Sauna 7

Geplaatst door: natu-60 op 19-03-23

Eindelijk zondag lekker vroeg opgestaan om me heerlijk op te frissen allereerst me lekker geschoren bij het inzepen met scheerschuim op mijn pik en ballen kreeg ik al een stijve alles lekker kaal daarna de doucheslang in mijn kontje om de boel lekker schoon te spoelen lekker insmeren met wat vaseline zodat het lekker soepel gaat na drie keer gespoeld te hebben met lauw water onder de douche gestapt om me af te spoelen en te zorgen dat al het water uit mijn kontje was verdwenen.

Het is me wel een gebeurd dat ik bij een vriend zodra die een vinger er bij me in wou stoppen er nog wat water uit kwam lopen alsof ik klaar kwam uit mijn mannen kutje.

Het was nog wat vroeg maar ik was er al helemaal klaar voor en besloot Joop te bellen of het goed was dat ik al langs zou komen..
Joh harstikke goed was het antwoord doen we bij mij eerst een bakkie koffie met wat lekkers zie ik je zo.
Ik had er helemaal zin en stapte gelijk in de auto en binnen een half uurtje belde ik aan bij Joop.
Joop deed open in zijn badjas en liet me snel binnen.
Ik ben toch niet te vroeg? Nee hoor kom lekker binnen en maak je het gemakkelijk dan schenk ik al vast de koffie in.

Toen hij terug kwam was zijn badjas open gevallen en had ik een heerlijk uit zicht op zijn lekker pik en ik moest hem even aanraken alles was ook lekker gladgeschoren en ik moest me inhouden om hem niet gelijk in mijn mond te nemen.
Joop liet zijn badjas open hangen en ging naast me zitten op de bank.
We dronken onze koffie op en ik vroeg hem waar het lekkers bij de koffie was.
Dat lekkers heb je net al aangeraakt allen de slagroom ben ik vergeten maar daar kunnen we zo wel een oplossing voor vinden en hij boog zich voorover en begon me heerlijk te zoenen.
Hier was ik helemaal voor in en beantwoorde zijn zoen met open mond.
Met mijn handen gleed ik onder zijn badjas en onder het tongzoenen kneedde ik zijn borsten tot zijn tepels helemaal stijf waren .
En toen ik met mijn hand wat naar beneden ging merkte ik dat dat niet het enige was wat stijf was ook zijn pik was al in volle wasdom.
Terwijl we zo lekker bezig waren voelde ik dat hij met zijn hand probeerde om mijn broek los te knopen.
Ik hielp hem een handje en al snel zat ik in mij kleine roze slipje op de bank >
Joop gleed zachtjes over de zacht stof en masseerde mijn piemel tot mijn eikel boven de rand uit kwam gluren.

Ik kreunde van genot en zei tegen hem dat ik hier de hele week naar had uit gekeken..
Op eens klonk er een vrouwen stem die mopperend zei, ik ben toch niet weer te laat he want ik zie dat jullie zonder mij begonnen zijn.
Ik keek een beetje geschrokken op en zag Coby in de deuropening staan. Nee hoor zei Joop we zijn net begonnen dus je hebt nog niet veel gemist.
Coby liep naar ons toe en gaf ons allebei een heerlijk natte zoen. Nou het is jullie vergeven.
Ik richtte me hierna weer op Joop en we deden net alsof ze er niet was.
terwijl we heerlijk aan het vrijen waren begon Coby mijn schoenen uit te doen en daarna ook mijn broek die nog op mijn enkels hing.

Ik had nu alleen nog een shirtje aan en mijn slipje.
Joop was inmiddels helemaal naakt en zijn badjas was op de grond gevallen.
Coby ruimde onze kleren op zal wel een vrouwen dingetje zijn .
Hierna begon zij zich ook langzaam ui te kleden en maakte er een leuk showtje van om te kijken hoe we hier op reageerde .
Het was duidelijk dat ze niet van plan was om zich afzijdig te houden.
Joop en ik keken toe hoe ze langzaam al haar kleren uit trok en steeds meer van haar mollige naakte lichaam toonde.
Met haar handen streelde ze haar dikke borsten en kont en liet hierna blijken dat wij veer verder konden gaan met onze geile spelletjes.

Joop trok mij wat naar zich toe en zette zijn mond op mijn slip en zoog door de stof heen mijn ballen naar binnen.
Oh wat was dit geil mijn broekje raakt helemaal doorweekt van zijn speeksel en het leek wel of ik mijn broek geplast had zo vochtig was het.
Met zijn tong ging hij langzaam naar boven waar hij mijn eikel bereikte die nog steeds boven de rand uit kwam.

Heel pesterig gleed hij met zijn tong over mijn pisgaatje en het leek wel alsof hij de punt van zijn tong er in wou stoppen.
Zullen we naar de slaapkamer gaan vroeg Coby dan hebben we wat meer ruimte.
Joop voorop ik er achteraan en Coby weer achter mij aan liepen we de trap op.
Ik voelde Coby's handen over mijn slipje glijden .
Boven aan gekomen liet Joop mij achterover op mijn rug op bed plaatsnemen en trok langzaam mijn slipje naar beneden. Ik hield mijn kont wat omhoog zodat hij hem makkelijk uit kon trekken. Lang uit lag ik nu ook helemaal naakt op bed en Joop boog zich voorover en nam mijn loei stijve pik in zijn mond en begon mij verrukkelijk te pijpen.
Joop zat op zijn knieen voor me met zijn kont omhoog en ik zag Coby achter hem komen staan met een best wel grote dildo in haar handen En terwijl Joop mijn piemel heerlijk verwende kon ik zien hoe Coby de dildo insmeerde met vaseline en ook haar handen door de  bilnaad van Joop liet glijden.

Toen ik zag dat ze hem voor het het gaatje van Joop hield voelde ik hem wat verstijven hij liet mijn pik even uit zijn mond glippen langzaam liet Coby de kunstpenis bij Joop naar binnen glijden en begon hem rustig te neuken.
Ik voelde Joop zich ontspannen en hij nam mijn pik alweer snel in zijn mond.
Aan het gekreun te horen van Joop genoot hij hier heel erg van en met het gemak waarmee die grote kunstpik bij hem naar binnen gleed wist ik zeker dat hij die al meer in zijn kontje had gehad.

Dit was zou geil allemaal dat ik kreunde dat ik klaar ging komen wat Joop er niet van weerhield om mijn pik nog dieper in zijn  keel te duwen ik hield het niet meer en kwam kreunend klaar en spoot al mijn geil diep in de keel van Joop die nog steeds geneukt werd door die enorme dildo. Zijn prostaat werd hierdoor ook flink gestimuleerd en toen ik op keek zag ik een paar slierten geil uit zijn pik lopen ik haalde mijn hand erlangs en proefde van het zilte geil wat heerlijk was......

word vervolgd

2582 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.