De bezorging 2

Geplaatst door: bemned op 18-03-23

Het was weer vrijdag en ik moest weer op de betreffende bouwplaats zijn. Toen ik eraan kwam stond de auto van de chef er niet maar wel een ander. Ik liep naar de schafkeet maar daar was weer niemand. Dus liep ik maar weer het bouwterrein op. In het zesde huis hoorde ik weer geluid. Ik liep naar binnen en hoorde dat het geluid van boven kwam. Ze hadden mij denk ik zien aan komen want toen ik de kamer binnen stapte werd gelijk mijn broek van mijn kont getrokken. Ik keek om en zag dat het de jongen van vorige keer was. In de kamer stonden nog 2 mannen. die ik niet kende. de jongeman Kees heette hij duwde mij voorover en zette gelijk zijn pik tegen mijn ster. Zo Kees ben je zo geil. ja en ik neuk je nu gelijk helemaal vol en daarna komen de andere. Ik keek de andere mannen aan en zag dat ze de broek al uit deden. de eerste man  ( Jan ) kwam naar voren en haalde zijn pik uit zijn onder broekje en zette hem tegen mijn lippen. Jij bent toch zon geile donder zei Jan heb het wel gehoord van Kees. Ik nam zijn pik in mij mond en knikte naar hem. De derde man Frank kwam naast mij staan en legde zijn pik in mijn hand. Ik begon er lekker aan te trekken. Maar dacht wel wat gebeurt hier ik ben 3 pikken aan het klaar maken. Tot Kees ineens zei ruilen  Kees trok zijn lul uit mij Jan trok zijn lul uit mijn mond en Frank liep weg bij mij hand. Ik kwam wat overeind maar werd gelijk weer voorover geduwd door Jan die nu zijn pik in mijn kont stootte. Frank stootte zij pik in mijn mond en ik ging Kees trekken. Ja zei kees we gaan net zo lang door tot er eentje in jou kont klaar komt daarna gaan de andere 2 jou neuken tot zij klaar gekomen zijn. Ze hadden al drie keer gewisseld en ik kreeg het al erg warm toen Frank mij aan het neuken was en  kreunde ik kom klaar aah hier mijn zaad voor jou.

Frank spuite flink en toen die klaar was nam jan het over. Ik was Jan nog aan het pijpen maar die trok zich terug om niet in mijn mond klaar te komen. Jan  was mij aardig stevig aan het neuken en ik voelde dat hij ook zo klaar zou komen. Na 1 minuut hoorde ik een harde kreet en voelde dat Jan klaar kwam.  Hij liet hem nog even in mij kont zitten zodat Kees het kon over nemen. De pik van kees was het grootst maar die gleed er nu makkelijk in. Jan en Frank zaten toe te kijken hoe Kees mij neukte. Doordat ik kees flink had gepijpt wist ik dat het niet zo lang zou duren. En ja hoor ook hij kreunde dat hij klaar kwam. Toen hij zijn pik uit mijn kont trok voelde mijn kont toch een beetje ruw. Ik liet alles uit mijn kont lopen en dat was aardig wat. Toen ik overeind kwam zaten ze alle tegen de muur. Zo zei kees hie vond je het. Ik schrok eerst wel maar daarna was het heerlijk. Mooi zei Jan maar we zijn og niet klaar. Op dat moment draaide ze zich zelf om met de kont in de lucht. Zo zei Kees je gaat ons nu alle drie likken door de bilnaad en als je ze all drie nat hebt steek je om de beurt je pik in onze kont. dat was niet aan dove oren gezegd. Ik begon bij Kees want ik wist dat hij er enorm van genoot als hij gelikt werd. Ik zette mijn natte tong in zijn bilnaad en begon as een gek te likken. Kees hield het niet en viel op zijn billen. ik zei ja jij gaat mij ineens hard neuken dus ik ga je hard likken. De andere twee lachte. Kees zat weer op zijn Knieeén maar nu deed ik het rustiger. Na Kees nam ik Jan onder hande en kon wel merken dat hij nog nooit gelikt was. want hij keunde het uit. Na Jan nam ik Frank en voor hem was het ook de eerste keer maar hij zei dit is zeker niet de laatste keer. Toen ze alle drie aardig nat waren zette ik mijn pik tegen Frank zijn ster. Die leek mij  nog maagd dus ramde ik hem er in 1 keer in. Ik hoorde Frank vloeken dat het zeer deed. Maar toen ik hem rustig neukte ging het steeds beter na 10 stoten trok ik mij terug en zette mij pik tegen Jan zijn ster. ook hier stootte ik in 1 keer door maar bij Jan was dat geen probleem. Ik heb de pik van Kees er deze week in gehad zei Jan. Ik tikte op Kees zijn billen en Kees keek ja ik ben door jou aangestoken.

Na weer 10 stoten trok ik mij terug en ging Kees neuken. Ik had ze alle drie 3 keer geneukt en wist dat ik niet lang meer vol kon houden. Ik kwam bij Jan aan toen ik klaar kwam ik spoot alles in zijn kont. Toen ik klaar was keken we elkaar aan.Ik zag dat ze hadden genoten. kees zei ik denk dat ik nog wel een keer kan de beide andere knikte van ook. Ik zei ik pijp jullie pikken hard en als ze hard zijn gaat Kees Jan neuken en Frank mij. Ze zaten weer op de vloer met de pik voorruit en ik pijpte ze alle drie hard  Jan en ik gingen op onze knieeen zitten en Kees en Frank namen plaats acher ons. Ze stootte op ht zelfde moment de pik in onze kont. Ik keek naar Jan en Jan keek terug. we vonden elkaars mond en begonnen hevig te vrijen. Wat was dit toch weer een heerlijke middag dacht ik. Jan en Kees waren volop aan het  stootte en jan en ik aan het vrijen. Frank kwam het eerst klaar in mij en snel daarna kwam Kees ook weer. Ondertussen kreeg ik ook weer zin en zei nu wil ik Frank neuken want die is nog zo lekker strak. Frank ging tegen de muur staan en ik ging achter hem staan en liet rustig mijn pik bij hem naar binnen glijden. kees en jan zaten vermoeid op de vloer te kijken. Na 5 minuten kwam ik ook weer klaar in Frank. Zo zei ik dit was weer een heerlijke middag moeten we volgende week maar weer doen. Dat is jammer zei Kees dan zijn wij niet meer hier dit is de laatste week van de bouw voor ons.  Ik keek hem beteuterd aan dus nu is het afgelopen zei ik. Nee zei kees en gaf mij een papiertje met zijn telefoon nummer als je zin heb bel me maar dan zorg ik voor de rest. Is goed zei ik maar ik moet nu gaan. Ik liep naar de bus en zag de auto van de chef staan ik had het pakketje nog niet afgeleverd dus ik pakte het pakket en liep naar zij keet. Ik stapte binnen en de chef keek mijaan.  Zo weer lekker bezig geweest helaas ben ik net terug. Ik zei ja ik werd aardig verrast door de jongens maar het was heerlijk. Ik zag dat de chef Jeroen heette hij aan zij pik zat. Ik liep naar hem toe en ristste zijn  broek open Trok zijn pik eruit en begon hem te pijpen. Hij trok ondertussen zijn hele broek en de mijne  uit. zijn pik was al weer aardig stevig en Jeroen trok mij naar zich toe en zette zijn pik tegen mijn ster Ik liet mij er weer lekker overheen glijden. Dit was voor mij ook een nieuw  standje Jeroen in de stoel zittend en ik op zijn pik gaan wippen. Terwijl hij mij neukte trok hij aan mij tepels en nam ze in zijn mond  jeroen kwam naar een tijdje ook weer klaar in mij en ik zei dat ik nu toch echt moest gaan. Ik kleedde mij zelf aan en liep de keet uit en daar kwamen net Kees Jan en Frank aan.

Nog niet weg vroeg Kees. Nee ik heb nog een gesprek met je chef gehad maar moet nu echt gaan. Alle drie begonnen  ze te lachen en kees zei dat zal ook wel een geil gesprek zijn geweest. Ik zei dat moet je aan Jeroen vragen . Ik stapte in de bus en reed weg maar wist dat ik kees zeker nog zou bellen.

2797 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.