Zwemmen

Geplaatst door: natu-60 op 26-03-23

In een van mijn vorige verhalen had ik al aangegeven dat ik als puber een laatbloeier was.

Klein geschapen en onbehaard.
Door wat fysieke problemen met mijn rug kreeg ik het advies om te gaan zwemmen.
Voor mij totaal niet aantrekkelijk maar mijn rug klachten gingen niet vanzelf over.
Geinformeerd waar ik terecht kon buiten mijn schooltijden, maar dat bleek nog niet mee te vallen.
Na een paar weken kwamen mijn ouders met het advies om in een dorp verderop waar een zwembad was me aan te melden.
Hier kon je terecht om tussen 19.00 en 20.00 baantjes te trekken.
Hoe saai kan je het verzinnen ze vertelde me er ook nog bij dat het vooral bejaarden waren die hier gebruik van maakte.
Met frisse tegen zin ging ik op de fiets op dinsdag avond naar het zwembad.
Bij het loket van de kaartverkoop keken ze me vreemd aan en vroegen me of ik wist dat het vanavond alleen maar baantjes zwemmen was. Ik legde uit waarvoor ik hier kwam en betaalde het kaartje en voor de sleutel van een kleedhokje en toen wenste ze me toch een leuke avond toe. 

Onzeker liep ik naar de omkleed ruimtes en zag dat ik kon kiezen tussen een kleedhokje en de grote ruimte waar je je met z'n alle kon omkleden.
Ik was op die leeftijd nog heel onzeker en hoewel ik al 18 was en we ons in de voetbal kleedkamers met mijn vrienden al jaren met zijn alle naakt vertoonde zocht ik hier toch maar een kleedhokje op.
Na me te hebben omgekleed liep ik met mijn zwembroek aan naar het zwembad.
Ik had al gezien dat het inderdaad alleen maar ouder mannen en enkele vrouwen waren die hier rond liepen.
Ik liep naar het zwembad en werd al  snel gewezen door een vriendelijk oude man dat ik eerst moest douchen.
Ok terug naar de douche waar het redelijk druk was opvallend was we; dat sommige hun zwemkleding aanhadden maar er ook een paar mannen en zelfs een vrouw die zich naakt aan het douchen waren.
Stiekem gluurde naar deze mannen en vrouw want ik had dit nog nooit gezien en vond het best wel spannend al deze hangende borsten en piemels.
Groot klein sommige net zo kaal als ik andere met een bos grijs schaamhaar.

Ik voelde me pikkie langzaam groeien en toen ik zag dat sommige mannen naar me keken draaide ik me snel om en spoelde me af en liep daarna snel naar het zwembad om me in het warme water te laten zakken.
tussen al die oudjes.
Een beetje stamelend vertelde ik hem mijn verhaal en ook dat er eigenlijk niks aan vond maar dat heeft niets te maken met dat jullie allemaal een stuk ouder zijn dan ik.
Hij begon te lachen en schoof ongemerkt een beetje dichter naar me toe zodat onze benen elkaar af en toe aanraakte.
Ik deed net of ik niks merkte maar vond het toch wel spannend Hij babbelde een poosje rustig verder en ik voelde ne  best wel op mijn gemak bij hem. Ongemerkt deed ik mijn benen ook wat verder uit elkaar zodat  we nu de hele tijd lichamelijk contact hadden.
Zo zullen we nog een paar baantjes trekken want we zitten hier onze tijd te verdoen.
Hij legde zijn hand op mijn bovenbeen en liet zich in het water zakken. Ook ik let me in het water zakken en per ongeluk gleed ik vlak langs hem en om mijn evenwicht te bewaren gleed ik met mijn handen tegen zijn zwembroek aan .

Sorry zei ik  geeft niet joh voelde best wel lekker aan mijn billen.
Een beetje verward door dit antwoord ging ik verder met zwemmen, met Marcel zo had hij zich aan me voorgesteld naast me.
Na nog eens 15 minuten te hebben gezwommen was ik er wel klaar mee en besloot ermee te stoppen .Het was nog geen negen uur maar ik vond het welletjes.
Ik liep naar de douche en spoelde het chloor van me af. Al snel kwam Marcel naast me staan en begon zich ook af te spoelen.
Toen ik naar mijn kleed hokje liep vroeg Marcel of hij er bij mocht want hij was vergeten voor de sleutel te betalen.
Ik vond dit wel een beetje vreemd maar wou hem ook niet weigeren vond het ook wel een beetje spannend om me samen met hem om te kleden.
We liepen samen naar mijn hokje en binnen deed hij al gauw zijn zwembroek uit. en begon zich af te drogen.
Ik wist niet waar ik kijken moest en durfde eigenlijk niet om mijn broekje uit te doen.
Hij zag me twijfelen en begon te lachen kom op joh je hoeft je niet schamen hoor we zijn allebei mannen en hebben en hebben allebei het zelfde tussen onze benen hangen.
Nou maar die van jou is zoveel groter dan die van mij. Is dat zo nou laat maar eens kijken dan en hij bukte zich en trok mijn zwembroekje naar beneden.

Hoe oud ben je Rob niet dat het erg is maar je hebt echt nog een klein pikkie. Ik vertelde hem dat ik al18 was en dat de dokter had gezegd dat alles wel goed zou komen.
Ondertussen zag ik wel dat zijn pik wat stijver aan het worden was wat mij weer opwond en mijn pikkie al snel stijf deed worden.
Marcel tikte ertegen aan en glimlachte naar me en zei hij werkt in ieder geval wel.
Hierna droogde we ons af en kleden ons aan.
Jammer genoeg kon ik hierdoor niet meer naar die lekkere pik van Marcel kijken.
Hij vroeg me nog of ik hier vrijdag ook zou zijn  wat ik bevestigde eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling maar het idee om Marcel weer naakt te zien wond me behoorlijk op.
Na afscheid te hebben genomen fietste ik weer naar huis en op de vraag van mijn moeder of het bevallen was antwoorde ik met een volmondig ja.

Misschien vervolgd.

3884 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.