Doe er iets aan !

Geplaatst door: snoepjevanweek op 31-03-23

Nee dit is niet het vervolg op nat cement. Hij heeft genoeg genoten, en Jaap & Joop kregen de serre klaar op tijd iedereen blij. Zeker geen verslag van de verjaardag orgie waar feestbeest genoot. Hij zelf 67 en jongste deelnemer 18 rest 30 of 40 jaar oud. Nee we beleven een avontuur met film recensent Henry. De betreffende film ziet hij niet maar krijgt iets beters. De hoofdrol speler beland in zijn bed. Of slechte recensie nu niet kan schrijven wat oninteressant. We willen weten wat er in slaapkamer gebeurde.


We gaan naar een mooie villa in het bos. De achterdeur is open we horen zacht gekreun. Gaan op onderzoek kennen wel indeling van dat soort villa's eenmaal. Maar nooit in deze villa eerder geweest. Het gekreun komt uit een kamer waar deur stukje open staat. We zagen Henry op zijn knieen voor niet echt lelijke kerel. Henry is eerst de hele pik aan het likken voor hem pijpt. De man genoot zo te zien echt wel. Maakt ons niet uit hoe in Henry zijn villa terecht kwam. Hij is er geniet hoe Henry hem stijf pijpt.

Henry voelt hoe de man klaar aan het komen is. Niet in zijn mond op zijn borst vind Henry wel oke. De man kwam als een geiser lang niet gepijpt mogelijk. Henry maakt eerst zichzelf schoon, geeft dan handdoek door aan de actie held nou actie. Hij maakt duidelijk dat in Henry wil zonder condoom. Doet mooi wel condoom om Henry wil veilig anders kan op krassen.  Dat man niet gewent is tegen gesproken worden merkt Henry gelijk. Hij ramt  hem er in of pijn doet of niet duld geen tegenspraak. Als ze beiden komen snel een douche de actie held wordt op een premiere verwacht.  Wat heeft Henry spijt dat die de man uit genodigd heeft wat een hork. Mensen ik schrijf voor mijzelf en mijn fans vind niks is vrije mening.

1354 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.