Party 5

Geplaatst door: aries64 op 28-03-23

Als je staat, ga je op de tast langs de muur en vind het gordijn en als je het opzij schuift, zie je door het zwakke schijnsel de contouren van de lijven op de grond, je vraagt je af hoeveel het er zijn en dan voel je een hand aan je enkel en stapt snel de gang in en verlaat de darkroom, eerst wat drinken en wat opfrissen, want je billen, ballen en buik voelen plakkerig aan.

Op de gang zie je dat er voor de wc deur een paar mannen staan te wachten, dus het pisfeest is nog steeds in volle gang.
Verderop is de keuken en als je binnen stapt zie je Arno met nog 2 mannen, ze staan wat te drinken en je begroet ze allen en pakt zelf ook een glas wijn en neemt een flinke slok.
Grote dorst? vraagt Arno en je antwoord dat je wat zout moet wegspoelen.
Hij en de mannen lachen en je vertelt dat je net de darkroom had ontdekt en dat er ook op de wc actie was, de 2 mannen drinken hun glas leeg en zeggen dat ze dan ook de pis teef eens gaan bezoeken, voor je kunt zeggen dat er een wachtrij is zijn ze al weg.

Je waant je alleen met Arno en geeft hem een zoen en vraagt waar jij je wat kunt opfrissen, Arno antwoord dat je dat wel even kunt doen in zijn badkamer, dan maakt hij een handgebaar achter je en zegt, je had al met Fer kennis gemaakt hoorde ik.
Je volgt zijn arm en ziet dan pas dat de man met de joekel van een pik op een stoel achter je zit, hij zit naast de deur en je had hem niet gezien bij binnenkomst, verrast stamel je dat je hem al had ontmoet inderdaad.
Lachend staat de man op en geeft je een hand, Fer zegt erbij dat hij Ferdinand heet, maar dat is zo een lange naam.
Het valt je op dat hij grote en dikke vingers heeft en een stevige handdruk, als hij je hand los laat, pak je brutaal zijn nu slappe maar nog steeds flinke pik beet en zegt wat schor dat niet alleen zijn naam lang is en knijpt zachtjes in die lekkere paal.
Terwijl je dat doet laat zucht je van opwinding, maar Arno geeft je een tik op je bil en zegt, kom geil sletje, jij wou je toch opfrissen, hij pakt je bij de arm en met tegenzin laat je de joekel van Fer los en volgt Arno naar zijn slaapkamer waar de badkamer is, er is ook een wc en een fonteintje, maar je stapt in het ligbad en met de douchekop spoel je al het plakkerige van je lijf en ook je gezicht, terwijl je dat doet hoor je de deur open gaan en als je kijkt komt Fer binnen.
Hij ziet je aangenaam verrast kijken en hij zegt, ook even pissen hoor, maar er staat zo een rij op de gang.

Alleen al de aanblik van Fer en zijn grote pik maakt je geil en je zegt dat hij dat ook hier kan doen en wijst naar het bad.
Dat kan ook zegt hij en komt naar je toe en stapt ook in de badkuip, je hangt de douchekop terug en pakt zijn leuter vast.
Hij zoent je en je voelt hoe hij tegen je buik begint te plassen, vind je het lekker om pis op te vangen schatje zegt hij in je oor.
Je wrijft zijn plassende pik over je buik en zegt met een geile stem, dat dit de 1e keer is dat je dit doet en als je hem aan kijkt zie je hoe zijn ogen glinsteren, zijn vingers pakken je tepels en hij zegt, jij gaat nog een hoop leren vandaag.
Ondertussen voel je hoe de straal pis minder wordt en het loopt van je buik af langs je pik, ballen en benen.

Als hij klaar is, houd Fer zijn eikel onder de douchestraal en pakt dan de douchekop en begint je af te spoelen.
Jij pakt zijn eikel beet en wrijft erover met je duim, wat een geile pik heb je toch, zeg je en je ziet de aderen opzwellen en de pik wordt dikker en harder.
Dan een klop op de deur en daar staat Arno, lachend vraagt hij of het nog lang duurt, ik zit al zeker 10 minuten te wachten vervolgt hij er achteraan en hij verdwijnt weer.
We waren even afgeleid, roep je hem nog na en jullie stappen uit bad en even snel drogen en dan ook de slaapkamer weer in.  

En daar gaat het vervolg verder.
Tot snel lieve lezer xxx   

1416 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.