Party 2

Geplaatst door: aries64 op 17-03-23

Zo kijk je wat in de kamer rond, het gedimde licht en de relaxte muziek geeft een heerlijke sfeer.

De kamer is best groot en een aantal mannen zijn aan het dansen, meer schuifelen en hier en daar zie je ze zoenen en handen die in slips aan het friemelen zijn, eigenlijk niet zo wild dus als dat je eerder had gedacht toen je van een gay party hoorde.
Geen kerels die elkaar wild bespringen in ieder geval, her en der staan doosjes en als je erin kijkt zie je condooms en glijmiddelen, ook daar hebben ze aan gedacht, je wijn is op en je vraagt je af waar Arno is gebleven en dan voel je een hand op je rug en als je op kijkt staat Ted naast je met zijn lekkere lijf en hij vraagt, zullen we ook even en wijst naar de schuifelende mannen.
Je bent niet zo een danser, maar ja blijven zitten kijken dan gebeurt er ook niks en je staat op en jullie mengen je tussen de rest.
Dicht tegen elkaar aan ga je mee op de muziek, je handen eerst netjes op de rug van Ted, maar die heeft een hand op je rug en de andere schuift al snel je slip in en wrijft over je billen, je duwt je onderlijf dichter tegen hem aan en door de dunne stof heen raken jullie stijver wordende pikken elkaar, wat een geil gevoel geeft dat als Ted zijn heupen wat draait en je pakt hem wat steviger vast.

Je zucht en kust Ted zijn nek en die reageert met een tongzoen die je vurig beantwoord en door dat er nu wat ruimte tussen jullie is, wurm je een hand zijn slip in om daar eens de boel te verkennen, je hand om klemt zijn stijve en al zoenend en voelend schuiven jij en Ted wat achteruit richting een bankje in de hoek en je laat je zakken op het bankje en drukt je gezicht tegen zijn slip aan en bijt zachtjes door de stof heen op zijn harde pik, Ted drukt en wrijft zijn goed gevulde slip over je gezicht en zijn handen woelen over je hoofd, je handen wrijven over zijn strakke billen en zijn slip schuift wat naar beneden en je kunt net zijn ontblote eikel zien die glimt van het voorvocht, geil als je ben lik je eraan, Mmm zalig en je neemt  zijn kloppende eikel in je mond en trekt zijn slip verder omlaag en nu kun je hem pas echt goed in je gulzige mond nemen en hem eens lekker pijpen.
Ted kreunt van genot en duwt je hoofd heen en weer in een rustig tempo, terwijl jullie zo lekker geil bezig zijn voel je dat er iemand naast je komt zitten en een hand gaat over je dijbeen omhoog en begint over je kruis te wrijven, je doet je benen wat wijder zodat die hand er beter bij kan en graait zelf met je hand naast je en via zijn knie ga je naar boven, langs zijn dij en verder en verder, het windt Ted blijkbaar op want die verhoogt zijn tempo en houd je hoofd stevig vast, om te zien wie er naast je zit zou je wat moeten draaien, maar dat lukt zo niet en een hand helpt je hand om zijn kruis te bereiken.

Als je hand over de onbekende zijn pik wrijft dan hoef je niet te kijken, want dat is de man met de joekel van een pik, je schuift wat op en nu kun je er beter bij, wow wat een paal hebt die vent denk je en pakt hem stevig vast.
Ted trekt zijn pik terug en draait je hoofd richting de ander en die trekt zijn slip omlaag en je kruipt op de bank naast hem en hij legt zijn hand in je nek, met zijn andere hand houd hij zijn pik uitnodigend beet en beheerst maar resoluut duwt hij je omlaag.
Je spert je mond open en likt zijn geweldige blauwe knop en hij smaakt zalig gek geil makend, en je neemt hem zover je kunt.
Hij is al enorm, maar het lijkt wel alsof hij nog groter wordt en hij moedigt je aan om hem dieper te nemen, kom maar verder schatje, neem hem diep, zo diep als je kan, je doet wat hij vraagt en het speeksel vloeit rijkelijk en ook je ogen tranen weer.
Langzaam en genietend ga je op en neer, je hand schuift onder zijn volle zachte zak en O wat is dit geil.
Ted heeft even staan kijken, maar begint nu aan je slip te trekken en al snel zit je in je blote kont en voel je zijn tong door je bilnaad gaan en over je pulserende sterretje, zijn hete adem maakt het nog geiler.
Een hand masseert je ballen en Ted gaat stevig door met rimmen en trekt je billen zover als mogelijk uit elkaar, de man van de joekel gaat verzitten en met zijn ene been over de bankleuning en de ander op de grond kan je er nog beter bij, hij duwt zijn heupen wat omhoog en je hoofd richting zijn lekkere warme zachte zak, die je geil likt en wisselend in je mond neemt, dan omhoog langs die lange schacht met je tong naar die grote blauwe knop, je zuigt en likt er geil en gulzig aan.
Kan het nog geiler schiet het door je gedachten en dan heb je pas door dat je eigen pik en ballen door een derde worden verwend, want Ted heeft je billen beet en gaat heet tekeer met zijn tong tussen je billen.

Tijd om te kijken wie dat dan is krijg je niet, want de hand in je nek duwt je omlaag over de eikel en je slokt die lekkere paal weer zo diep mogelijk naar binnen en kronkelt met je tong er omheen.
Als hij dan ook nog eens begint te stoten kreun je van geil genot, helemaal als Ted ook nog een duim in je kont duwt.
Je wiebelt met je hoofd en kont om hun nog meer aan te moedigen en dat is eigenlijk niet echt nodig, dieper gaat de joekel in je mond en Ted zijn duim in je kont, met je hand duw je de hand weg die aan je pik trekt want anders kom je spontaan klaar.
De hand verdwijnt en even later voel je iets kouds op je rug vallen, hier ook hoor je Ted zeggen en als het tussen je billen loopt snap je dat het glijmiddel is, je zou willen schreeuwen dat Ted je moet neuken, maar die grote paal belemmert je en kreunen is alles wat er uit je keel komt, je voelt de vingers het gladde goedje tussen je billen smeren en dan hap je naar adem want Ted duwt er een paar vingers tegelijk in, heerlijk glijden ze in en uit en je duwt met kracht je hoofd omhoog en de joekel floept uit je mond, je hand graait naar achter en je pakt Ted zijn hand en roept geil naar hem dat hij je moet naaien, naai me alsjeblieft nu.
Het klinkt bijna jankend, maar ja je bent ook geiler dan ooit tevoren en de slet in je is sterker dan ooit.
Ted pakt je billen stevig vast en duwt zijn toch niet kleine pik tegen je sterretje en die staat al smachtend open en je voelt zijn pik naar binnen schuiven, hongerig duw je naar achter voor meer pik en zijn ballen kletsen tegen je billen en dan stort jij je weer geil op de grote joekel en die is inmiddels op het bankje gaan zitten en duwt zijn grote geile paal diep je mond in, hij kreunt van genot en je laat hem zo hard stoten als hij wil, wat een genot die 2 pikken die zo lekker te keer gaan.

Tot zover weer even lieve lezer.
Vervolg komt snel xxx

1606 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.