Een kinky verjaardag

Geplaatst door: bootwanker op 09-03-23

Onze toyboy Ido was jarig geweest vorige week. Nederland is een vrij land, maar niet zo vrij dat we gezellig naar zijn verjaardag konden komen. Dus we gingen uit eten met hem. Ik had bij een leuk restaurant in de buurt een tafeltje voor ons gereserveerd.

Zoals altijd haalde ik hem op van de trein. Hij was al in de stemming, want ik zag dat zijn leren shirt onder een gewoon shirt zat. Onderweg kreeg ik de nodige aandacht van knuffels, strelingen en een greep in mijn kruis of mijn gereedschap er nog was.

Thuis kwam er van drinken niet veel want Ido begon gelijk ons overal te betasten, strelen en tongzoenen met ons. Al gauw waren we in bed beland en werden Frank en ik om de beurt gepijpt. En als hij de een pijpte, pijpte de ander hem. Op een gegeven moment moest ik de pret stoppen omdat we toch echt naar het restaurant moesten.

Ik vraag me af of de bediening zag dat we er ietwat verwilderd uitzagen. We werden keurig netjes aan een tafeltje gezet en alles was prima voor elkaar. Frank en Ido waren wat afgeleid of zo, want ik kreeg niet veel reactie op mijn vragen en verhalen. Ze keken aandachtig naar het tafeltje achter mij. Blijkbaar was daar iets te zien. Onder het eten zegt Frank ineens: “Volgens mij zit er een leuk homostelletje aan het tafeltje achter jou. Ik keek even onopvallend achterom en zag al snel dat het een leuk stel was. Ik ging even naar het toilet voordat het toetje kwam en had toen de kans om ze beter te bekijken. Ido en Frank hadden goed zicht op ze gehad en ik had nu ook wel gezien dat het een leuk stel was van ongeveer Frank zijn leeftijd of misschien nog wat jonger. Het waren echt mooie mannen en ze waren gekleed in een mooie spijkerbroek en een mooi shirt. Wat me toen pas echt opviel was dat ze rode rubber laarzen aanhadden. Heel apart en gewaagd vond ik dat. Nou hadden Frank en ik ook wel eens rubber laarzen aan gehad in een restaurant als we terug kwamen van een strandwandeling of boswandeling. Maar deze waren rood en glimmend schoon.


Fluisterend bespraken we of we ze leuk vonden en of Ido het zag om deze jongens mee naar huis te vragen. We zagen het alle drie wel zitten. Natuurlijk bestond de kans dat we boze gezichten zouden krijgen of stomme opmerkingen. Ik haalde dus een servetje en schreef mijn telefoonnummer op met de vraag of ze interesse hadden en legde dat op tafel bij hen.

Er gebeurde een poosje niks, maar na een poosje kreeg ik een appje van een van hen met de mededeling dat ze ons ook wel hadden zien zitten en wel een beetje jaloers waren op ons drieën.

Ze hadden best zin. Ze woonden ook vlakbij het restaurant. Net als wij. Ik gaf ons adres en ze zeiden dat ze even thuis gingen spoelen en dan zouden komen. Als ze kwamen moesten wij klaar zitten met een sportbroekje aan en voetbalsokken met daarover een paar rubber laarzen. Als we dat ok vonden wilden ze wel met ons daten. Ik appte “ok” terug. Wij moesten nog ons toetje eten en zaten ondertussen te overleggen over wat we wel of niet met hen wilden doen. En vonden hun kledingeis wel spannend.

Thuisgekomen zaten we elkaar alvast wat op te geilen op de bank en hadden we de vereiste outfits aangetrokken. Het duurde inderdaad niet lang of de mannen verschenen. Ik zag al wel dat ze geil waren, want ze hadden allebei een stevige bobbel in de broek en het leek wel of ze hun rode rubber laarzen nog een extra poetsbeurt hadden gegeven. Ze stelden zich voor als John en Alex en zeiden dat ze al 10 jaar samen waren en het leuk vonden om af en toe te daten. En ze zagen er allebei best goed uit. Knappe koppies met donker haar en donkere ogen. John was wat slanker dan Alex en Alex had wat meer haar zo te zien.


Aangezien we genoeg hadden gegeten en gedronken begonnen we gelijk met elkaar om de beurten wat te tongen en betasten. Al snel lagen hun kleren ook her en der door de kamer. Zij hadden dus ook een voetbalbroekje aan met voetbalsokken en hielden hun laarzen erbij aan. Hoogste tijd om te kijken of we met ons vijven wat op bed konden verder gaan. Aangezien Alex en John nieuw waren wilde ik graag eerst even hun pikken verkennen. Terwijl Ido en Frank met hen aan het tongen waren nam ik beide pikken om de beurt onder handen. En wat voor pikken. Allebei hadden ze mooie, geile pikken met een flinke zak eronder. Ik likte en zoog ze dus flink om de beurt en genoot er ten volle van. Alex en John hielden blijkbaar ook wel van wat ruiger werk, want we moesten alle drie op de grond gaan liggen en John en Alex trokken onze broekjes wat naar beneden zodat de pik en zak bloot kwamen te liggen en begonnen onze pikken en zakken te bewerken met hun laarzen. Het duurde maar even of het voorvocht maakte de zolen van hun laarzen nat en glibberig. Alex en John werden daar enorm geil van zo te zien aan de bulten en de natte plekken in hun broekjes. Toen we allemaal keiharde en natte pikken hadden werden we overeind getrokken was de tijd aangebroken om onze kontjes een beurt te geven. Alex begon Frank zijn kontje te vingeren en Ido zat al met een paar vingers in John zijn kontje. Gelukkig had ik het speellaken op bed gelegd want het glijmiddel vloeide rijkelijk en er werden eerst nog maar eens wat dildo’s bij gehaald om Frank en John hun kontjes goed op te rekken. Ik zat ondertussen om de beurt wat te tongen met Ido en Alex. Toen Ido zijn natte, keiharde pik bij John naar binnen ramde zag ik nog net hoe Alex hem voorzichtig bij Frank naar binnen perste. De dikke paarse eikel schoof langzaam naar binnen in het voorbewerkte kontje. Ik keek hoe Alex Frank eerst heel langzaam en daarna tot aan zijn ballen Frank begon te berijden. Inmiddels had ik mijn pik bij John in de mond geduwd en terwijl ik John in de mond zat te neuken keek ik hoe Ido John bereed en met zijn harde natte pik flink te keer ging in John en ik zag hoe Alex steeds dieper en harder in Frank zijn kontje pompte. Van John zijn mond en het aanblik van wat er verder gebeurde kwam ik haast klaar. Maar ineens stopte het geneuk.


Er moesten partners gewisseld worden en standjes veranderd.

John en Frank moesten plat op hun buik gaan liggen op het speelkleed. En omdat dit al glibberig was van de glijmiddel zouden hun pikken wel lekker glibberen over het kleed. Ido ging nu naar Frank en ik moest John berijden terwijl Alex toekeek en met zijn natte pik speelde. Ik duwde mijn pik in John zijn natte, warme voorbereden hol en voelde hoe mijn pik heerlijk in zijn hol verwend werd terwijl Alex toekeek. Tegelijkertijd zag ik hoe Ido Frank bereed en hem steeds wilder bereed als een wild beest. Onder mij hoorde ik John klaarkomen en toen zijn kontje samenkneep spoot ik ook flink af in hem. Ik viel helemaal slap op hem neer om even bij te trekken. Naast mij had Ido inmiddels ook zijn hoogtepunt bereikt. Ido en Frank zijn redelijk stil bij het klaarkomen. Ineens zeiden John en Alex dat ze moesten pissen. Ik vroeg of ze even in mijn laarzen wilden pissen en trok snel mijn sokken uit en de laarzen weer aan. Beide mannen keken elkaar aan en zeiden dat ze dat wel eens wilden doen. Op hun knieën elk naast een laars voelde ik al snel van beide mannen een krachtige staal tegen mijn benen en liepen mijn laarzen vol met hun warme pis. John zei tegen Alex dat hij dat geil vond om te doen en het later thuis nog wel eens wilde herhalen. Met flink gevulde laarzen liep ik voorzichtig naar de badkamer. John kwam achter mij aan en wilde samen met mij onder de douche. Ik moest eerst beide laarzen met pis over hem legen. De ene gooide ik in een keer over hem heen en de andere in scheutjes over zijn pik. Hij trok tijdens dat langzaam begieten met pis en kwam heftig klaar tegen mij aan. Dit was nog even een geile toegift. Toen we klaar waren met douchen zat de rest al beneden aan de borrel en werd het nog een gezellig feestje. En Ido is altijd zo knuffelig en strelerig dus iedereen werd goed verwend met zijn aandacht.

3683 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.