Cuck, stag of gewoon kinky?

Geplaatst door: bootwanker op 27-03-23

Frank en ik daten sinds een aantal jaren met anderen en zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn vorige verhaaltjes hebben we ook contact met onze lieve toyboy Ido. Dat zijn heerlijke afspraken en genieten we alle drie van.

Een van de vorige keren was ik eerst met Ido aan het vrijen en duurde het maar even of ik voelde zijn keiharde pik voorzichtig mijn kontje binnendringen. Zijn pik is niet erg groot, maar wel keihard en nat. Dus het duurde maar even of ik werd doldriest bereden door hem. Ik moedigde hem aan om harder en dieper te stoten totdat zijn ballen bij elke stoot tegen mijn kont geplet werden en hij steeds wilder werd.


Naast mij zag ik Frank aan zijn pik trekken terwijl hij toekeek en toen Ido en ik steeds geiler werden zag ik hoe Frank dikke stralen zaad spoot. Ido trok zich toen terug en spoot over mij af en hielp mij toen even door mij klaar te trekken. Heerlijk was dat.

En bij vorige dates was het toch meestal dat ik klaarkwam terwijl Frank geneukt werd. Ik vind het enorm geil om af te spreken met dates, die het geil vinden om Frank te neuken terwijl ik kijk en me aftrek. En het summum voor mij is om Frank te neuken als hij flink ingereden is en volgespoten is. Zo geil zo’n warm, glibberig kontje. Voor mij is de pret al het vinden van een leuke man voor Frank, die geile seks met hem heeft. Het delen van zijn geile kontje met een andere man.


Dat maakt mij een stag. We hebben ook wel eens een date gehad met een man waar we met z’n 3en begonnen. Ik likte dan Frank zijn kontje nat en open en de date zijn pik nat en stijf. En dan stak ik de date zijn pik in Frank zijn kontje en keek ik toe hoe hij Frank verwende en volspoot. De date vond dat geil hoe ik dan toekeek en deed extra zijn best om te laten zien hoe goed hij was en keek of ik ook jaloers werd of zo. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar dan enorm op kickte en soms enorme ladingen afspoot daarvan. Dat maakt mij een cuck?? En verder houden Frank en ik en ook samen met Ido van om lekker geile spelletjes te doen in rubber. De laatste keer had Ido leer aan. Ook heel geil. Kinky dus.

Een van de keren dat Ido kwam wilde ik heel graag dat hij met Frank lekker ging vrijen terwijl ik zijn pik stijf zoog en hem daarna in Frank zijn kontje stopte. Terwijl ik toekeek hoe hij Frank lekker geil neukte en zou volspuiten trok ik lekker aan mijn pik. Frank is net als ik ook dol op hem en ik vond het heerlijk om te zien hoe ze van elkaar genoten terwijl ik me aan het aftrekken was. Ido keek hoe ik me aan het aftrekken was en ging steeds wilder tekeer in Frank zijn kontje. Ik moedigde hem aan en zijn pik ramde diep in Frank en ik zag hoe zijn ballen zich elke keer tegen Frank zijn kontje aan persten. Beide mannen zuchtten en kreunden, wat mij nog geiler maakte.


Uiteindelijk spoot Ido in Frank af en viel boven op hem. Na een poosje gleed hij van Frank af en trok mij erbij en duwde mijn pik in Frank zijn open en glibberige kontje. Ido hield mijn heupen vast en bepaalde het neuktempo terwijl hij geile woordjes in mijn oor fluisterde. Niks geiler dan dit soort geile spelletjes.

En tot nu toe keken we nooit echt naar leeftijd. Alleen maar of de date fris en schoon was en er een beetje aardig uitzag en de beginchat ergens op sloeg. Sinds we Ido kennen zijn we kieskeuriger geworden hoor. Zo’n heerlijk jong lijf. En hij is ook nog vreselijk lief….

Durf jij de uitdaging aan?

1737 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.