Bewaker 2

Geplaatst door: harr op 16-03-23

In deel 1 al verteld hoe ik de bewaker in ons wijk ontmoete.

Thuis gekomen was ik nog aardig in de war, ondergespoten en weggestuurd. Toch bleef ik opgewonden en verlangde ik eigenlijk naar meet.
2 dagen later, rond 21.00 uur, het werd al schemerachtig, ben ik weer het bouwterrein opgegaan. Al binnen 10 minuten werd ik onderschept door de zelfde bewaker. Ik gloeide direct al. Was al de hele avond onrustig en opgewonden.  Ik was er al opgekleed, bewust geen onderbroek aan en alleen een hoog opgetrokken glans sportbroekje had ik aan. Hij riep me bij zich, nam me weer mee naar de bouwkeet.
Hij duwde me voorover over de schafttafel en trok ruw mijn broekje naar beneden. Zo lekkere slet, toch weer zin? 
Ik zei ja, ik verlang er gewoon naar. 
Ik hoorde dat hij iets pakte en voelde een koude gladde vloeistof tussen mijn hete rode billen.

Mmmm dat voelde lekker, ik voelde een grote dikke vinger binnendringen. Zo feil kreng, nu krijg je waar je voor kwam.
Hij duwde zijn dikke kale pik tegen mijn gaatje. Hij pakte mijn billen beet en trok me tegen zich aan en drong binnen, jezus wat geil. Ik voelde pijn lust opwinding.
Hij begon te stoten, steeds harder en sneller, ging maar door en door. Ik voelde na 10 minuten dat hij versnelde en ik trilde op mijn knieeen van lust en geilheid, ga door ga dor riep ik. Plots verstarde hij en ik voelde hem schokken. Dikke warme klodders liepen uit mijn billen. Hij haalde zijn vingers ruw tussen mijn billen door, nam zijn zaad op zijn vingers en dwong me dit op te likken, jezus wat was dat geil.
Wordt vervolgd

2642 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.