Barbier

Hallo alemaal,


Zoals bekend heb ik een baard, maar is mijn hoofd kaal. Dit wil niet zeggen dat ik geen verstand heb van haar, want mijn moeder is kapster geweest ik weet er alles van maar mijn eigen haar is gewoon een ramp en ik heb geen zin om er mijn best voor te doen.
Mijn baard daarentegen is een ander verhaal hier ben ik trots op, maar deze heb ik altijd zelf met mijn kennis van haren onderhouden en ik wilde er eens meer aandacht aan geven en naar een barbier gaan.

Zo gezegd, zo gedaan; eenmaal binnenkomend zegt de barbier in kwestie goedemiddag en ik zeg dat terug zoals dat mij geleerd is en hij vraagt wat ik voor hem kan doen.
Eenmaal gezegd wat ik wilde ging hij aan de slag en wijs mij naar de behandelstoel, op dat moment was er niemand anders aanwezig in de ruimte en we raken dus snel in gesprek over persoonlijke zaken.
Hij vraagt of ik een vrouw/vriendin heb en ik zeg natuurlijk dat ik die niet heb (heb ik ook niet en ook geen vriend/man waar ik wel zeker open voor sta aangezien ik bi-sexueel ben maar dat ter zijde) en hij zegt ook niemand te hebben.
Verder in het gesprek praten we over geaardheid en ik zeg hem bi-sexueel te zijn waarop hij zegt dit ook te zijn en op het moment zelfs ook vrijgezel te zijn.

Eenmaal klaar met mijn baard praten we nog wat na over homosekueele gevoelens en vraag ik hem of hij gepijpt wil worden als een soort van fooi waarop hij zegt met een knipoog; ik zal de deur even op slot zetten dan gaan we even naar achteren en ik grinnik hihi.
Zodoende doet hij de deur op slot en we gaan samen naar achteren waar hij een klein kamertje als kantine gebruikt met een tafel en een stoel. Niks bijzonders maar degelijk voor een lekkere sexpartij hihi.
Ik begin hem te tongen met mijn armen om zijn nek en laat mij geil en langzaam op mijn knieen zakken, maak zijn riem los en trek zijn boxer en spijkerbroek van zijn lekkere kontje af.
Zijn pik is rond de 20cm, staat rechtop als een keiharde paal, is lekker dik 5-6cm en geil en nat begin ik hem te pijpen zonder gekke dingen gewoon lekker pijpen en heerlijk begint hij te kreunen.
Het pijpen kan ik lekker lang blijven doen door af te wisselen tussen met en zonder hand en lekker aan zijn billen te strelen en met mijn handen vrouwelijk over zijn lichaam te gaan als een echte pijpslet.
Gulzig pijp ik zijn pik en druk die regelmatig diep in mijn keel om hem tot een hoogtepunt te krijgen en na een goed kwartier heerlijk pijpen zegt hij klaar te komen.
Diep in mijn keel doordat ik zijn billen naar mij toe druk laat ik hem mijn keel heerlijk vol spuiten tot het letterlijk mijn neusgaten uitkomt en laat hem volledig zijn gang gaan samen kreunend tot ie helemaal klaar is zuig ik het laatste beetje uit zijn 20cm lange, keiharde en natte pik mmmmm.

We wisselen nummers met elkaar uit, omdat het zo leuk was samen en spreken af om het gauw weer te doen met nog meer spannende sex hihi.
Zijn naam is Miguel, lekker exotisch maar hij is gewoon blank (ben overigens niet racistisch en zou ook graag een donkere pik willen verwennen hihi) en we gaan zeker vaker afspreken dus hou mijn verhalen in de gaten ;-).

Xxxx Bianca

2695 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.