn shirt ook uit en gaf het aan hem. Aangezien het hartje zomer was, was het ondanks de regen niet koud en maakte Carlo geen aanstalten om me een ander shirt aan te bieden, noch om zelf een nieuwe aan te trekken. Ik voelde zijn ogen over mijn lichaam glijden en plots wreef hij zijn vlakke hand zachtjes over mijn borst…

”Je bent nog behoorlijk nat”, zei hij. “Hier heb je een handdoek. Maak jezelf vast comfortabel in de kamer. Ik ga dit spul en mezelf ook even drogen en trek een fles wijn open.

´Ben zo bij je!” riep hij me nog na terwijl hij naar de badkamer liep.

Nieuwsgierig liep ik de kamer in. Hij had een gezellig zolderkamer appartement met een vide en lange dwarsbalken. Antiek en design wisselden elkaar af in een smaakvol geheel. Ik bestudeerde zijn boekenkast en neusde wat door zijn dvd verzameling.

Waar ik onbewust naar op zoek was, vond ik meteen: Carlo had een behoorlijke porno collectie. Lichte opwinding maakte zich van mij meester terwijl ik de DVD’s door mijn handen liet glijden, op het eerste oog allemaal hetero maar al snel stootte ik op gay DVD’s. Op de covers stonden geile foto’s van jongens die elkaar in alle standjes aan het pijpen en neuken waren. Ik voelde mijn pik steigeren en kon het niet nalaten om zacht mijn kruis te kneden terwijl ik me verlustigde aan plaatjes van spuitende pikken. Ik voelde Carlo’s handafdruk nog op mijn borst en beeldde me in hoe diezelfde hand over mijn lichaam naar beneden dwaalde om mijn jeans te openen en mijn pik de broodnodige ruimte te geven…

Plots hoorde ik voetstappen dus stopte ik snel de DVD’s terug op hun plaats en keerde me om. Daar kwam Carlo aangelopen met een fles wijn en glazen in de hand. Man, wat zag hij er lekker uit in zijn jeans en ontblote torso. Zo stoer en tegelijkertijd zo fragiel. Ik wist niet wat me overkwam, ik dacht dat ik niets meer voor jongens voelde maar Carlo maakte het –onderdrukte- beest helemaal in me wakker…

“Wijntje Coen?” vroeg Carlo terwijl hij ging zitten.

Ik herraapte me en antwoordde: “Graag, wat woon je hier mooi joh. Hoe lang zit je hier al?”. Spoedig waren we weer in een geanimeerd gesprek verwikkeld over van alles en nog wat. Op een geven moment vroeg ik wat hij gekocht had in de lingeriewinkel - iets voor zijn vriendin?

 “Op dit moment heb ik geen relatie”, zei hij “ik ben lekker vrijgezel, kan doen en laten wat ik wil en heb mezelf getrakteerd op wat mooi ondergoed. Wil je het zien?”

Carlo wachtte het antwoord niet af en haalde uit de zak 2 trendy slips, hoog opgesneden met een brede gordelband.

 “Weet je wat? In het kader van de hernieuwde vriendschap krijg je er één van mij cadeau”, zei hij terwijl hij me lachend een oranje slip toewierp.

“Oranje staat goed bij je zwarte haar. Doe hem aan, je bent toch al half naakt en ik wil zien hoe die staat”.

Ik keek hem even twijfelend aan maar hij was zelf al opgestaan om zijn broek uit te doen en het blauwe exemplaar aan te trekken. Ik begon zittend mijn jeans omlaag te stropen hetgeen niet meeviel omdat hij nog vochtig van de regen was. Toen ik weer opkeek, stond Carlo in al zijn naakte glorie voor me. Gebiologeerd staarde ik naar zijn kruis dat volledig geschoren was. Eindelijk zag ik die pik van hem, een heerlijk stuk vlees, onbesneden, recht van vorm en behoorlijk lang als je bedacht dat ie in slappe toestand was. Hij zag me staren maar trok er zich niets van aan.

Ik bood hem nu ook de “full monty” terwijl ik de ene slip voor de andere verruilde. Ik voelde zijn blik over mijn kruis gaan. Gelukkig was mijn pik niet meer stijf maar hij was nog wel van behoorlijke proporties en lag loom op mijn bovenbeen. Ik was niet geheel geschoren maar had wel nog pas een paar dagen geleden het schaamhaar getrimd zodat alles er verzorgd bij hing. Op de een of andere manier genoot ik van zijn ongegeneerd staren en ik nam alle tijd om de nieuwe slip aan te trekken. Eenmaal aangetrokken, stond ik op en showde het model, theatraal heupwiegend. Carlo klikte goedkeurend met zijn tong en pakte mijn arm vast

“Kom even hierheen, hier is een spiegel.”

 Hij loodste me naar een grote barokke spiegel en ging naast me staan. We keken elkaar even lachend aan in de spiegel en lieten toen onze blikken over elkaars lichaam glijden. Hij zag er heerlijk uit in zijn slip: de hoog gesneden pijpen zorgden ervoor dat zijn benen nog langer leken dan ze al waren en zijn pik tekende zich duidelijk af achter het strakke stof.

“Mooi?” vroeg Carlo.

De lach van zijn gezicht was verdwenen en plaats had gemaakt voor een afwachtende, geile blik.

 “Perfect…dank je wel”, zei ik met zachte stem. ´Die van jou zit je trouwens ook perfect´.

“Kom, daar drinken we dan op!”

Carlo liep terug naar de bank en liet zich er languit op ploffen. Ik ging tegenover hem zitten en even keken we elkaar zwijgend aan.


“…Je hebt het label nog aan de slip hangen”, merkte hij plots op. “Wacht, dan zal ik het er even afbijten”.

Hij liet zich van de bank rollen, kroop naar mij toe en duwde mijn benen uit elkaar. Zijn gezicht bewoog naar mijn kruis en zijn handen tilden het elastiek van de slip op om het bevestigingskoordje van het label te zoeken. In plaats van direct het koordje door te bijten, begon hij eerst het label aandachtig te bestuderen en voor te lezen wat er allemaal op stond. Ik keek neer op zijn mooie hoofd tussen mijn benen, zijn engelengezichtje dat vlak bij mijn kruis allemaal onzin zat te prevelen, zijn handen op mijn onderbuik en ik voelde me helemaal wee worden…mijn pik begon onbedwingbaar te groeien…

”made in Italy, 50% polyester, 50% cotton…´ Carlo keek me even aan. ”Weet je wat ik altijd heb willen weten?´,  zei hij terwijl zijn blik ondeugend op en neer ging van mijn gezicht naar mijn kruis en weer terug.

“Nee…” zuchtte ik…

”Hoe katoen smaakt” antwoordde hij glimlachend waarna zijn gezicht resoluut naar mijn slip afdaalde.

Ik voelde zijn hete adem door het stof heen en meteen daarna zijn tong die verkennend mijn slip aftastte, echter zonder mijn pik aan te raken. Zachtjes begon hij happende bewegingen te maken, zijn lippen beroerden mijn huid en zijn tong gleed langs de zoom van mijn slip, half over de stof, half over mijn huid. Ik had het niet meer en klauwde met mijn handen door zijn lichtblonde haar, zijn gezicht in de richting van mijn pik duwend. Meer aanmoediging had hij niet nodig…

Ik voelde zijn tong langzaam over de hele lengte van mijn pik gaan, op en neer tot hij keihard was en kloppend tegen het stof aandrukte. Zijn mond zoog zich vast aan de schacht en hij begon met zijn hoofd heen en weer te gaan zodat de voorhuid van mijn eikel af schoof. Deze lag nu supergevoelig tegen het stof aan te schuren en het enige wat ik wilde was dat Carlo die verdomde slip van me aftrok om me te pijpen met die heerlijk geile mond en die gekmakende tong van hem.
Plots hield hij op en keek me schalks aan.

 “Katoen is écht lekker, wist je dat?” lispelde hij.

Geil glimlachend, pakte ik zijn gezicht tussen mijn handen. “Volgens mij zijn er dingen die nóg lekkerder smaken”, antwoordde ik met verhitte stem.

´Zoals…?´

Langzaam bewoog ik mijn mond naar de zijne en onze tongen vonden elkaar. We verloren ons in een lange, geile tongzoen, eerst langzaam en verkennend maar al gauw flitsten onze tongen hitsig langs elkaar heen, steeds dieper en intenser.
Al tongend trok Carlo me omhoog. We stonden nu tegenover elkaar, zijn handen gleden over mijn billen en ik sloeg m´n armen om zijn nek. Geil begonnen we onze lichamen tegen elkaar aan te wrijven terwijl we zachtjes in elkaars mond kreunden. Botergeil maakte hij me met de strelingen van zijn handen die overal waren, zijn lijf dat tegen me aan kronkelde, zijn bronstige geur, zijn gekreun, zijn tong diep in mijn mond en dan nog zijn harde pik die neukbewegingen tegen mijn kruis maakte. Ik verdronk in pure lust. Ik wilde die pik van hem in me voelen, hem leegzuigen, hem één laten worden met mijn lichaam…

Ik maakte me los van zijn mond, kuste zijn hals om me daarna vol overgave te storten op zijn tepels. Eerst wreef ik mijn neus genietend langs het stijve knopje om het daarna tussen mijn lippen te nemen terwijl mijn vingers met de andere tepel speelden. Carlo kroelde met zijn handen door mijn haar en begon te kermen toen ik wellustig aan zijn tepels begon te likken.

“Oh ja, lik eraan, zuig ze op… zóó lekker man”, kreunde hij.

Ondertussen waren mijn handen naar beneden afgedwaald om zijn slip naar beneden te stropen. Ik gaf nog een laatste kus op beide tepels en trok toen langzaam met mijn tong een spoor over zijn onbehaarde, strakke buik. Ik ging op mijn knieën zitten en bevond me toen eindelijk tegenover zijn heerlijke vleespaal die fier rechtop stond. Het was de eerste stijve pik die ik ooit “live” had mogen bewonderen en ik genoot met volle teugen. Dit was pure schoonheid, dit was minstens 20 cm pure lust!

Ik richtte mijn blik op naar Carlo die hevig verlangend terugkeek. Langzaam stak ik mijn tong uit en Carlo manoeuvreerde het topje van zijn eikel er tegen aan. Hem nog steeds geil aankijkend, pakte ik zijn paal vast en trok de voorhuid helemaal naar achteren. Licht schokkend lag de ontblote eikel nu op mijn tong terwijl Carlo zachtjes op en neer begon te stoten. Ik opende mijn mond en sloot mijn lippen om zijn eikel heen. Heerlijk warm en geil voelde het aan, geiler dan in mijn stoutste dromen. Ik kon de aandrang niet weerstaan en liet al snel zijn pik zo diep mogelijk naar binnen glijden om helemaal opgevuld te worden. Carlo kreunde weer en ik voelde zijn pik hevig kloppen tegen mijn keel.

Al gauw proefde ik het eerste voorvocht wat zich bitterzoet in mijn mond verspreidde. Ik liet de pik uit mijn mond glijden en trok zijn voorhuid weer ver naar achteren. Nieuwsgierig keek ik naar het kletsnatte, donkerroze gevaarte waar geil geurend voorvocht uitsijpelde en gretig likte ik het op. Toen duwde ik zijn pik omhoog tegen zijn buik en liet mijn tong afdwalen naar zijn geschoren ballen. Eén voor één nam ik ze in mijn mond en zoog hunkerend aan zijn voorraadkamers barstensvol heet zaad. Al likkend en zuigend, ging ik weer terug over zijn schacht naar het topje van zijn eikel en liet deze verzaligd mijn mond binnenglijden.

Carlo begon mijn mond te neuken met lange, langzame halen. Hij trok zijn pik ver terug om hem daarna weer tussen mijn getuite lippen diep in mijn keel te stoten hetgeen een geil slurpend geluid veroorzaakte. Zijn tempo versnelde en ik liet het in een geile roes over me heen komen. Zijn eikel flitste over mijn tong, dan weer tegen mijn wangen aanpokend, dan weer diep in mijn keel verdwijnend. Zijn handen klauwden in mijn haar terwijl ik zijn billen en geschoren zak kneedde. Plots verstijfde zijn lichaam terwijl zijn adem stokte.

 ‘Pas op, ik ga komen” kermde hij ten overvloede en hij maakte aanstalten om zijn pik terug te trekken.

Dat liet ik me niet gebeuren; ik moest en zou zijn zaad proeven dus ik pakte zijn billen stevig vast en ging razendsnel met mijn lippen op en neer over zijn paal. Ik voelde hoe zijn eikel opzwol in mijn mond en toen spatte zijn heet zaad in mijn keel. Lading na lading geil smakende mannensappen werden in mijn mond gespoten terwijl Carlo het uitbrulde. Ik kreunde het ook uit van genot en bleef aan zijn stomende pik zuigen tot de laatste druppel er uit gemolken was. Verzaligd hield ik zijn lul in mijn mond vol sperma tot alles doorgeslikt was en ik hem helemaal schoon gelikt had. Carlo slaakte een diepe zucht en liet zich achterover op de bank vallen.

 “Kom hier jij, geil beest” zei hij en schoof wat op zodat ik naast hem kon liggen. Ik kroop naar hem toe en nestelde me half over hem heen.

“Heb je nog wat sperma voor mij bewaard of heb je het allemaal doorgeslikt?” fluisterde hij.

“Kom maar proeven”, zei ik en stak uitdagend mijn tong uit.

We begonnen lekker loom te tongzoenen, de laatste restjes zaad verdelend in elkaars mond. Ondertussen wurmde ik mijn slip omlaag want mijn pik was natuurlijk nog steeds keihard en smeekte om verlossing. Hij floepte tegen Carlo’s bovenbeen aan en zachtjes begon ik kleine neukbewegingen te maken zodat de eikel heerlijk tegen zijn huid aanschuurde.

Glimlachend keek Carlo naar mijn stijve pik.

´Nu ben jij aan de beurt´, zei hij en hij boog zich voorover.

Zachtjes liet hij zijn tong over mijn pik heen gaan, net als toen ik mijn slip nog aan had maar ditmaal was de sensatie vele malen groter. Ik keek toe hoe hij mijn paal vastpakte, de voorhuid terugtrok en mijn eikel tussen zijn natte lippen liet verdwijnen. Heerlijk begon hij aan mijn eikel te likken en te zuigen terwijl zijn hand langzaam maar krachtig mijn pik aftrok. Hij oefende precies de juiste druk uit en al spoedig lag ik te kermen van genot. Deze jongen had dit beslist vaker gedaan; zo was ik nog nooit naar de hemel gepijpt door een vrouw.

Hij manoeuvreerde zich in standje 69 zodat zijn slappe pik nu boven mij hing. Zonder aarzelen nam ik het slijmerige geval helemaal in mijn mond en begon er verwoed aan te zuigen. Al gauw voelde ik hem weer groeien waardoor zijn eikel steeds dieper in mij keelgat kroop. Hunkerend naar nog meer zaad, begon ik steeds hitsiger te zuigen, mijn hoofd zo goed en kwaad als het kon op en neer bewegend. Tegelijkertijd werd ik gek van verlangen om mijn zaad diep in zijn mond te spuiten. Hij bleef me nog steeds langzaam aftrekken maar maakte nu halve draaiingen met zijn hand terwijl zijn gulzige mond steeds sneller op en neer ging over mijn eikel.

Na een tijdje trok hij mijn benen wat omhoog zodat mijn kont binnen zijn bereik kwam. Hij trok mijn billen wat uit elkaar en liet zijn tong door mijn bilnaad gaan. Hier had nog nooit iemand mij gelikt maar het voelde hemels! Een heerlijk warme sensatie ging door me heen terwijl Carlo’s tong rondjes begon te draaien over mijn jongenskutje. Langzaam voelde ik de kringspier ontspannen waardoor zijn tong steeds dieper kon doordringen in mijn natte, maagdelijke holletje. Al likkend, plaatse hij een vinger tegen mijn anus, die al snel gemakkelijk naar binnen gleed. Ik kermde van geilheid en begon mijn kont tegen zijn vinger aan te stoten om hem zo diep mogelijk in mij voelen.

Ondertussen bleef Carlo krachtig aan mijn pik trekken en flitste zijn tong dan weer over mijn eikel, dan weer tussen mijn bilnaad.
Ik was niet meer bij machte om hem te pijpen en liet zijn natte pik uit mijn mond glijden. Ik wilde die grote, hete paal ergens anders voelen en kreunde:

 “Neuk me Carlo... Neuk me alsjeblieft met die geile pik van je”.

Carlo bewoog zich naar achteren, liet zijn tong over mijn buik gaan, beet even zachtjes in mijn tepels en fluisterde toen in mijn oor: “wil je echt dat ik je neuk, lekker ding?

 “Oh yes”, hijgde ik, “neuk me gek en spuit me vol met die hete pik van je…”

Hij gaf me een geile tongzoen en ging toen op zijn knieën voor me zitten. Ik trok mijn benen omhoog en hij stopte een kussen onder mijn billen zodat mijn kontje comfortabel omhoog stak. Na eerst nog even mijn sterretje kletsnat gelikt te hebben, plaatste hij zijn eikel er tegen aan en duwde hem langzaam naar binnen. Ik was volledig ontspannen, had geen angst voor pijn of wat dan ook en wilde slechts dat mijn tochtige jongenskutje gevuld werd door die hete paal van hem.

Langzaam voelde ik het gevaarte naar binnen glijden. Even was er een hevige pijnscheut toen zijn eikel mijn kringspier passeerde. Ik zoog mijn adem in en mijn lichaam verkrampte. Carlo zag het en begon aan mijn tepels te trekken om de pijnprikkels te verleggen waardoor mijn hele lichaam begon te gloeien. De pijn sloeg snel om in puur genot en ik kreunde dat hij door moest gaan.

Ik voelde zijn hete staaf steeds verder in mijn darmen doordringen, steeds dieper tot zijn ballen mijn kont raakten. Hij stopte even en keek me geil aan terwijl ik zijn gloeiende eikel diep in mijn buik voelde kloppen. Toen begon hij me langzaam te neuken en tegelijkertijd weer aan mijn stijve pik te trekken. Ik kreunde als een bezetene, duwde mijn billen tegen hem aan om zijn pik zo diep mogelijk in me te voelen en begon wellustig met mijn eigen tepels te spelen. Kronkelend van genot lag ik voor hem terwijl zijn stomende paal steeds sneller op en neer gleed in mijn kont. Hij liet mijn pik los en bewoog zijn gezicht naar me toe zodat we lekker konden tongzoenen terwijl hij als een geile dekhengst op me inbeukte. Ik begon mezelf af te trekken in een razendsnel tempo.

“Neuk me”, hijgde ik in zijn mond, “neuk me, neuk me, neuk me dieper, neuk me gek! ”

Beiden voelden we het orgasme aan komen stormen. Een moment bleven we roerloos liggen, alsof we in het oog van een orkaan verkeerden. Alleen onze lichamen beefden licht terwijl we elkaar vol geilheid aankeken. Toen zetten we beiden aan voor de grote finale. Ik spreidde mijn benen zo ver mogelijk zodat zijn pik nog dieper in mijn kont wegzakte en voelde meteen de eerste hete golven geil sperma in mijn darmen spatten. Tegelijkertijd trok ik mijn voorhuid ver naar achteren en onhoudbaar kwam het orgasme vanuit de puntjes van mijn tenen aanrollen. Luid kreunend schoot ik mijn hete lading over mijn lichaam en tegen zijn borst. Carlo bleef me maar door neuken met zijn zaadspuitende staaf in mijn nu spekgladde kontje en ik kronkelde tegen hem aan zodat mijn sperma zich verspreidde tussen onze lijven. Minutenlang bleven we zo kreunend tegen elkaar aan schokken tot Carlo zich uitgeput en volledig bevredigd op me neer liet vallen.

Zo bleven we een tijdje nagenietend op elkaar liggen. Carlo wreef loom met zijn gezicht over mijn met zaad besmeurde borst. Hij likte wat sperma op en gaf me een lange tongzoen zodat ik mijn eigen sperma kon proeven. Smakkend lieten we het ziltige goedje tussen onze monden heen en weer gaan tot alles doorgeslikt was. Daarna ging hij weer op zoek naar andere klodders op mijn lijf en herhaalde zich hetzelfde spelletje. Ondertussen voelde ik zijn geile zaad uit mijn nog steeds tochtige jongenskutje sijpelen…

”Lik mijn kontje uit; ik wil jouw sperma ook weer proeven”, gromde ik.

Coen liet zich naar beneden zakken en duwde mijn benen uit elkaar. Weer voelde ik zijn tong heerlijk geil aan mijn brandende kontgaatje likken. Hij trok mijn billen ver uit elkaar en gulzig slurpte hij het terugsijpelende zaad op. Met zijn mond vol, schoof hij met zijn gladde, warme lichaam weer over me heen tot zijn gezicht boven het mijne hing. Zwoel keken we elkaar aan en verlangend opende ik mijn mond. Door zijn lippen liet hij een klein straaltje ontsnappen, recht in mijn keel. Daarna plaatste hij zijn mond op de mijne en liet het zaad rijkelijk naar binnen stromen.

Mmmmm, wat smaakte dat toch ontzettend geil. Mijn pik begon weer aanmerkelijk te groeien terwijl onze tongen langs elkaar heen flitsten in onze met sperma gevulde monden. Ik klampte me vast aan zijn billen en begon tegen hem op te rijden. Binnen de kortste keren stond ik weer in vuur en vlam. Carlo merkte het en fluisterde hitsig:

“wil jij mij nu neuken, geil ding? Kom maar, ik wil die pik van je voelen in mijn kontje…”

Hij liet zich van mij afglijden en ging op zijn knieën voor de bank zittend, zijn lichaam steunend op de zitkussens. Ik knielde achter hem en bekeek verlekkerd hoe hij als een krols hoertje uitdagend zijn mooie witte billen aan me presenteerde. Ik begroef mijn gezicht in zijn bilspleet en begon verwoed met mijn tong op en neer te gaan, ondertussen stevig aan mijn eigen pik rukkend.
Toen hij drijfnat was, plaatste ik mijn eikel tegen zijn kontgaatje en gleed langzaam naar binnen.

 “ooohh jaaaaaaa”, kreunde Carlo, terwijl zijn handen in de bank klauwden en hij zijn kontje heen en weer wiebelde, “neuk me met die geile staaf van je, neuk me hard”.

Heerlijk nauw sloot zijn kontje zich centimeter voor centimeter om mijn paal. Ik voelde mijn eikel steeds dieper zijn hete darmen binnenglijden totdat ik er helemaal in zat.

“Ben je er klaar voor geil ding?” vroeg ik hem.

Ik wachtte het antwoord niet af en begon geil op en neer te stoten in zijn kontje. Carlo richtte zijn bovenlichaam op, sloeg zijn handen om mijn nek en begon me wellustig te tongen. Hitsig liet ik mijn handen over zijn lijf glijden richting zijn pik die, ondanks dat hij al 2 keer was klaargekomen, toch weer aardig stijf was. Ik begon hem verlekkerd af te rukken op dezelfde maat als ik hem neukte. Op een gegeven moment maakte Carlo zich van mij los.

´Mijn knieën beginnen pijn te doen´, steunde hij, ´laten we op de bank gaan liggen, OK?´

Verhit kroop ik op de bank en vleide me neer. Carlo boog zich over me heen en zoog zich meteen vast aan mijn paal. Slurpend, smakkend en zuigend pijpte hij mijn pik weer helemaal kletsnat. Daarna ging hij over me heen zitten en maakte aanstalten om zijn jongenskutje over mijn kloppende staaf heen te laten zakken. Zacht trok ik hem echter aan zijn lendenen naar me toe want ik wilde eerst die pik van hem nog in mijn mond voelen.

Hij begreep wat ik wilde en pakte een klein kussentje van de bank die hij onder mijn hoofd stopte zodat ik hem makkelijker kon pijpen. Ik likte een paar keer aan de schacht, cirkelde met mijn tong rond zijn dikke eikel en hapte toen zijn warme vlees naar binnen. Diep stootte hij zijn paal in mij zodat mijn hoofd vastgenageld werd aan het kussen. Ik genoot van het gevoel van machteloosheid, hoe hij als een bronstig beest mijn mondje begon te neuken en ik niets anders kon dan die pik keer op keer diep in mijn mondje op te vangen.

Zwaar hijgend trok hij zich terug, vastberaden om nu toch echt zijn kontje op mijn pik vast te spiesen maar ik hield hem nog even tegen, bang dat ik direct zou klaarkomen en dat wilde ik nog even uitstellen. Ik duwde zijn kruis nog wat naar voren en begon met lange halen aan zijn ballen te likken. Al likkend kon ik via zijn steigerende pik naar zijn gezicht kijken dat één en al genot uitstraalde. Een zacht gekreun ontsnapte uit zijn halfopen mond en smachtend keek hij terug naar mij. Botergeil werd ik van deze blik. Nú wilde ik hem neuken, nú wilde ik mijn pik diep in zijn hete kontje laten glijden!

Ik duwde hem terug en gewillig positioneerde hij zijn billen op mijn pik. Ik voelde mijn eikel gevangen worden in zijn aarsje en daarna liet Carlo zich meteen met een diepe zucht helemaal naar beneden zakken. Hij pakte zijn eigen pik en begon zich af te rukken, terwijl ik in zijn darmen begon te stoten. Ongecontroleerd begonnen we beide te kreunen en te bewegen, steeds harder, steeds sneller. Het werd zwart voor mijn ogen en van ver weg hoorde ik Carlo nog schreeuwen dat hij komen ging.

Ik voelde hoe mijn buik weer een spermadouche onderging, hete witte klodders die overal op mijn hunkerende lijf landden en tegelijkertijd spoot ik mijn eigen lading in zijn kontje. Ik stootte mijn onderlichaam zover omhoog als zijn gewicht me toeliet terwijl het zaad uit mijn eikel gutste en het orgasme door mijn lijf gierde.
Seconden leken minuten en minuten leken uren te duren maar na een tijdje kwamen we toch weer bij onze positieven.

Ik besefte dat het tijd was om naar huis te gaan. Per slot van rekening was het al ver na zevenen en rekende men thuis op me met eten. Ik stond dus snel op en legde Carlo de situatie uit.
Snel ging ik naar de badkamer, waste met een natte handdoek het sperma van me af, fatsoeneerde me zo goed en zo kwaad mogelijk en trok mijn kleren aan. Carlo kwam met zijn mooie, bezwete sexlichaam achter me staan, kuste me in de nek en trok mijn billen tegen zijn naakte kruis aan.

“Je komt wel snel een keer terug hé, lekker ding” fluisterde hij in mijn oor.

´You bet´, antwoordde ik met een brede glimlach, ´Morgen voor mijn part!´

3659 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.