Party 4

Geplaatst door: aries64 op 25-03-23

Voor je de kamer verlaat, kijk je nog een keer om, maar de man met de joekel van een pik en ook de blonde pikkendief zie je niet.

Waar is de rest van de mannen gebleven, vraag je, jezelf af.
Je ziet de deur van de wc op de gang openstaan en als je om het hoekje van de deur kijkt, zie je hoe een man op de wc zit en 2 mannen staan hem onder te plassen, kom erbij zegt een man en ze schuiven wat op.
Verbaasd door wat je ziet, mompel je dat je niet hoeft te pissen, een man schuift langs je en richt zijn pik op de kerel en trekt zijn voorhuid naar achter, een strakke harde straal pis treft de arme kerel recht in zijn gezicht, hij geniet er zichtbaar van en je meelij verdwijnt dan ook weer snel, hij doet zelfs zijn mond open en de mannen richten gelijk de stralen in zijn geopende mond.
Wat een tafereel, denk je en nieuwsgierig ga je eens kijken waar de kerel die er net bij kwam, vandaan kwam.
Iets verder zie je een gordijn en je schuift het een stukje open, geroezemoes en allerlei geluiden komen je tegemoet, door het zwakke licht zie je niet goed wie er binnen zijn, maar de geluiden zijn overduidelijk en als je ogen wat gewend zijn aan het donker zie je meerdere lichamen die op de grond aan het geilen zijn, terwijl je zo staat te turen of je iemand kunt herkennen, voel je 2 armen langs je zij gaan en een man vouwt ze op je buik en duwt zijn lichaam tegen je aan en om niet te vallen stap je de kamer in.

Eigenlijk wou je naar de keuken om wat te drinken, maar dit is toch ook heel spannend en voorzichtig stap je wat verder en met je hand langs de muur voelend, schuifel je vooruit, de man heeft je stevig vast en blijkbaar vind hij het ver genoeg.
Hij pakt je tepels stevig beet en knijpt er hard in, geil als je ben vind je het zalig en je kreunt luid, de vreemde bijt je zachtjes in je nek en knijpt nog wat harder en dan hoor je hem in je oor zeggen, knielen maar lekkertje, knielen en pijpen en om zijn woorden kracht bij te zetten draait hij je abrupt om en duwt op je schouders, je herkent zijn stem niet en hebt geen idee wie het is, maar wat is hij lekker dominant en je doet zonder protest wat hij wil, je handen glijden via zijn benen omhoog en je draait je hoofd nog wat, maar het is echt pikkendonker in de kamer en je ziet echt niks.
De handen pakken je hoofd vast en een pik wordt in je gezicht geduwd, gewillig open jij je mond en de pik stoot naar binnen.
Met je handen op zijn bovenbenen probeer je hem wat tegen te houden, maar hij pakt je rechterhand en leidt die naar zijn balzak en dan duwt hij je linkerhand eenvoudig weg, hij stoot zijn pik nu vrij en diep in je mond, zo is het lekker hoor je hem zeggen.
Zijn handen hebben je hoofd stevig beet en de man stoot nu wat minder hard en zo zuig en lik je aan die geile eikel en pik.

Hij heeft door dat je dit geiler vindt en laat je begaan, je masseert lekker die ballen van hem en schuift je middenvinger wat verder naar zijn aars en masseert hem daar ook, de gerekte kreun Ooh ja lekker, die hij laat horen, bewijst wel dat hij dat lekker vind, heen en weer gaat je hoofd en je vinger over zijn aars, je voelt met je vrije hand aan je eigen pik en die voelt nat aan van het voorvocht wat inmiddels uit je eikel moet lekken, dan voel je een hand op je kuit en er stoot iets tegen je zij aan.
Je voelt met je hand en vind een hoofd, je vingers klauwen in zijn haar en je draait je heupen wat en duwt je stijve pik die kant op, Mmm kreun je als er een mond om je eikel sluit en een tong er omheen kronkelt, je houdt hem goed vast aan zijn haar en stoot je pik dieper naar binnen, het hoofd schudt wat, maar je bent zo geil dat je hem niet meer laat ontsnappen.
Door je geilheid druk je harder op de aars van de man die jouw mond neukt en die pakt je hoofd nog steviger vast en verhoogd zijn tempo, je zou hem willen temperen, maar je laat het hoofd wat je vast hebt niet los en zo kan hij dus zijn gang gaan.
Je pakt zijn zak wat steviger vast, maar daar gaat hij ook niet langzamer van en dan druk jij je vinger per ongeluk een stukje zijn kont in, een harde kreun en Oh jaa zijn het gevolg en je voelt hoe hij hevig klaarkomt, het zaad schiet echt in je keel en tegen je huig aan, het smaakt zout en het is veel, hij knijpt zijn dijen bij elkaar en je voelt zijn benen trillen terwijl hij zijn lading sperma lost in je mond, je trekt je hand terug en als je vinger uit zijn kont komt spuit hij nog een flinke straal je mond in.
Zijn grip is al verslapt maar je zuigt en likt lekker door en als je zijn eikel nog een kusje geeft en met je tong zijn ballen likt, voel je nog wat druppels zaad op je gezicht vallen.

Zelf heb je het haar nog stevig vast en de pijper had het even rustiger, maar nu kun je hem met 2 handen beetpakken en begin je hem in zijn mond te neuken, je ballen tintelen inmiddels en nu is het jouw beurt om eens goed klaar te komen.
Pijpen slet, zuig me klaar zeg je en neukt hem harder en dieper, je kunt het niet goed zien maar aan de bewegingen te voelen, wordt de slet die je pijpt ook hard in zijn kont geneukt, zijn kreunen winden je alleen maar meer op en je bedenkt je opeens dat dit weleens de blonde krullenkop kon zijn die de grote joekel van je gekaapt had.
Als de man die je net klaar hebt gepijpt de kamer verlaat en het licht van de gang naar binnen valt, zie je dat het inderdaad de blonde piraat is, dat wind je nog meer op en je wraak zal geil en zoet zijn.
Je stoot zo diep als gaat zijn mond in en eindelijk kom je gigantisch klaar, je hoort hem proesten en trekt wat terug en pakt je pik beet en sproeit zijn gezicht onder en drukt zijn hoofd wat lager en met je na lekkende pik ga je door zijn krullen.
Dat was heerlijk zeg je en wrijft over zijn hoofd en laat je tegen de muur zakken.
Even bijkomen en dan ga je echt even in de keuken wat drinken en daarna weer op zoek naar meer .....

En dat is voor de volgende keer.
Tot snel lieve lezer xxx       

1784 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.