Massage voor massage

Geplaatst door: hans492 op 08-03-23

Massage voor massage

Dit is een waar gebeurd verhaal .Ik ben een Bi-man van begin 60 en vanwege een blessure in mijn schouder kom ik al jaren lang bij een masseur om de spieren wat soepel te houden. Ad zo heet mijn masseur is een leuke sportieve, getrouwde hetero van achter in de 60. Zijn vrouw is Fysiotherapeut En samen wonen ze op een klein boerdijtje ergens op het Drentse platteland. Ad heeft zijn massagesalon aan huis en daar is het altijd een oase van rust. Als ik kom voor een behandeling dan heeft hij altijd een rustgevend muziekje opstaan en veel kaarsjes branden. Onder de heerlijke  stevige handen van Ad kom je al snel geheel tot rust .Je snapt wel dat ik er altijd naar uitkijk om weer naar hem toe te mogen gaan.

In als die jaren dat hij mij masseert hing er tussen ons altijd al een heerlijke geile energie. Maar verder bleef het altijd professioneel tussen ons. Op een zeker ogenblik is daar door samenloop van omstandigheden verandering in gekomen En dat wil ik nu graag met jullie delen.

Al tijden lag ik al geheel naakt op de massagebank omdat de pijn bij mij vaak uitstraalt naar mijn rechter bil. (vaak heb ik helemaal gen pijn meer maar vind het gewoon lekker om daar gemasseerd te worden)  Ad masseert me met zijn grote handen dan zo lekker en intens dat het onhandig is als ik mijn boxer aanhoud. Dus hebben we afgesproken dat ik die dan uitrek. En om eerlijk te zijn vind ik het ook altijd wel geil om mij voor hem uit te kleden en dan op de tafel te gaan liggen. Ik zie Ad altijd wel kijken met van die twinkelende oogjes maar durfde nooit verder te gaan. Totdat ik laatst een keer op een stralende zomerdag bij hem kwam. Het was zo warm dat we allebei in een korte broek liepen en weinig kleren aanhadden. Ik zag dat Ad een beetje moeilijk liep en vroeg wat er gebeurd was. Hij zei dat hij met de racefiets was gevallen en zijn bovenbeen en bil daarbij geblesseerd had. Toen ik ging liggen en hij mij masseerde vroeg ik hem of hij eigenlijk zelf wel eens gemasseerd werd. Ad vertelde mij, dat hij na zijn opleiding zelf nooit meer gemasseerd was maar dat hij nu eigenlijk ook wel een massage kon gebruiken. Ik vertelde dat ik ook wel wat massage ervaring had als hobbyist en stelde hem voor om deze keer massage voor massage te doen met gesloten beurs. Ad moest hier even over nadenken maar zei dat hij het eigenlijk wel een fantastische idee vond. En omdat hij die dag verder toch geen klanten meer had stelde hij voor om het gelijk maar eens te gaan  proberen. Met veel enthousiasme begon hij mij lekker te masseren. Nadat hij mij na een uurtje van top tot teen geheel gemasseerd had en ik nog even lekker lag na te genieten zei hij lachend. Nu eerst even wat drinken en dan ben ik volgens mij nu aan de beurt . Na wat gedronken te hebben deed Ad zijn kleren uit op zijn onderbroek na uit. Dit terwijl ik nog steeds geheel naakt was. Ad zei ik, Het kijkt me handiger dat jij je broekje ook even uitdoet dan gaat het wat makkelijker. Ad keek even wat bedenkelijk maar met een rood hoofd zei ‘ok maar vind je het erg als ik eerst nog even snel onder de douche stap voordat jij mij masseert want  dat vind ik prettiger! Heel goed Ad, zei ik en 5 minuten later kwam Ad heerlijk fris ruikend met een badjas aan de kamer weer in. Langzaam liet hij zijn badjas zakken en wat ik zag beviel me gelijk al. Een prachtige half stijve pik van een 17 cm en mooi glad geschoren ballen en bovenbuik. Een klein plukje haar boven zijn lul.

Duidelijk een beetje onwennig stond hij voor mij en ging op zijn buik op de massagetafel. liggen Ik knikte goedkeurend dat het mij wel beviel wat ik zag en voelde dat dit hem gerust stelde. Hij ging met een zucht naakt op de tafel liggen en nadat hij zich comfortabel had neergelegd legde ik eerst mijn twee handen op zijn lichaam. Ik voelde gewoon een paar minuten wat er was en al snel merkte ik dat zijn ademhaling rustiger werd Een mooi moment om zachtjes te beginnen. Heel langzaam werkte ik van zijn schouders naar zijn voeten en vergat daarbij niet de belangrijke drukpunten in zijn billen. Ik hoorde hem daarbij zachtjes kreunen van genot. Zijn handen had hij met de palmen omhoog en toen ik hem wat krachtiger begon te masseren gleed mijn half stijve lul even stiekem over zijn hand. Hij schrok hier even van maar ik fluisterde hem zachtjes in zijn oor dat het goed was en dat alles er gewoon mocht zijn. en dat ik het Ok vond. Verder vertelde ik hem dat wat hier gebeurde in de kamer onder ons zou blijven maar als hij er moeite mee had ik wel iets aan wilde trekken. Nee hoor zei Ad maar dit is helemaal nieuw voor mij dat de rollen zijn omgekeerd en dat ik zo ongelooflijk lekker gemasseerd word door nota bene een naakte man. Dit heb je duidelijk veel vaker gedaan. Je gebruikt een techniek welke nieuw voor mij is. Ja Adje zei ik lachend. Ik masseer wel eens vaker mannen en ze worden aan het eind allemaal happy van mijn massage. Ik zag dat hij even slikte en zijn hoofd rood worden.  ik zei toen ‘en nu niet meer praten Ad. alleen genieten en voelen wat er met je gebeurt. Ja is heerlijk Hans. zei hij Ik laat me verrassen. Ga lekker door zo.

Dus ging ik door met masseren. Met mijn handen en ellebogen over zijn rug. Af en toe mijn lul lekker over zijn handen laten glijden en ik merkte dat hij dat fijn vond af en toe zijn hand er omheen sloot en dan stootte ik een paar keer plagend in zijn vuistje. Aan het kreunen merkte ik dat hij ondertussen ook ontzettend geil was geworden. Ik liet daarom wat warme olie door zijn bilnaad lopen en liet af en toe een vinger over zijn sterretje glijden. Een van mijn vingers gleed af en toe zo per ongeluk zijn inmiddels gewillige grotje in. Aan zijn gekreun  te horen vond Ad het heerlijk. Ik liet de massagetafel zakken met het pedaal en ging nu voorzichtig boven op hem liggen voor een body to body massage. Steunend op mijn knieën en ellebogen kon ik precies de goede druk met mijn borst en buik op zijn rug en billen uitoefenen. En natuurlijk gleed ik met mijn stijve pik af en toe lekker tussen zijn billen.. Hij was als was in mijn handen. Na hem zo enige tijd liefdevol gemasseerd te hebben barstte hij ineens in snikken uit. Dit voelt zo lekker en goed Hans maar ook zo ontzettend verkeerd, snikte hij.  Ik hield hem zachtjes vast en fluisterde dat het goed was en dat dit alleen maar een oordeel in zijn hoofd was. En dat alle emoties en stress er nu langzaam uit kwamen en dat dat goed was. Blijf bij je gevoel zei ik en probeer gelijk met mij samen adem te halen. Zo bleven een tijdje liggen en genoten van het moment.  Toen fluisterde ik in zijn oor of hij het lekker vond en wel eens een prostaat massage had gehad en of hij dat wel wilde. Hij steunde dat hij dat wel graag wilde proberen. Als ik maar voorzichtig deed. IK zag hem even twijfelen en zei het heel voorzichtig te gaan doen met mijn vingers Dat leek Ad wel lekker en ik vroeg hem zich om te draaien.

Zijn prachtige grote lul stond straks tegen zijn buik en ik kon het niet nalaten om er even plagend aan te likken en  hem even in mijn mond te laten glijden. Toen hij zei dat hij bijna kwam stopte ik. En begon daarop zijn kutje te masseren met mijn vingers. Eerst met een en later met nog een paar vingers meer.  Even later wat dieper en toen ik zijn prostaat masseerde zag ik dat de slierten prostaatvocht er al uitstroomde. Ad wist niet meer hoe hij het had. Heerlijk lag hij hier op zijn rug te kronkelen en werd lekker voor de eerste keer gevingerd door een man terwijl hij ongekend genot ervaarde wat hij nog nooit had ervaren. Ik moest mij beheersen om niet gelijk mijn geile pik er in te steken en hem flink door te neuken want je begrijpt natuurlijk wel dat ik zo langzamerhand ook behoorlijk geil was geworden. Maar als je iemand zo ziet genieten voor de eerste keer dan is dat natuurlijk fantastisch en moet je hem dat moment gunnen. In mijn achterhoofd had ik allang bedacht dat ik aan deze massage sessies met Adje het begin kon zijn van velen en waar we nog veel plezier aan konden gaan beleven. Mijn lul had hij ondertussen stevig vast en ondertussen trok hij me lekker af terwijl ik hem een heerlijke prostaatmassage gaf. Ik sloot mijn lippen om zijn inmiddels half stijve lul en toen ik met mijn duim ook nog eens gelijktijdig een zijn perineum begon te masseren werd het mijn Adje te veel en schreeuwend van genot kwam hij goddelijk lekker klaar met zijn gehele lichaam. Wat een prachtige ervaring om een man onder je handen zo te mogen zien genieten. Veel stralen zaad schoten met kracht in mijn mond en smakelijk slikte ik al zijn honingzoete zaad door en likte hem helemaal schoon.  Ik ben daarna weer lekker op hem komen liggen en hield hem stevig vast en hij snikte hevig De tranen stroomde hem over de wangen van geluk, Jarenlange onderdrukking van zijn gevoelens kwamen ineens naar boven. Dit voelt zo fijn Hans zei hij. Ja Ad. Je hebt eindelijk je hart gevolgd en het is goed zoals het is. Ik heb hem daarna een flinke poos lekker laten bijkomen op de massagetafel en zat zelf ernaast op de stoel na te genieten met een heerlijk ijskoud biertje. Onze gezamenlijke sessie had ruim drie uur geduurd en ik was ondertussen langzamerhand ook wel helemaal leeg. Heerlijk was het geweest maar genoeg voor deze keer. Na een half uurtje vroeg ik aan ad hoe hij het had ervaren. Ad zei zo’n fantastische ervaring zijn niet met woorden te beschrijven. Dit kan je alleen maar ervaren. Ik had niet kunnen dromen dat dit bestond. Wat was dit heerlijk Hans.

En jullie begrijpen dat het niet bij deze ervaring is gebleven maar dat we dit nog veel vaker gedaan hebben. Adje is inmiddels met pensioen en naar Spanje verhuist met zijn vrouwtje en ik zie hem helaas niet meer maar het was we een prachtige tijd met hem. Als jullie willen kan ik nog wel iets vertellen wat ik hem beleefd heb. Laat maar een berichtje achter.

Xxx Hans

2936 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.