Een mond vol in de trein

Geplaatst door: lelyslet op 01-04-23

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een avontuurtje had, maar gisteravond overkwam me een geile.


Ik kwam vanuit Amsterdam met de intercity naar Leeuwarden. De treinstellen zelf zaten wat vol, dus ben lekker op het balkon gaan zitten. Ik moest er toch al in Lelystad uit. Op zo'n balkon zit je altijd wat in een hoekje, waar je niet echt op valt.
Net voorbij Weesp komt er een groepje van 3 jongens bij me op het balkon staan. Ik zit niet echt op te letten. De jongens staan wat met elkaar te praten. Eigenlijk waren ze elkaar aan het uitdagen, maar dat had ik niet door, tot mijn oog viel op een bobbel in een van hun broeken. Vooral ook, omdat hij er overheen zat te wrijven.

Geïntrigeerd kijk ik toe. Hij heeft dat door en komt steeds dichterbij. Heel brutaal, haalt hij zijn half stijve lul uit zijn broek en gaat voor me staan. Op dat moment sluiten zijn maten aan, om me compleet van eventuele zicht van iemand te blokken.
Ik open mijn mond en laat de pik naar binnen glijden. Ze hadden me goed ingeschat. Ik sabbel en lip zijn pik lekker stijf, waarna hij me bij mijn hoofd pakt en me stevig in mijn mond begint te neuken. Het duurt niet lang, voor hij zijn zoete zaad mijn mond in spuit. Ik slik alles door en lik hem schoon.
In mijn ooghoek zie ik de volgende bobbel al in een broek zitten, maar we zijn aangekomen bij Almere. Geduldig wachten we tot de trein weer gaat rijden en instappende en uitstappende mensen zijn verdwenen. Al snel heb ik de volgende pik in mijn mond. Dit is een behoorlijk dikke, die net past. De 3e heeft zijn gulp ook al open. Terwijl ik hem al af trek, voor zover mijn concentratievermogen dat toe laat, begint de dikke pik te pulseren en spuit hij mijn mond vol. Dit is een behoorlijke lading, die ik niet geheel weg krijg. Een deel loopt via mijn mondhoeken mijn baardje in en beland op mijn shirt.
Nu is het de beurt aan nr 3. Ook hij laat niet lang op zich wachten en spuit mijn mond lekker vol.

Inmiddels zijn we bijna bij mijn station aangekomen. Ik doe mijn jas weer dicht en veeg de sperma uit mijn baard. De trein stopt en zonder een woord te zeggen, stap ik uit. Eenmaal thuis aangekomen, bleek ik niet alle sperma weg geveegd te hebben. Gelukkig is Lelystad vrij uitgestorven 's nachts.

Ik hoop weer vaak dit soort avonturen te hebben. Is veel te lang rustig geweest met mij. Ik ben Lelyslet.

2967 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.