Eiland vol lust

Het is nog steeds mooi weer. 

Na de prachtige zomer wilde de zon nog geen afscheid nemen.

Het was voor mij een heerlijke zomer met veel sex. Mijn buurman Ed was een geweldige partner. Maar nu is hij weer terug naar zijn man. Bart, de gluurder die een trouwe vriend werd, is naar de grote stad verhuist. Een enkele keer zie ik hem nog. Hij komt dan lachend binnen en na een paar minuten zijn we naakt en voel ik zijn heerlijke pik in mijn kontje.

Ik besloot wat rust te nemen en haalde mijn boot uit de haven. Het bootje was zo’n 10 meter lang en ik had hem helemaal verbouwd. Nu was het een comfortabele boot met een groot bed aan de voorzijde. 

Ik sloeg voor een dikke week voedsel en drank in en vertrok.

De vakanties waren voorbij en het was heerlijk rustig op het water. Na een dag kwam ik aan bij een klein eilandje met hooguit drie aanlegplaatsen. Nu was er niemand. Een organisatie onderhield de aanlegplaatsen door bijvoorbeeld gras te maaien. Het was maar een klein strookje, maar voelde lekker aan op je blote voeten.

Na de boot vast te hebben gemaakt, deed ik mijn kleren uit en verkende ik naakt het eilandje. Behalve de aanlegplaatsen was het onmogelijk je boot vast te leggen. Dat gaf me een goed gevoel.


Ik schonk me een glas wijn in en ging op het gras liggen. Het leven is goed! 

Maar ik lag er nog maar net, toen ik een geluid hoorde, die ik in eerste instantie niet thuis kon brengen. Het kwam in mijn richting. Mopperend deed ik mijn broekje aan en ging kijken. Er kwam een kleine sloep aangevaren, weliswaar met een motor, maar die deed het schijnbaar niet. Een jongeman peddelde met een plank en legde aan. Ik hielp hem. Het bleek dat zijn motor mankementen had en hij een peddel vergeten was. “Ik zweet me rot,” zei hij. “Er is genoeg water,” zei ik. “Bovendien heb ik wel shampoo”. Ik bekeek de jongeman nog eens goed. Toen hij zijn shirt uitdeed zag ik een prima lichaam. “Ik wilde ook net gaan zwemmen,” zei ik, kom, dan help ik je rug wassen.” Ik deed mijn broekje uit en sprong naakt in het water. Mijn nieuwe vriend bleef twijfelend staan. “Nou, kom op. Waar blijf je nou?”, riep ik. “Ja, maar je bent naakt en ik heb geen zwembroek!” Daar moest ik om grinniken. “Kom, broek uit en in het water. Kijk uit het is hier niet erg diep.” Na enige aarzeling deed hij zijn sportbroekje en onderbroek uit en sprong in het water. “Zie je wel, het is niet zo moeilijk,” zei ik lachend, “Trouwens, ik heet Jan en jij?” “Christiaan, aangenaam,” zei hij. Christiaan bleek een paar kilometer verder op de vaste wal te wonen. Hij was op weg naar een eilandje verderop toen de motor het begaf. Ik pakte de fles met shampoo en begon met een handdoek zijn rug schoon te maken. Ik kon het niet laten om zijn billen extra een behandeling te geven. De voorkant kreeg ook een beurt en ik raakte per ongeluk(?) zijn pik aan. Tot mijn verrassing stond deze in halve erectie. “Zo, je geniet wel van mijn aanrakingen, zei ik lachend. “Jij ook”, zei hij ad rem en greep mijn piemel die zich ook geroerd had tijdens mijn schoonmaakbeurt.

We klommen uit het water en ik gooide hem een handdoek toe. Even later lagen we beiden naast elkaar op het gras met ieder een glas wijn. Christiaan was nu schijnbaar gewend aan het naakt zijn en lag piemelnaakt naast me. Hij had niet alleen een mooi lichaam, maar ook een mooie pik. Ik vroeg voorzichtig of hij een vrouw of vriendin had. Hij schudde het hoofd  en vertelde toen zijn levensverhaal. Hij was net 30 jaar en woonde alleen in een klein huisje in het dorp. Zijn ouders, die een groot bedrijf runden in het dorp, hoopten op een vrouw voor Christiaan. Hij moest later de zaak overnemen.

Maar Christiaan voelde niets voor vrouwen. “En mannen,” vroeg ik. Hij vertrouwde mij toe dat hij vaak fantaseerde over sex met mannen. In het dorp was het not done om homo te zijn, dus moest hij zijn gevoelens verbergen.

Hij had nog nooit sex met een man gehad. “Zet een advertentie,” zei ik. Dat durfde hij niet. “Waarom niet? Vraag specifiek naar een oudere man die jou het één en ander uit kan leggen.”

“En jij?, vroeg Christiaan. Ik vertelde dat ik deze zomer een relatie met een man heb gehad, maar dat ik niet een specifieke homo ben. “Ik vind gezelschap en sex met vrouwen ook leuk,” zei ik.

“Jij kunt me dus veel vertellen over het homo zijn!” Ik knikte. “Hoe zou jij het aanpakken als je die oudere homo was die mij de kneepjes van het vak moest leren,” vroeg hij.


“Ik zou je eerst zoenen. Als je dat geil vind zijn we al een eind verder!” Ongemerkt was ik wat dichterbij gekropen. Ik deed net alsof ik zijn wijnglas wilde pakken en toen zoende hem zachtjes. Hij verstarde, maar wende zijn hoofd niet af. Ik drukte mijn lippen wat steviger op de zijne en mijn tong ging naar binnen en begon een worsteling met de zijne. Was het eerst nog een zoen, later werd het een sensuele tongzoen en nog wat later spatte de lust ervan af. Christiaan kreunde en sloeg zijn arm om mijn schouders en drukte mij tegen zich aan. Het werd een heerlijke tongzoen. Nadat we elkaar hadden losgelaten, zei hij: “Wat lekker. Nooit gedacht dat ik een man zou zoenen.” Ik wees naar zijn snoeiharde piemel die op zijn buik lag te stuiteren. “Zal ik jou eens lekker verwennen?,” vroeg ik. “Je mag alles met me doen,” zei Christiaan, “ik ben zo verschrikkelijk geil!” Ik likte met mijn tong zijn lippen en oorlelletje en nam toen voorzichtig zijn tepels tussen mijn tanden.  Christiaan lag ongecontroleerd te kronkelen op het zachte gras en kreunde vol extase. Dit gunde ik iedere beginnende homo: lekker in het gras en een heerlijk warme zon. En dan natuurlijk verwend worden zoals ik bij Christiaan deed! Ik streelde zijn bovenbenen en duwde ze zacht uit elkaar. Zijn piemel sloeg ik over, althans voorlopig. Eerst streelde ik de binnenkant van zijn dijen. Christiaan lag met gesloten ogen te genieten. Ik duwde zijn benen omhoog en pakte de shampoo fles. Ik liet een paar druppels op zijn sterretje en mijn vinger vallen. Voorzichtig beroerde ik met mijn vinger zijn sterretje. Christiaan had het niet meer. Hij stuiterde met zijn kont en kreunde onophoudelijk. Ik ging met mijn vinger naar binnen. “Heerlijk, o wat heerlijk,” riep Christiaan. Ik bewoog mijn vinger steeds verder naar binnen en vond zijn prostaat. Een golf voorvocht kwam uit zijn piemel.

Ik vond het genoeg. Later zou ik verder gaan, maar eerst wilde ik hem klaar laten komen. Inmiddels had ik twee vingers in zijn kont. Met de andere hand pakte ik zijn piemel en begon er zacht op te zuigen. Wat had hij een mooie pimpel! Niet te groot, niet te klein en een prima dikte.

Onder het slaken van ongecontroleerde kreten kwam hij klaar. Zeker zes stralen sperma schoot hij op zijn buik.

Toen begon hij te huilen.

Na een tijdje zei hij: “Waarom moet ik nu huilen? Het was zo fijn!” Ik legde hem uit dat het heel normaal was. Er komen hormonen vrij die dat veroorzaken. Voor hetzelfde geld ga je lachen of er gebeurd niets, behalve dat heerlijke gevoel van bevrijding.

Plotseling voelde ik een paar dikke, warme druppels op mij.  “Shit!, moet je kijken!,”. Een enorme regenbui, zoals je dat soms in een warme zomer hebt, ontlaadde zich boven het eilandje. “Ik moet mijn tent nog opzetten!,” riep Christiaan. “onzin,” zei ik, “dat lukt je nooit. Blijf vannacht maar bij mij slapen.”  Dat voorstel werd geaccepteerd. 


Ik ging wat eten maken. Christiaan praatte honderduit over wat hij net had meegemaakt. Ik moest veel vragen beantwoorden en gaf hem veel adviezen. Over je anus spoelen, maar ook om voorzichtig te zijn. “Als je geen vaste relatie hebt, altijd een condoom gebruiken!,” zei ik streng. Ik vertelde hem over de website MantoMan, waar informatie in staat over soa’s. Ik legde uit wat een bottom was, een top en een versa.

Christiaan slurpte de informatie op.

Na het eten en de afwas werd het al snel donker. Iets hield me bezig: “waarom wilde jij naar dat andere eiland,” vroeg ik, “het is een privé-eiland. De eigenaar laat niemand toe. Hij organiseert feesten, maar daar krijg je bij hoge uitzondering een ticket voor.” Christiaan vertelde dat de eigenaar zaken deed met zijn vader en dat hij hem uitnodigde voor een feest. “Ik moest me nergens over verbazen, vertelde hij mij en gaf een dikke knipoog.”

We gingen naar bed. Door de warmte waren we nog steeds naakt. We kropen tegen elkaar aan en zoenden hartstochtelijk. “Heb je speciale wensen?, vroeg ik hem. “Jouw vingers in mijn kont vond ik hemels,” zei hij. Ik pakte een flesje glijmiddel in vingerde hem met twee vingers. Hij lag te kronkelen al een krolse kater. “O, ja, dat is lekker. Wil je me alstublieft neuken?” Ik aarzelde. Mijn pik was behoorlijk groot en ik wilde hem geen pijn doen. Maar mijn lust overwon de ratio. Ik smeerde zijn sterretje en mijn pik, nadat ik er een condoom om had gedaan, rijkelijk met glijmiddel. Ik legde Christiaan op zijn rug en vingerde hem eerst een tijdje. Nadat hij mijn inzien voldoende ontspannend was, drukte ik mijn eikel voorzichtig tegen zijn sterretje. Verbazingwekkend snel ontspande hij en duwde ik verder. Christiaan kreunde nu onophoudelijk. Ik duwde mijn pik verder en trok hem daarna terug. Christiaan riep dat het zo lekker was en daarom begon ik hem voorzichtig te neuken. Ik voelde iedere spier in zijn maagdelijk kontje en wist dat ik dit niet veel langer vol kon houden. Christiaan kwam met veel gekreun klaar. Daardoor spande hij zijn kringspier en kwam ik ook met een heerlijk zaligmakend gevoel. De vele dagen onthouding zorgden ervoor dat een lawine van sperma mijn pik verliet.

Uitgeput vielen we in elkaars armen in slaap.


De volgende ochtend werd ik wakker met een prettig gevoel tussen mijn benen. Ik gluurde door mijn ooghoeken en zag dat Christiaan enthousiast mij aan het pijpen was. Ik realiseerde dat dit waarschijnlijk de eerste keer voor hem was! Ik liet hem en kreunde dat het een lust was. Christiaan hield plotseling op met mij te pijpen. Hij had gezien dat ik wakker was en zei: “Jan, ik heb alles gedaan en ondergaan als homo. Op één ding na. Neuken. Mag ik jou neuken, please!” Ik moest om zijn gezicht die lust en verlangen uitdrukte, lachen. “Natuurlijk, lieve jongen, doe maar. Ik vind het lekker!” Christiaan pakte het glijmiddel en een condoom. Vakkundig smeerde hij beide in. Ik ging op mijn hondjes zitten om hem gelegenheid te geven mij te penetreren. Voorzichtig duwde hij zijn pik tegen mijn sterretje, die gemakkelijk meegaf. Zijn heerlijke pik overwon de weerstand in mijn kont en hij duwde zijn pik naar binnen. Oef! Even slikken, maar toen nam het genot het over. Ik genoot volop hoe hij mij neukte. Regelmatig tikte hij mijn prostaat aan, wat veel genot en voorvocht produceerde.

Christiaan hield het niet lang vol. Met een oerkreet kwam hij klaar en spoot het condoom vol. “Goh, dat was lekker!,” zei hij.

“En ik dan,” vroeg ik en wees naar mijn snoeiharde pik. “Arme man,” zei hij en nam mijn pik in zijn mond. Het duurde bij mij ook niet lang en op een heerlijke wijze kwam ik klaar in zijn mond. We zoenden elkaar en deelden mijn sperma.

Het was inmiddels droog en Christiaan hoosde zijn bootje leeg. Ik maakt hem vast aan mijn boot en na het ontbijt gingen we naar het eiland van de vriend van zijn vader. 


Het was al behoorlijk druk in het kleine haventje. Een bootje met twee breed geschouderde mannen, alleen gekleed in een lendendoek kwam ons tegemoet varen. Christiaan liet zijn uitnodiging zien en toen ik vertelde dat zijn boot problemen had en ik gelijk weer weg ging, mochten we door varen. Er waren al veel gasten. Iedereen droeg een lendendoek. Christiaan kreeg er ook één. Ik legde de boot aan en stapte uit. Een forse man, al een beetje op leeftijd, kwam naar me toe en omhelsde me. “Jan, wat leuk je te zien. Blijf je?” Ik moest Michel, de eigenaar van dit eiland, teleurstellen. Over een paar dagen had ik een belangrijke vergadering.

“Pas een een beetje op mijn vriend, Michel? Hij is net ingewijd in de herenliefde. Hij heeft overigens motorpech. Heb jij een jongen die daar verstand van heeft?” Michel wenkte een jongeman, wees naar het bootje en vroeg hem deze te repareren. Het bootje van Christiaan verdween  in een boothuis. Dat kwam wel goed! 

Ik gaf Michel nog een knuffel en ging aan boord. 

Ik zag nog net een glimp van Christiaan die omringd was door leeftijdsgenoten, allen in een lendendoek gekleed.

Mijn boot gleed soepel door het spiegelgladde water op weg naar zijn haven.


Een paar maanden later kreeg ik een berichtje van Christiaan. Hij had definitief gekozen voor een leven als homo. Hij had het zijn ouders verteld en deze hadden uiterst plezier gereageerd, sterker nog, ze waren niet verrast. Hij was hun zoon en zou dat altijd blijven. Hetero of homo.

Christiaan had nu een vaste vriend. Ze hadden elkaar ontmoet tijdens het feest op het eiland van Michel.

3552 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.