Sauna 6

Geplaatst door: natu-60 op 05-03-23

...........na lekker gedoucht te hebben liepen we naakt naar beneden.

Joop ging direct de keuken in om wat te drinken in te schenken en ik liep gelijk door naar de huiskamer waar ik tot mijn verbazing Coby op de bank zag zitten.
Ze klopte op de bank en vroeg of ik naast haar wou zitten. Ik plofte naast haar op de bank niet wetende wat ik zeggen moest.

Even later kwam Joop binnen met 2 biertjes en een glas witte wijn zodat het mij al snel duidelijk werd dat er hier een voor opgezet spel werd gespeeld. 
Zo zijn jullie lekker bezig geweest vroeg Coby lachend en liet een hand over mijn slappe pik glijden.
Ik nam een slok van mijn biertje en keek Joop vragend aan. Ja joh ik heb je verteld over de fantasie van Coby aan jou of je er in mee wil gaan.

Om eerlijk te zijn zei ik dat ik het prima vond om Coby er bij te hebben maar dat ik nu toch wel voldaan was en dat we maar een keer moesten afspreken zodat we weer fit waren en iets meer tijd hadden om van elkaar te genieten.
Coby kneep een paar keer in mijn slappe pikkie die hier niet op reageerde en zei lachend dat ze dat een goed plan vond en het een heerlijk idee vond om ons tweeen met elkaar bezig te zien.

We spraken af in de zelfde sauna de zondag erop iets vroeger zodat we erna nog genoeg tijd hadden om van elkaar te genieten.
Ik dronk mijn biertje op en maakte aanstalten om naar huis te gaan. Joop stond op en liep op me af en gaf me een heerlijke knuffel en bedankte me voor de heerlijke dag. Ik gaf hem een heerlijk natte zoen terug en zei dat ik er van genoten had en uitkeek naar volgende week zondag. Coby kwam er bij staan en liet haar handen over onze blote billen glijden en zei ook dat ze naar volgende week uitkeek. 
Ik gaf haar ook een zoen en kleedde me daarna aan en vertrok naar huis.

Na een uurtje gefietst te hebben kwam ik thuis aan en kleedde me uit en liet me naakt op de bank vallen.
Ik liet deze dag nog eens de revue passeren en al gauw lag ik met een stijve pik zo geil was ik en met de wetenschap dat er volgende week weer zo dag zou komen begon ik langzaam met mijn piemel te spelen en al snel kwam ik die dag voor de tweede keer klaar. Ik liet het geil op mijn buik liggen en deed mijn ogen dicht en viel in diepe slaap. 

Nog een week werken wat duurde dat nog lang het liefst had ik gelijk de auto gepakt en direct terug gegaan........

word uiteraard vervolg 

1940 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.