Onverwachte uitspatting 2

We zouden een maand later weer de natuur in gaan om schoon te maken. Het was een prachtige warme dag en ik verheugde me op het weerzien met Pim, na ons geile avontuur onder de douche na de vorige schoonmaak.
Ik had nu een korte broek en een T-shirtje aan. Van verre zag ik Pim al komen en ook hij was luchtig gekleed. We kwamen te werken op een tamelijk afgelegen plek. Een meevaller want er hing meteen weer spanning in de lucht. Maar er moest ook gewerkt worden.


We pauzeerden even, zittend op een boomstronk. Ik moet plassen en dat zei ik. Pim keek me aan en zei: "doe hier maar". Lekker idee. Ik aarzelde niet en trok mijn broek naar beneden. Mijn piemel floepte er uit. Ik zag Pim verlekkerd kijken. Ik moest mij snel concentreren en voelde de urine zich door mijn piemel een weg banen. Een mooie straal volgde. Net toen ik klaar was, ik had m nog niet uitgeklopt, pakte Pim mijn eikel in zijn hand en speelde er mee. Zachtjes kneedde hij en wreef met zijn dum over mijn plasgaatje. Er volgden nog wat druppels waardoor alles lekker glibberig nat werd. Dat voelde heel geil en mijn pik begon te groeien. Ik ging met mijn hand zijn broek in, en tastte naar zijn pik. Die was ook al behoorlijk gegroeid. Wat is het toch lekker, zo' n groeiende pik in je hand. Zijn vingers waren nog lekker bezig met mijn nadruppelende plasgaatje. Oh wat lekker! 


Pim deed snel ook zijn broek naar beneden zodat ik vrij toegang had tot zijn inmiddels keiharde pik. Ik was zo geil nu dat ik voorover boog en zijn pik in mijn mond nam. Ik trok zijn eikel vrij en zoog mijn lippen om zijn eikel. Zijn lijf schokte en ik hoorde een kreun. Ik liet mijn tong langs zijn toompje glijden en liet toen zijn pik zo diep mogelijk mijn mond binnendringen en begon hem met rustige halen te pijpen. Dat had ik nog nooit gedaan maar het voelde ontzettend geil. Zeker toen ik merkte dat Pim er helemaal gek en geil van werd. Ook ik genoot van zijn hand die mijn pik nu stevig aan het aftrekken was. Ik voelde een orgasme komen. Ik dacht even aan stoppen maar kon niet meer. Kreunend kwam ik klaar en spoot mijn zaad in het rond. Ik was even opgehouden met pijpen om het over me te laten komen. Toen wilde ik ook hem laten komen en deed mijn best om hem lekker te pijpen. Er in en er uit. Mijn hand om zijn ballen. Hij begon harder te kreunen. Ik was zo geil nu dat ik zijn zaad in mijn mond wilde laten komen. Hij riep "ik ga komen, oh, oh", en ik pijpte door. Voelde zijn pik nog harder worden en toen voelde ik een romige zilt smakende vloeistof uit zijn pisgaatje gepompt worden, tegen mijn tong. Wat geil om dat te voelen en zijn genot te ervaren terwijl mijn eigen pik nog druipend nagloeide.

Even later zaten we met onze verslappende pikken na te hijgen en na te genieten. Maar het werk was nog niet klaar en we gingen verder. Ons verheugend hoe we straks weer, hopelijk alleen, onder de douche zouden staan. Zo gingen we nog even lekker door, en af en toe voelden we even aan elkaars kruis, naar die lekkere pik achter het textiel.

2331 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.