Nat cement.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 23-03-23

Hallo dit is simpel verhaal over waarom serre bouwen een probleem werd. Er is een boze buurman welk verbaal is en handtastelijk wordt. De bouwvakkers nemen letterlijk de buurman onder handen. Denk aan zonnige zomerdag twee brede gasten met strak kontje. Een oudere man nette broek en overhemd open een stuk. Jaap de grotere bouwvakker had alleen de man gehoord achter de schutting. Joop de iets kleinere zag hem toen ze arriveerde. Natuurlijk trekken niks aan van het geschreeuw. Tot de man de tuin in komt en hun stoort en meer. Hij wordt handtastelijk zou kunnen zeggen lees verder.


Lester is van oude Engelse adel gewent men luistert naar je. Het was al cultuur shock hoe Nederland is haha. Hij was geen ruwe bouwvakkers gewent al hadden lekker kontje. Zijn gerimpelde handen raakte hun kont aan toen ze benaderde. De mannen vonden dat niet erg maar knijpen er in mooi niet. Lester was verbaasd ze draaide zich om en grepen hem vast. Hij schrok even herstelde snel. Dacht laat gebeuren wat moet gebeuren.

Zijn broek ging naar beneden zijn slip volgde. Jaap kuste zacht de gerimpelde kont van Lester. Joop dacht die oude zal wat beleven kan wel zeggen. Hopen Lester was klaar Joop gleed in hem wel pijnlijk dus nog maagd. Jaap werd gepijpt dus pijn was alleen voelbaar niet hoorbaar. Lester voelde de dikke pik in zijn mond en kont zeker. De pijn was snel over alvast vond Lester. Laten we de mannen verder gaan het project moest even wachten de serre.

2254 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.