Barbier 4

Naakt met alleen mijn zwarte voorgevormde kanten BH aan en nog steeds lekker aan het tongen en zoenen en strelen vrijen Miguel en ik onder de dekens heerlijk door.


Na die 30 minuten begin ik weer geil te worden en mij als een sletje te bewegen/gedragen en ik ga met mijn ballen op zijn plat liggende pik zitten om hem geil verder te zoenen en over zijn pik te glijden.
Geil en hoerig begin ik zijn pik hard te maken met mijn scrotum nog steeds nat van de olie en hij begint heerlijk tegen te duwen met zijn handen op mijn billen terwijl we heerlijk door blijven tongen.
Zijn grote harde pik heeft er ook weer zin in dus ik pak hem beet en druk zijn eikel door mijn kringspier heen en laat mij er langzaam overheen zakken tot zijn volledige 20cm helemaal in mijn kutje zit.
Heerlijk geil op zijn pik zittend begin ik hem lekker te berijden met zijn harde pik in mijn natte kutje soepel glijdend door de olie en zweet vanwege de zon op zolder, stomende gay seks tot gevolg en heerlijk neuken met bezweette lichamen tegen elkaar aan lekker glijden.
Na weer zo'n 10 minuten veranderen we van standje, ik ga op mijn handen en knieën met mijn kont naar achteren op bed staan en hij op zijn knieën achter mij en drukt zijn harde pik weer in mijn kutje.

Lekker op zijn hondjes neukend en zacht kreunend neuken we geil verder en hij gaat lekker door met lange stoten en mijn pik is ook goed hard, maar wordt zeker niet vergeten en na een minuut of 10 stopt Miguel even met neuken en kort pijpt hij mij even.
Dat hoeft hij niet lang te doen want ik ben bloedgeil op dat moment en kom al bijna klaar na 5 minuten hihi.
Miguel aan de andere kant kan zich goed inhouden, voor mij is het nog allemaal te spannend dus extra geil en ik ga op mijn buik liggen met mijn kontje omhoog en mijn benen wijd zodat hij mij makkelijk kan penetreren.
Zijn keiharde pik in mijn kutje, onze naakte lichamen tegen elkaar aan glibberen in het zweet, vrijen met liefde, tongen en zoenen. 
Knuffelend neuken we heerlijk door en besluiten we beide te gaan liggen zodanig dat hij achter mij komt liggen en zijn 20cm harde paal in mijn kutje drukt. 
Huid op huid vind ik supergeil en lekker, lichamen tegen elkaar aan pik diep in me kutje mmmm zo wil ik het graag lekker vrijen en tongen, hij trekt mij ook lekker af en samen komen we tot een hoogtepunt en zijn 20cm komt heerlijk in mij klaar terwijl mijn 18cm ook heerlijk spuit in zijn handen mmmm hihi.

We zoenen en knuffelen nog lekker even verder en besluiten wat sterkers te gaan drinken en nog een joint te gaan roken, dit komt de volgende keer want daar blijft het natuurlijk weer niet bij hihi.

Xxxx Bianca

1092 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.